Youtube - Satış ortaklığı (Yardım lazım)

sacansa52

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, 50.000 aboneli bir %100 TÜRK organik, ayda 2-3 milyon küsür izlenim alan bir youtube kanalım var.. Bir konuda yardım lazım.

Ben bu kanalımda bazı ürünlerin satış ortaklığını yapmak istiyorum.. Yani ürünü bir şekilde videoya ekleyip.. Sonuna veya başına.. 5 saniye veya 10 saniye kadar, ardından da satış ortaklığı linkini açıklamaya ekleyip komisyon kazanmak filan istiyorum.. Fakat kafam çok karışık acaba ne şekilde yürümeliyim diye.

Sizden ricam , sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Ne tür ürünlerin satış ortaklığı yapsam verim alırım?

Kanalım her türlü insan'a hitap ediyor bu arada belli bir kategorisi yok. 18-60 Yaş arası her türden insan mevcut.

Umarım kendimi açıklayabilmişimdir. Teşekkürler...

Türkçe satış ortaklığı için çok fazla alternatif yok sanırım, çok güzel üründe bulunacağını sanmıyorum ancak satış ortaklığı veren sitelere girip en uygun hangi ürün olur onu bir değerlendirin bence ayrıca giysi ayakkabı kozmetik tarzı ürünlerinde satış ortaklığı mevcut idi komisyon düşük olur ama çok izlenim alıyorsanız dönüşü iyi olabilir diye düşünüyorum...

Türkçe satış ortaklığı için çok fazla alternatif yok sanırım, çok güzel üründe bulunacağını sanmıyorum ancak satış ortaklığı veren sitelere girip en uygun hangi ürün olur onu bir değerlendirin bence ayrıca giysi ayakkabı kozmetik tarzı ürünlerinde satış ortaklığı mevcut idi komisyon düşük olur ama çok izlenim alıyorsanız dönüşü iyi olabilir diye düşünüyorum...

Yorumunuz için teşekkürler.. Aslında ürün hiç ummadığım kadar fazla ve aklımda gerçekten rağbet görecek ürünler mevcut, fakat tek sorunum nasıl bir yol izlemem gerektiği.. Yani ürünü satacaz derken birde kanalın adı kirlenmesin veya insanların canını sıkmasın istiyorum.. Yani asıl sorum nasıl bir yol izlemem gerektiği.

Rica ederim, ürün sıkıntısı yok ise dediğiniz gibi video sonuna vs kısa kısa ekleyip denemek lazım başta çok abartmadan kişileri sıkmayacak şekilde hatta video ile alakalı ise video açıklamasına da eklenebilir bilemiyorum yavaş yavaş denemelisiniz, umarım bol kazançlar elde edersiniz...

Yorumunuz için teşekkürler.. Aslında ürün hiç ummadığım kadar fazla ve aklımda gerçekten rağbet görecek ürünler mevcut, fakat tek sorunum nasıl bir yol izlemem gerektiği.. Yani ürünü satacaz derken birde kanalın adı kirlenmesin veya insanların canını sıkmasın istiyorum.. Yani asıl sorum nasıl bir yol izlemem gerektiği.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri