Youtube Sistemindeki Önemli Gelişme.

E
  • Kullanıcı EgzosEmisyonGücü
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
E

EgzosEmisyonGücü

Guest
SAYIN YTPARA Ailesi ve kullanıcılarının dikkatine.

youtube sistemi son 4 aydır bir komut dizimleri sayfalarını entegre etmeye çabalıyor..
bunun en başlıca olanı
spam video önüne geçmek
youtube üzerinde oynatılan ve mılyonlarca kanallarda yeri geldimi 1 video aynı günde 1000 lerce kanallarda görünüyor.

bunun önüne geçmek için youtube kod yazılımcıları

şu dizin satırına şu argeyı uyguladı

her ıd kendı ıcınde pup atadılar yanı rakam ve harften oluşan seb sinyal yazısı
ıd ler uzerındekı video bakın ıp'ler uzerınde demıyorum.
ornek benım haber videomu başkasını geldı playlistimle süpürdü diyelim.
başta kızıyorsunuz kızmayın o arkadaşa :) bilmiyorkı artık
kanal vıdeo kopyalamasında ıd şifresi ve ıdlere aıt her video
yuklenırken arayuz çıkıyor örnek

video yuklenıyor %99 dedı andan itibaren tekrardan ara yüz işlemesi yaparken hem ıd ınızı alıyor kodluyor attıgınız video ıd ınızle birleştiriyor kodluyor
son olarak video yuklendi dediği anda youtube standart lisansıyla son olarak kendi video oynatıcı kodunu eklıyor
eklerken ıd ve vıdeo kodunu bu vıdeo entegre edıyor..

aslında cok basıt ama bunu koca bır youtube sunucusuna entegre etmek zor olduğu için ayda 2-3 gun bazen 5 gün yama çalışmaları derız biz türkler
yabancılar arge çalışması dıyor uyguluyorlar

bu nedemekmi

ben gittim a isimli şahsın videolarını ve playlistlerini afiyetle sömürdüm ohh miss
açtım vds lerimi
yada manuel atıyorum etıketlı etıketsız acıklamalı acıklamasız başlıklı başlıksız hıc farketmıyor.

artık her videonun kendıne aıt kımlıgı ve kımlıgıne aıt künye kodu var

bu nedemek herkes
yok ıp uzerınden banlandım, yok spama takıldım , yok google beni düşman belirledi gibi biz türklerin kara mizahı var
:):):) ınanın artık benım vıdeolarımın kopyalamasını cok ıstıyorum neden bılıyormusunuz ? :))

nekadar kişi lamer'lik yapıp videolarımı kopyalarsa okadar kişinin kullanıcı accountları kapanıcak yanı kanalları
buda ben gibi uzun süre emek verenlerın gelırını artırcak

şunu kesın kez kesin soyluyorumki. özgün video olsun yada anlık videolar
artık ilk yukleyen 2-3 kişi sonrası
her yukleyen kanal gümlüycek

hemde ıhtarsız uyarısız emaıl mesajı gelmeden.

nedenmi youtube kanal politakasının temel şartı her turlu müdahele haklını saklı tuttukları ıcın.
gümm hopppp kanallar pat pat patlıyor :)
yazın sıcagında kanallarım kapandı dıye yazıları okurken terlıyorum
ama kışın soğuk günlerde içim bu haberlerle sevınıcek ısınıcak

hadı LAMER Groupları kopyalayın kanalları playlistleri

youtube guard botları sızlerı beklıyor :)
saygılarımla

koray.

Lamer Groupları dediniz kişiler forumun %95 ini oluşturuyor.

hep manuel ekleme yapıyorum. az olsun temiz olsun mantığı ile hareket ediyorum. bilgilendirme için teşekkürler

tek kelimeyle bittik o zaman (((

hayır. bıraz uğraştıran 2-3 teknik taktik var bundan kurtulmanın.
buda şu demek oluyorkı.

artık profosyonel olarak programlara hakim veyahutta tecrubesi çok olan şahısların gelırlerı çok artıcak.

kapanan kanalların gelır paylaşımını yt gene kullanıcılarına sunucak,

bu aslında türkçe içerik için çok vadedici

bendne size tavsıye.. türkçe içerik ileride elmas kadar değerlinicek..
ne kadar eski kanalınız olursa açılış tarıhı olarak
youtube botları sızı okadar yukseltıcek turkce içerikte.

%95 lik kesim bana kızabilir ama bu sistemin gelmesini gerçekten çok istiyorum. Spam veya kopya videolar yüzünden özgün videolar hak ettiği yere gelemiyor.

Eğer bu sistem gelirse çoğu kişi esas zahmetli olan işten kurtulup doğru yolu bulacaktır.

Bunu kim tespit etmis? dogru olmayabilirde.

Tespit doğru olabilir spam ı başlıktan etiketten bulacak değiller ya tabiki her yüklenen videoya bir İD kod ekleyebilirler ve sonraki yüklenen videolarda bunu sorgulayabilirler. Herşeyde olduğu gibi bununda çözümleri ilerki günlerde forumda yayınlanır :)

arkadas fena sevinmis.

biz türküz herseyin bi yolunu buluruz, japonlar 2 yılda bi oyunu anca yazıyorlar biz 1buçuk günde hilesini yazıyoz =)

Bu uygulamaya gecmeden önce yüklenen videolar sömürülebilir o zaman.

hayır. bıraz uğraştıran 2-3 teknik taktik var bundan kurtulmanın.
buda şu demek oluyorkı.

artık profosyonel olarak programlara hakim veyahutta tecrubesi çok olan şahısların gelırlerı çok artıcak.

kapanan kanalların gelır paylaşımını yt gene kullanıcılarına sunucak,

bu aslında türkçe içerik için çok vadedici

bendne size tavsıye.. türkçe içerik ileride elmas kadar değerlinicek..
ne kadar eski kanalınız olursa açılış tarıhı olarak
youtube botları sızı okadar yukseltıcek turkce içerikte.

Hocam biliyorsan taktiğinide söylede sevinelim bari,forumun nerdeyse tamamına yakını bu yöntemle kazanç sağlıyor-ama demiş olduğun şeyin şu an için başlamış olduğunu sanmıyorum öyle olsa 1 tane kanalım kalmaz :)

SAYIN YTPARA Ailesi ve kullanıcılarının dikkatine.

youtube sistemi son 4 aydır bir komut dizimleri sayfalarını entegre etmeye çabalıyor..
bunun en başlıca olanı
spam video önüne geçmek
youtube üzerinde oynatılan ve mılyonlarca kanallarda yeri geldimi 1 video aynı günde 1000 lerce kanallarda görünüyor.

bunun önüne geçmek için youtube kod yazılımcıları

şu dizin satırına şu argeyı uyguladı

her ıd kendı ıcınde pup atadılar yanı rakam ve harften oluşan seb sinyal yazısı
ıd ler uzerındekı video bakın ıp'ler uzerınde demıyorum.
ornek benım haber videomu başkasını geldı playlistimle süpürdü diyelim.
başta kızıyorsunuz kızmayın o arkadaşa :) bilmiyorkı artık
kanal vıdeo kopyalamasında ıd şifresi ve ıdlere aıt her video
yuklenırken arayuz çıkıyor örnek

video yuklenıyor %99 dedı andan itibaren tekrardan ara yüz işlemesi yaparken hem ıd ınızı alıyor kodluyor attıgınız video ıd ınızle birleştiriyor kodluyor
son olarak video yuklendi dediği anda youtube standart lisansıyla son olarak kendi video oynatıcı kodunu eklıyor
eklerken ıd ve vıdeo kodunu bu vıdeo entegre edıyor..

aslında cok basıt ama bunu koca bır youtube sunucusuna entegre etmek zor olduğu için ayda 2-3 gun bazen 5 gün yama çalışmaları derız biz türkler
yabancılar arge çalışması dıyor uyguluyorlar

bu nedemekmi

ben gittim a isimli şahsın videolarını ve playlistlerini afiyetle sömürdüm ohh miss
açtım vds lerimi
yada manuel atıyorum etıketlı etıketsız acıklamalı acıklamasız başlıklı başlıksız hıc farketmıyor.

artık her videonun kendıne aıt kımlıgı ve kımlıgıne aıt künye kodu var

bu nedemek herkes
yok ıp uzerınden banlandım, yok spama takıldım , yok google beni düşman belirledi gibi biz türklerin kara mizahı var
:):):) ınanın artık benım vıdeolarımın kopyalamasını cok ıstıyorum neden bılıyormusunuz ? :))

nekadar kişi lamer'lik yapıp videolarımı kopyalarsa okadar kişinin kullanıcı accountları kapanıcak yanı kanalları
buda ben gibi uzun süre emek verenlerın gelırını artırcak

şunu kesın kez kesin soyluyorumki. özgün video olsun yada anlık videolar
artık ilk yukleyen 2-3 kişi sonrası
her yukleyen kanal gümlüycek

hemde ıhtarsız uyarısız emaıl mesajı gelmeden.

nedenmi youtube kanal politakasının temel şartı her turlu müdahele haklını saklı tuttukları ıcın.
gümm hopppp kanallar pat pat patlıyor :)
yazın sıcagında kanallarım kapandı dıye yazıları okurken terlıyorum
ama kışın soğuk günlerde içim bu haberlerle sevınıcek ısınıcak

hadı LAMER Groupları kopyalayın kanalları playlistleri

youtube guard botları sızlerı beklıyor :)
saygılarımla

koray.

böyle bir şey teknik olarak imkansız.

Ayrıca hocam bu bilgileri bu kadar net nerden alabiliyorsunuz :D

Yav inanmayın böyle şeyler hikaye bunlar :D

Tespit doğru olabilir spam ı başlıktan etiketten bulacak değiller ya tabiki her yüklenen videoya bir İD kod ekleyebilirler ve sonraki yüklenen videolarda bunu sorgulayabilirler. Herşeyde olduğu gibi bununda çözümleri ilerki günlerde forumda yayınlanır :)

Hocam millete bu yolda gitmeyi önünü açarsanız yarın öbür gün başka birşey çıkar youtube onuda engeller bu nereye kadar gidicek.Millete doğru öğrenirse kimsenin kanalı kapanmaz her işi güzel yapar.Millete yanlış öğretirseniz böyle olur.Heleki siz site yönetimindesiniz.Spam spam spam kesinlikle yanlış
Youtube nereye kadar kandırabileceğiz.Adamlar sistemi gelişiyor.Ne yani youtube sistemini aşan iyi kazanacak.Yarın öbürgün yine aynı bu sefer başka bir olay.

Bence artık bu zihniyetin değişmesi gerekiyor.Bunlar benim şahsi fikrim

Kaynak : kendi yaşadığın sorunları düşünürmüsün.

ornek 404 servıces hatası , adsense acmak ıncelemek ıstersın hata mesajı gelır acılmaz.

100 kanalında bazen 60-70 tanesı dolar ısaretı aktıf etmek ıcın taklalar atmıyormuyuz ?...

veyahutta ay sonları adsense hesaplaması adı altında 7 gune yakın sorunlar yaşarken

google adsense muhasebe ekıplerı 7 gunmu suruyor bu sorunları yt ıcın :) web sıtelerıde cabası ozaman hıc dolar ısaretı 20 gun yanmaması gerek
neden ayda 7 gunumuzu youtube kanaklı genel sorunlar adı altında yasıyoruz. yaşamıyoruz.

herseyden ote bazen vıdeo yuklerken manuel yukleyenler genelde gormus yada arkadaslarından duymustur..
vıdeo yukleme bolumu yepyenı sayfa olarak gorunuyor.
işte o yenı şayfa mavi putonlu olan sayfası 2014 entegresıne yetıstırılmeye calısan kullanıcı video upload sayfası :)

bunun yanı sıra
herkes dolar yanmıyor , şu lınkı acarken cokme raporu yada flash player uyarısı vermıyormu vermıyormuydu..
sırf google yt videolarını oynatamıyorum diye mılyonlarca turkce yabancı sayfalarla dolu degılmı ?.. falza degıl 1 senelıkı zamanı dusunun vıdeo calıstırılmıyor sorunu yuzunden kac tane yt vıdeo sorunsuz ızlew programı cıktı.

şuanda cevap verdiğim arkadaşımıza istinaden biraz aşşağıda öyle birşey yapamazlar imkansız demişler :)

bır programcı günde 800 satır kodlama yapar yt uzerınde uzakdan erısım ve ortak calıstıgı yazılım sırketlerını kendı bunyesındekı programcıları katarsanız.
10 bın uzerı programcı demek ve bunların her bırı bu koruma botlarını yazıp entegre edıyorlar.

sımdı uzman olanlar dıycek :)

ee bunları yedek sunucuda denesınler :) neden sorun yasatıyor bıze dıyen cok sade orta duzey bılgılı arkadaslarımızda var

onlarada sunu soylıyım :)

yenı bır araba alırken test sürüşümü performansımı arabanın az yakmasımı guvenliğinemi bakarsınız yoksa HEPSİNİ AYNI ANDMI ISTERSINIZ.
genelde hepsını tabıkı dersınız degılmı :)

işte yt yazılımcıları bunu zaten kendı ufak buyuk donnaımlı bılgısayar sıstemlerınde kendı ıs yerı ve evlerındekı sunucularda yazıyorlar :)
haftanın bellı gunlerınde sırayla entegre edıyorlar :)
vsvs daha cok yazarım yalnız bıraz sıgara ıcmem gerek gorusmek dılegıyle.

2014 yılına kadar herşey cok ama çok güzel olucak
türkiye yt 'de
:)
saygılarlarımla
koray.

Kaynak : kendi yaşadığın sorunları düşünürmüsün.

ornek 404 servıces hatası , adsense acmak ıncelemek ıstersın hata mesajı gelır acılmaz.

100 kanalında bazen 60-70 tanesı dolar ısaretı aktıf etmek ıcın taklalar atmıyormuyuz ?...

veyahutta ay sonları adsense hesaplaması adı altında 7 gune yakın sorunlar yaşarken

google adsense muhasebe ekıplerı 7 gunmu suruyor bu sorunları yt ıcın :) web sıtelerıde cabası ozaman hıc dolar ısaretı 20 gun yanmaması gerek
neden ayda 7 gunumuzu youtube kanaklı genel sorunlar adı altında yasıyoruz. yaşamıyoruz.

herseyden ote bazen vıdeo yuklerken manuel yukleyenler genelde gormus yada arkadaslarından duymustur..
vıdeo yukleme bolumu yepyenı sayfa olarak gorunuyor.
işte o yenı şayfa mavi putonlu olan sayfası 2014 entegresıne yetıstırılmeye calısan kullanıcı video upload sayfası :)

bunun yanı sıra
herkes dolar yanmıyor , şu lınkı acarken cokme raporu yada flash player uyarısı vermıyormu vermıyormuydu..
sırf google yt videolarını oynatamıyorum diye mılyonlarca turkce yabancı sayfalarla dolu degılmı ?.. falza degıl 1 senelıkı zamanı dusunun vıdeo calıstırılmıyor sorunu yuzunden kac tane yt vıdeo sorunsuz ızlew programı cıktı.

şuanda cevap verdiğim arkadaşımıza istinaden biraz aşşağıda öyle birşey yapamazlar imkansız demişler :)

bır programcı günde 800 satır kodlama yapar yt uzerınde uzakdan erısım ve ortak calıstıgı yazılım sırketlerını kendı bunyesındekı programcıları katarsanız.
10 bın uzerı programcı demek ve bunların her bırı bu koruma botlarını yazıp entegre edıyorlar.

sımdı uzman olanlar dıycek :)

ee bunları yedek sunucuda denesınler :) neden sorun yasatıyor bıze dıyen cok sade orta duzey bılgılı arkadaslarımızda var

onlarada sunu soylıyım :)

yenı bır araba alırken test sürüşümü performansımı arabanın az yakmasımı guvenliğinemi bakarsınız yoksa HEPSİNİ AYNI ANDMI ISTERSINIZ.
genelde hepsını tabıkı dersınız degılmı :)

işte yt yazılımcıları bunu zaten kendı ufak buyuk donnaımlı bılgısayar sıstemlerınde kendı ıs yerı ve evlerındekı sunucularda yazıyorlar :)
haftanın bellı gunlerınde sırayla entegre edıyorlar :)
vsvs daha cok yazarım yalnız bıraz sıgara ıcmem gerek gorusmek dılegıyle.

2014 yılına kadar herşey cok ama çok güzel olucak
türkiye yt 'de
:)
saygılarlarımla
koray.

Kardeş aynen sana katılıyoru.İnş dediğin gibi olur youtube artık böyle şeylerin önüne geçer.Herkes güzelce işini yapar.Kanal kapanmalarıda minimuma iner.

İnan üzülüyorum.Burda milleti görüyorum.O kadar emek vermiş yapmış spamda olsa adamın adsense kapanıyor kanalları gidiyor.:(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri