YouTube TBM Yüksek - Niche Kelimeler - %100 Organik İzlenme ve fazlası !

B
  • Kullanıcı BerkBirkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BerkBirkan

Guest
images

Kitabın İçeriği :
Birden fazla kazanç taktiği
Video imleme siteleri ve taktikler
Youtube organik yollardan izlenme - abone - like - favori ve yorum kasmanın yolu.
İşe yarar upload / etiket / video düzenleme programları ve upload yaparken hızlı olmak için 90 günlük süper hızlı VPS ! :)

Fiyat : 15 TL
Referans amaçlı ilk kişiye 5TL !
Ödeme Yöntemleri : Paypal , havale-eft,mobil ödeme
İletişim(skype) : *****

ilk benim sanırım
Hocam varsa garanti bilgilerinizi rica edeyim

Anlayamadım şimdi, kitabı alınca yanında 90 günlük VPS de mi veriyorsunuz?

ilk benim sanırım
Hocam varsa garanti bilgilerinizi rica edeyim

hocam pm atamıyorum siz atarsanız sevinirim. garanti yok ama eft yapabilirsiniz paypal da olabilir.

---------- Mesaj saat 17:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:10 civarında gönderildi. ----------

Anlayamadım şimdi, kitabı alınca yanında 90 günlük VPS de mi veriyorsunuz?

90 günlük vps yi nasıl alacağınızı anlatıyoruz ebookda.

zaten çok şaşardım bedavaya anlatılsa bir yardım edilse :)
dünya para dünyası olmuş

yinede emeğe saygı duyuyorum
eline sağlık...

zaten çok şaşardım bedavaya anlatılsa bir yardım edilse :)
dünya para dünyası olmuş

yinede emeğe saygı duyuyorum
eline sağlık...

hocam lütfen satış baltalamayın. daha önce ücretsiz bir çok paylaşımda bulunmuştum bloglarımda ve forumlarda. yani yapmadığım şey değil. fakat bu kitapta anlatılanlar herkesin bilmeyeceği şeyler ve belli bir sınırda kişiye satılacak.

Referans bende olayım herhal bana yetişir teşkürler.

hocam pm atamıyorum siz atarsanız sevinirim. garanti yok ama eft yapabilirsiniz paypal da olabilir.

---------- Mesaj saat 17:53:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:53:10 civarında gönderildi. ----------

90 günlük vps yi nasıl alacağınızı anlatıyoruz ebookda.

bu 90 günlük vps forumda görsel ve videolu olan degil demi hocam ?

bu 90 günlük vps forumda görsel ve videolu olan degil demi hocam ?

vmware nin vps alınışını anlatıyorum hocam. pek bilinen bir sistem değil ve çoğu kişide yapamıyor zaten. bu durumda yardımcı oluyoruz. tabiki sırf vps için kitap alınmaz , bilgiler çok daha değerli.

vmware nin vps alınışını anlatıyorum hocam. pek bilinen bir sistem değil ve çoğu kişide yapamıyor zaten. bu durumda yardımcı oluyoruz. tabiki sırf vps için kitap alınmaz , bilgiler çok daha değerli.

Satış baltalayan biri olarak değil, kardeşin ve 4 E-book yazarı olarak şunları yazmak istiyorum ;

BEDAVA Vps almak için Detaylı anlatım, BURADA DETAYLICA Mevcut. Bu yüzden kitap içeriğine VPS Almayı katmamalıydın.

Bunun haricinde, Yorum,like,abone kasmak yazdığın zaman, ORGANİK olmaz. Heleki %100 hiç olmaz. Kasmak kelimesi organik kelimesine girmez. Konunu düzenlersen bu şekilde daha iyi olur :)

SATIŞ baltalamıyorum. İlk kitabın sanırım, heyecan olabilir :) Vesselam !

Satış baltalayan biri olarak değil, kardeşin ve 4 E-book yazarı olarak şunları yazmak istiyorum ;

BEDAVA Vps almak için Detaylı anlatım, BURADA DETAYLICA Mevcut. Bu yüzden kitap içeriğine VPS Almayı katmamalıydın.

Bunun haricinde, Yorum,like,abone kasmak yazdığın zaman, ORGANİK olmaz. Heleki %100 hiç olmaz. Kasmak kelimesi organik kelimesine girmez. Konunu düzenlersen bu şekilde daha iyi olur :)

SATIŞ baltalamıyorum. İlk kitabın sanırım, heyecan olabilir :) Vesselam !
anlıyorum yorumun için teşekkür ederim hocam. evet ilk kitabım :) ben zaten vps satışı yapmıyorum ebook satışı yapıyorum amacım vps ile müşteri çekmek değildi tamamen iyi niyetli bir şekilde kitabı alan kişilerin rahat ve hızlı upload yapması için ayriyetten ebook içinde bu konudan bahsettim. içeriği şu saatten sonra değiştiremem ama bunu bilin istedim.

satışa sunulan para yüksek bir meblağ değil...bu işi bedava anlatılsa değeri olmaz parayla olması tarafıyım...ayrıca para kazanmak isteyen önce para harıcayacak bu sistem böyle unutmayın arkadaşlar....

satışa sunulan para yüksek bir meblağ değil...bu işi bedava anlatılsa değeri olmaz parayla olması tarafıyım...ayrıca para kazanmak isteyen önce para harıcayacak bu sistem böyle unutmayın arkadaşlar....

kesinlikle katılıyorum. bu işte bende çok para harcadım başlarda. ki daha önce ücretsiz makalelerim de oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri