Youtube Seo Hizmeti (Aramada İlk Sayfada Çıkma)

• Kullanıcı Triqalx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

Triqalx

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Başlıkta da belirttiğim üzere Youtube videolarınız için "SEO" hizmeti sağlıyorum.

Sistemi kendi özgün kanallarım için kullanmaktayım fakat şuan özel sebeplerden dolayı içerik üretimi konusunda problemler yaşladığım için hizmet olarak sunma kararı aldım. (Sistemin sabit bir gideri yani masrafı mevcut, kullanmasamda karşılamam gerek bu yüzden hizmet olarak sunmaya karar verdim.)

Basitçe özetlemek gerekirse, yükleyeceğiniz videoların sizin belirlediğiniz kelimelerde 1. sayfada hatta ilk 4-5 video arasına girmesini sağlıyorum.

İşlemin herhangibibir illegal durumu söz konusu değil belirttiğim gibi kendim hali hazırda kendi kanallarımda kullanıyorum hiçbir şekilde sorun ile karşılaşmadım.

Tüm detayları yazmaya kalkarsam emin olun okumaktan sıkılırsınız biraz teferruatlı bir süreç fakat sonuç odaklı belirtmem gerekirse videonuzu kendi kategorisinde 72 saat içerisinde kategori ana etiketinde ilk sayfaya daha doğrusu ilk 4-5 video içerisine dahil ediyorum.

Videonun burada kalacağı süre tamamen videonuzun kalitesiyle alakalı, yani kategorinin ortalama görüntülenme süresi ile sizin videonuzun görüntülenme süresi, beğeni , yorum, beğenmeme, paylaşım oranı gibi değişkenler ile alakalı.

Yani videonuz 5 gün de orada kalabilir 24 saat te bu tamamen videonuz ile alakalı ki bu konuda bir garanti vermiyorum sonuçta videoyu hazırlayan sizsiniz.

Asla trafik yada hit garantisi vermiyorum, ben videonuzu hedeflediğiniz yere getiririm trafik gelir yada gelmez bu tamamen kategorinin aranma hacmi ile ilgilidir ki işi bilen arkadaşlar bunu zaten biliyordur.

Detayları skype yada whatsap üzerinden görüşmekte fayda var ki dediğim gibi biraz teferruatlı bir süreç.

Ücret konusunda her hategorinin hacmi ve gereken işlem gereksinimleri farklı olduğu için sabit bir ücret neyazıkki belirtemiyorum.

Yine buna özet vermek gerekirse, aylık 5M arama hacmi olan kelimede ilk sıraya gelmek ile aylık 10K arama hacmi olanda ilk sıraya gelmek arasında uçurum var.

Fakat yine PM atmadan önce şunu dikkate alının aylık arama hacmi 50-100K arası içeriklere kadar taban fiyatı 250.00 TL dir ki buda en rekabetsiz keyworde tekabul eder.

Sadece ÖZGÜN kanal sahibi arkadaşların iletişime geçmesini rica ederim, SPAM kanallar ile çalışmayacağım.

İletişim için pm atabilir yada "triqalx" skype üzerinden irtibat kurabilirsiniz.

Sormak istediğiniz olur ise konu altında sorun, herkes cevaplanmış olur.

Çocuk kanalı var işe yarar mı acaba

GM 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba ref varmı acaba özgün bir kanalım var herhangi bir video için deneme yapabiliriz ? eyer uyarsa da calısma yapabilrim sizinle

Hocam ref alabilir miyim :)
Benimde iki tane özgün kanalım var ona göre devam ederiz

Çocuk kanalı var işe yarar mı acaba

Tüm kategorilerde işe yarayacaktır.

Merhaba ref varmı acaba özgün bir kanalım var herhangi bir video için deneme yapabiliriz ? eyer uyarsa da calısma yapabilrim sizinle

Hocam ref alabilir miyim :)
Benimde iki tane özgün kanalım var ona göre devam ederiz

Süreç maliyetli olduğu için neyazıkki ref sağlayamıyorum, güvenilirlik konusunda frm'un oldukça eski bir üyesiyim profilimi inceleyebilirsiniz.

arkadaş güvenilirdir en az hiç durmadan 3 yıl vds ile alış satışımız oldu .

Ref yok kendi kanalının adı ne diye soruyorum onu da söylemiyor. Ee biz neye güveneceğiz. Profili eski tarihli olması eskiden beri bu işi yaptığını göstermez ki

Surec her ne kadar maliyetli olsa da , ticaret yapiyorsaniz ve verdiginiz hizmetten eminseniz , o maliyeti bir kere karsilayip forumdan birine ref vermeniz , size daha cok musteri saglar.

Surec her ne kadar maliyetli olsa da , ticaret yapiyorsaniz ve verdiginiz hizmetten eminseniz , o maliyeti bir kere karsilayip forumdan birine ref vermeniz , size daha cok musteri saglar.

Referans genelde güven ile ilgili verilen bir ayrıcalık ki bu konuda sorun yaşayacağımı sanmıyorum, onun dışında kimseden referans istemedim ki bu güne kadar kimseye de vermedim bir istisna yapabileceğim durum değil.

hayırlı işler mehmet bey, bir videonun maliyeti nekadar, ilk sayfada çıkartmak için

Videonun kategorisi ile ilgili,

Aylık aranma hacimleri ne kadar yüksek ise okadar maliyetli bir süreç pm ile kategori bilgisi verin kontrol ederim.

Hayırlı satışlar.

İzlenim silinmesi oluyor mu videoda?

Videonun hizmet alma sonrası ilk sayfadan silinme ihtimali varmı, yani kalıcı olarak mı ilk sayfada kalacak

"Yani videonuz 5 gün de orada kalabilir 24 saat te bu tamamen videonuz ile alakalı ki bu konuda bir garanti vermiyorum sonuçta videoyu hazırlayan sizsiniz.

Asla trafik yada hit garantisi vermiyorum, ben videonuzu hedeflediğiniz yere getiririm trafik gelir yada gelmez bu tamamen kategorinin aranma hacmi ile ilgilidir ki işi bilen arkadaşlar bunu zaten biliyordur.

"

Ref yok kendi kanalının adı ne diye soruyorum onu da söylemiyor. Ee biz neye güveneceğiz. Profili eski tarihli olması eskiden beri bu işi yaptığını göstermez ki

Forumda gözün kapalı güveneceğini nadir insanlardandır hocam.

Videonun hizmet alma sonrası ilk sayfadan silinme ihtimali varmı, yani kalıcı olarak mı ilk sayfada kalacak

Bu Sorunun cevabını ben de öğrenmek isterim

Videonuzun ilk sayfada kalması kategorinin genel izlenme ortalaması ile arama sonrası sizin videonuza gelen kişilerin videnuzu izlediği sürenin ortalamasına oranına göre değişkenlik gösterir, aynı zamanda gelen izleyicilrin videonuzu beğenmesi yorumlaması paylaşması vs. vs. birçok farklı değişken var.

Bunların tümünü belirleyen şey videonuzun kalitesi, yani içeriğiniz kategorinin ortalaması üzerine kaliteli bir içerik ise tabiki orada kalacaktır ve trafik almaya devam edicektir fakat gelen izleyici videonuzdan hoşlanmayıp terkederse çok uzun süre kalmayacaktır bunu defalarca tecrübe ettim.

Bu hizmet sadece aslında farkedilmenizi videonuzun farkedilmesini sağlar, gelir anlamında gerçek başarı tamamen sizin içeriğinizin kalitesiyle doğru orantılıdır.

Forumda gözün kapalı güveneceğini nadir insanlardandır hocam.

Teşekkür ederim dostum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri