Merhaba arkadaşlar. Konuyu İnşaallah doğru yere açmışımdır. Ayrıca benzer konulara da baktım böyle bir konu yok. Lütfen banlamayın. Eğer banlayacaksanızda rencide ederek banlamayın
- Başıma geldiği için yazdım-. Bu konuda bir araştırma yapanlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim. Benim aklıma gelen aynen Web Sitelerinde olduğu gibi youtube kanallar arasında ve hitli videoları kullanarak bir döngü oluşturmak. Denedin mi diye soracak olursanız hayır denemedim. Böyle bir çalışmayı araştırmalarımdan sonra yapmayı düşünüyorum. Şu an bir araştırma içindeyim. Eğer üstüne gidilirse youtube seosu hakkında da birşeyler yazılabilir. Bir nevi beyin fırtınası olarak düşünün. Youtube kanallar arasında da Link piramidi gibi bir backlink döngüsü(Kişiye göre değişir.) oluşturulsa acaba videolar youtube arama motorunda ne gibi bir sonuçlar doğurur. Bunun ile ilgili şu yoğun işlerimden sonra bir çalışma yapıp sizlerle paylaşmak istiyorum. Sizler de yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.
Googleden spam ile çok kazanan oldu ancak bir süre sonra Google güncellemeler çıkartarak bu spam işine son verdi. Şu anda da spam yapanlar var ancak Spin tekniğini çok iyi kullanıyorlar. Bu da yetmiyor Dış optimizasyon ile siteye dışarıdan doğal görünen reklamlar ile sitelerini ayakta tutmayı başarıyorlar. Ama dediğim gibi YT dönemi başladı. Şu an artık adsense' nin en mantıklı kazanma yolu tartışılmaz Youtube. Bunun farkına varıp bu aralar güncellemeleri sık yapmaya başladılar. Bu da artık youtubeseosu dönemini başlattı bile. Özellikle ülkemizde internetin de hızlanması ile insanlar izlemeye başladı. Yani Yakın bir gün YT spam işini bitirecek şimdiden sinyallerini vermeye başladı.
NOT: İşten daha yeni geldim.Yorgun olduğum için fazla özenerek yazamadım.Beni anlamanız ümidi ile... Hayırlı işler herkese...
Googleden spam ile çok kazanan oldu ancak bir süre sonra Google güncellemeler çıkartarak bu spam işine son verdi. Şu anda da spam yapanlar var ancak Spin tekniğini çok iyi kullanıyorlar. Bu da yetmiyor Dış optimizasyon ile siteye dışarıdan doğal görünen reklamlar ile sitelerini ayakta tutmayı başarıyorlar. Ama dediğim gibi YT dönemi başladı. Şu an artık adsense' nin en mantıklı kazanma yolu tartışılmaz Youtube. Bunun farkına varıp bu aralar güncellemeleri sık yapmaya başladılar. Bu da artık youtubeseosu dönemini başlattı bile. Özellikle ülkemizde internetin de hızlanması ile insanlar izlemeye başladı. Yani Yakın bir gün YT spam işini bitirecek şimdiden sinyallerini vermeye başladı.
NOT: İşten daha yeni geldim.Yorgun olduğum için fazla özenerek yazamadım.Beni anlamanız ümidi ile... Hayırlı işler herkese...