YouTube T-Shirtleri (Grafikerler İçeri) Herkes İçeri

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
YouTube'er Olduğumuz Belli Olsun Değilmi!

En iyilerini seçin inşaallah yazaa satışa sunacam bazılarını nette buldum Bir kaçını da tükürükle yapıştırdım :D
Tasarımlar:
1-
v3h1b.jpg

2-
v3h1k.jpg

3-
v3h1z.jpg

4-
v3h2f.jpg

5-
v3h6d.jpg

6-
v3h94.jpg

7-
v3h9v.jpg

8-
v3hb8.jpg

9-
v3hc5.jpg

10-
v3hgh.jpg

11-
v3hcl.jpg

12-
v3hdg.jpg

13-
v3hf5.jpg

14-
v3hfq.jpg

15-
v3hg2.jpg

mousepad fena değil yani bana kalırsa pc üzerine çalış derim youtube t-shirt felan giymez çoğu kişi evde kullanılabilecek bişeyler olsun yada basit şeyler dediğin gibi çakmak felan :)

şimdi bana youtube, im youtuber, ytpara, falan kupa ve tshirt logoları lazım eğer bu gün biterse o olay pendik buluşmasında 10 tlden satacam Babam serigrafçı yarın hemen baskıya verebilirim bende başladım çizimlere bakalım neler çıkacak
t-shirt ve kupa harici başka neler iyidir onlardanda ayarlayabilirim ne bilim çakmak küllük mousepad filan

hocam t-shirt olursa ben alırım birtane yada özel olarak LG L5 kılıfı yaparsan onuda alırım :) :)

mousepad fena değil yani bana kalırsa pc üzerine çalış derim youtube t-shirt felan giymez çoğu kişi evde kullanılabilecek bişeyler olsun yada basit şeyler dediğin gibi çakmak felan :)

T-shirt yaza doğru düşünülebilir.Ama kesinlikle mousepad, kupa falan olursa güzel olur.Kışın çay kahve içmek için birebir. :) Şahsen ben alırım.Çakmakta olabilir.

Cok güzel olur T-shirt Kupa Mouse pad felan :) tabi birde evin kapısı için veya araba için stickerlar olsa fena olmaz ;)

Youtube nin değilde bence Ytpara.Com un logosu olursa daha güzel olur gibime geliyor.

Yok hocam böyle daha güzel bence :) birde I'm Youtuber gibi seyler yazarsa daha güzel olur ;)

---------- Mesaj saat 21:23:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:21:37 civarında gönderildi. ----------

ps ile olmuyor işte corel draw olacak yada ps nin üstüne tekrar çizerim

Çizim/Grafik/Resim işlerinde pek anlamıyorum hocam :) Bilgilendirdiğiniz için tesekkür ederim ;)

Çakmak güzel olur bence hem uygun fiyatlı hemde sürekli taşıyabileceğimiz birşey olur

Başka şehirlere kargolayabilirseniz bende bir kaç parça ürün almak isterim.

Hocam Çakmak güzel olmuş

youtube a "er" ekini hiç yakıştırmıyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri