Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam şuanda o bilgi altın değerinde ve kimse parayla satmaz. Satıyorum diyende dolandırıcıdır.
Hocam altin degerinde olan bir sey yok, altin degerinde olan yalnizca attigin gibi izlenen kategoridir. Izlenen kategori olduktan sonra diger isler teferruattan ibaret neden altin degerinde olsun![]()
spamın 2016 ve eskiye nazaran %90 dan fazla bi oranda azaldığı mecrada spam nasıl yapılır konusu için altın değerinde bi bilgi yok demek biraz abes gibi. o yüzden mi geçmişte uğraşan atıyorum 10k ise şimdi 100 e düştü oranladığımızda.
Hocam evet kazanc dustu, youtube politikalari sertlesti. Ama mantik hala ayni. En azindan youtube yapiyorum diyen biri icin 4k saat onayi, tekrar icerik vs gibi konular bir problem olmamali. Tekrar soyluyorum suan tek onemli olan sey kategoridir. Zaten dogru kategori kanallarin pksini 1 haftada ucursa bile 12 saat icerisinde kanal+adsense masrafini karsilayan kategorilerdir ornegin. Diger angarya isler bir sekilde cozuluyor izlenen baslik olduktan sonra.
e madem bilgilisin ve bu spam detaylarının önemli meseleler olmadığını düşünüyosun. bi konu açıp anlat da herkes faydalansın o halde hocam? hangi tür içeriklerle pk açtırıyorsun, nereden izlenim alıyorsun, yaptığın kanalların tutmasını nasıl sağlıyorsun(burası kategoriyle ilgili değil spamla ilgili meseledir. kalitesiz spam yapıyorsan engeli aşsan da izlettiremezsin mesela). kısacası kategori vermek dışındaki tüm meseleleri aktar, biz de diyelim adam haklıymış basit bilgilermiş sağolsun bizi de aydınlattı.
ha şu var. ben bayadır youtube uğraşmıyorum sadece dışardan takip ediyorum belki işin içine detaylıca girsem dediğin gibidir ama dışardan bakan biri için spam meselesi zorlu bi süreç gibi duruyor özellikle bugün için.
Malesef hocam olay bahsettiğin kadar kolay değil içerik spamsa(dizi, film, animasyon) youtube kanalın para kazanmasını kapatmıyor direk kanalı spamdan kapatıyor istersen 1 saatte çıkar adsense parasını farketmiyor spamdan Kapanınca içindeki parayı alamıyorsun yaptığın yatırımda boşa gidiyorHocam evet kazanc dustu, youtube politikalari sertlesti. Ama mantik hala ayni. En azindan youtube yapiyorum diyen biri icin 4k saat onayi, tekrar icerik vs gibi konular bir problem olmamali. Tekrar soyluyorum suan tek onemli olan sey kategoridir. Zaten dogru kategori kanallarin pksini 1 haftada ucursa bile 12 saat icerisinde kanal+adsense masrafini karsilayan kategorilerdir ornegin. Diger angarya isler bir sekilde cozuluyor izlenen baslik olduktan sonra.
Malesef hocam olay bahsettiğin kadar kolay değil içerik spamsa(dizi, film, animasyon) youtube kanalın para kazanmasını kapatmıyor direk kanalı spamdan kapatıyor istersen 1 saatte çıkar adsense parasını farketmiyor spamdan Kapanınca içindeki parayı alamıyorsun yaptığın yatırımda boşa gidiyor
Isini bilen , arastiran halen kazaniyor , ayrica girin su an binlerce dizi film kanali var , ve kapatmalar eskiye oranlayuzde 90 daha az .
Hocam amacim polemik yaratmak degil sadece spam isinin kafalarda buyutulmemesini anlatiyorum. Siz de girseniz suan gorursunuz eskiden pek bi farki olmadigini, mantik ayni. Kanallarin tutmasini nasil sagliyorsun dediginiz yer bir tek olay.
Forumdaki herkes seffaf olsa, tum kullanicilarin gercekten yardim etmek amacli kazanamayan/az kazanan kardeslerine bilgilerini paylastigini veya paylasacagini bilsem gercekten tum bilgilerimi yazmaya hazirim. Vietnamlilar kazancagina biz kazanalim, onlarin organize oldugu gibi biz organize olalim. Bizim kategorilerimizde, bizim dilimizde vietnamlilari degil ytpara ailesini gorelim. Kim bilir benim diyen youtube devlerinin bile bilmedigi ne bilgiler ortaya cikacaktir. Ama siz de biliyorsunuz ki boyle bir sey imkansiz. Burada bir bilgi bile paylasilsa o bilginin 100 katini bilenler dahi sessizce cevap yazmadan uzaklasacaklar maalesef.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.