Youtube sendikasyon ayarları

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kanallarıma girdiğimde çoğu videomun sadece para kazandıran platformlarda oynatılsın seçeneğine kaydırıldığını gördüm.Bu ayarı tek tek düzenlemek yerine aşağıda gösterdiğim yerden toplu bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
Aramızda bunu bilmeyenler olabilir diye paylaşmak istedim

Sizin soylediginize ek olarak... her sayfadaki kanallar icin bunu tek tek degilde.

Resimde gorunen o sari yerdeki yazida butun videolari secin derseniz butun videolari secer.

Adım 1:

Adım 2:

Bu konuyu bende yeni farketmiştim konu açıp sormuştum.
Sağolasın tek seferde heryeri seçmek çok iyi oldu.

Yeni videolarda ise toplu para kazanmaya açarsanız böyle oluyor..Eski videolar mı böyle işaretlendi? bütün kanallara bakmaya üşendim valla.

Dostum kendiliğinden kaydırılmış diyorsun da bence alakası yok. Dolar işareti aktif iken bile aynı yerden para kazanma sekmesine tıkla bakayım ne yazacak?

Hocam şöyle bi durum var eğer videolardan bir ikisi her yer olarak kayıtlıysa video düzenlemesinde hata veriyor.Ama gerçekten %100 eminim her yer olarak kayıtlı yaptığıma fotoğraflardaki videoları yeni yükledim ama kastettiğim videolar bunlar değil aynı kanaldaki nerdeyse 3 ay önce yüklediğim videolarda bu durum vardı

---------- Mesaj saat 00:00:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:59:42 civarında gönderildi. ----------

Yeni videolarda ise toplu para kazanmaya açarsanız böyle oluyor..Eski videolar mı böyle işaretlendi? bütün kanallara bakmaya üşendim valla.

Aynı kanaldaki eski videolarda bu durumu gördüğüm için yeni videolarıda düzenledim hocam.Eski videolarımda da var bu sorun

Anladım dostum ama brnim dedigim de su : Mesela su an sende para kazanma aktif. Yine de islemler》para kazanma yaptiginda orada kapali yazacak. Anlatmaya calistigim bu.

Daha ilginc bir sey soyleyeyim. Benim para kazanma kapanmisti 3 kez. Ama her seferinde ayni kanali acabildim en son aktif oldugunda partnere bagladim. Su an tum videolarim para kazanilan statusunde ama bazilarinda duzenleme kismina girdigimde para kazanma sekmesi yok. ;)

Anladım dostum ama brnim dedigim de su : Mesela su an sende para kazanma aktif. Yine de islemler》para kazanma yaptiginda orada kapali yazacak. Anlatmaya calistigim bu.

Daha ilginc bir sey soyleyeyim. Benim para kazanma kapanmisti 3 kez. Ama her seferinde ayni kanali acabildim en son aktif oldugunda partnere bagladim. Su an tum videolarim para kazanilan statusunde ama bazilarinda duzenleme kismina girdigimde para kazanma sekmesi yok. ;)

O konuda haklısınız hocam :) Benim bir videomda da dediğiniz şey var para kazanma sekmesi yok ama videodan para kazanabiliyorum analytics'de kazandırdığı miktar falan gözüküyor anlamadım gitti :)

Arkadaşlar kanallarıma girdiğimde çoğu videomun sadece para kazandıran platformlarda oynatılsın seçeneğine kaydırıldığını gördüm.Bu ayarı tek tek düzenlemek yerine aşağıda gösterdiğim yerden toplu bir şekilde düzenleyebilirsiniz.
Aramızda bunu bilmeyenler olabilir diye paylaşmak istedim

Her sayfada aynı işlemi yapmalısınız.

Adım 1:

Adım 2:

Sizin soylediginize ek olarak... her sayfadaki kanallar icin bunu tek tek degilde.

Resimde gorunen o sari yerdeki yazida butun videolari secin derseniz butun videolari secer.

Emegine saglik kardesi guzel paylasim

Emegine saglik kardesi guzel paylasim

Teşekkür ederim hocam sizin söylediğiniz yeride ana mesajıma ekliyorum şimdi arkadaşlar daha kısa sürede bitirsin işlemi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri