Youtube Shorts Videolarınızı Günde Kaç Tane ve Hangi Saatte Yayınlıyorsunuz?

nkilincarslan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam uzun zamandır sürdürülebilir bir içerik bulamayıp youtube ye veda eden biri olarak. Shorts lar la geri döndüm. Günde 500k ile 4M izlenmeye kadar çıktım. Ama anlam veremediğim bir şekilde her gün aynı oranda video atmama ragmen izlenmeler düşüyor. Video atmayı bırakıyorum bakıyorum izlenmeler artıyor :)

- Sizce günde en fazla yada en az kaç shorts videosu yüklenmeli?
- Sizce en uygun saatler nelerdir? ( Ben şuan günde 4 video sabah 6 öğlen 12 akşam 6 gece 12 de yayınlanacak şeklinde denemeye karar verdim ama bu yanlış bir yöntem de olabilir :)
- Shorts larla birlikte kanala uzun video da atmak shorts ların izlenimini düşürür mü?

Bu sorular hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerileriniz nelerdir?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri