Youtube temizlikçi almış:)

salim59yt

Kayıtlı Üye
An itibari ile 32 kanalım uçmuş bulunmaktadır. Kanal açmaya devammm :)

32 kanalın uçtuktan sonra ip'ni filan değiştiriyormusun yeni açacaklarında uçabilir

32 kanalın uçtuktan sonra ip'ni filan değiştiriyormusun yeni açacaklarında uçabilir

alıştım hocam ben açıyorum kanal sıkıntı olmuyor :) günde 3 tane açıyorum her aksam kapansın kapanmasın. Genelde ip değiştirmeyi unuttugum için bu geliyor başıma.Değiştirsende fayda etmiyor gerçi

Peki bir ip üzerinden kaç kanal açılabilir en fazla

Geçmişin olsun, benim de 8 tane kanalım kapandı. tam da para kazanmaya başlamıştım bunlardan. günlük ortalama 20 dolara çıkmıştım. Şimdi gene 2 dolara düşücez. Hepimize geçmiş olsun :(

benim 0 şuanda hareket yok :) hepsi gitti. Eve gideyim tekrar acacam :D

benim kanallar kapalı gözükmüyo da, askıya alınmışlar. Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. böyle yazıyo hep. Sizce geri açılır mı kanallarım?

o zaman ışıkların yanmamasının sebebi bu heralde temızlık var

benim kanallar kapalı gözükmüyo da, askıya alınmışlar. Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı. böyle yazıyo hep. Sizce geri açılır mı kanallarım?

bir daha açılmaz yeni kanallar aç devam et

ben her kanala 20-30 yan kanal açmıştım yan kanallara 20 şer video atıp geçiyordum.şu an yan video yüklü kanalların yüzde 90 ı yaklaşık belki yüz kanalın üzerinde hepsi kapanmış uçmuş bütün kanallarım listesinde bile yok.video yüklü olmayan yan kanallar duruyor.gelir 1 dolara düştü iyice soğdum bu işten.aceba nerede yanlış yapıyorum sürekli kanallarım kapanıyor.bi rayına oturtamadım.0 dan başlamayı düşünüyorum poltikam ve taktiğim ne olmalı akıl verirseniz sevinirim.günlük 10 dolar kazansam yeter

3 gün youtube ve adsenseyi kontrol etmedim.
1. herşey aynı.
2. gün günlük gelirim kanalın birinde 22 $ iken 43 $ olmuş
diğer kanalın birinde ise 35 $ a yükselmiş
3. gün 1 kanalım ve 2. kanalım kapanmış. :)

sonuç herşey eskiye döndü. :(

An itibari ile 32 kanalım uçmuş bulunmaktadır. Kanal açmaya devammm :)

Tek gecede 60 dan fazla kanalı kapanan biri olarak duygularınızı gayet iyi anlayabiliyorum.

Youtube da açılmayı bekleyen milyarlarca kanal var, pes etmek yok...
Bol kazançlar

bu toplu kanal kapananların ortak özelliklerini bilsek bizde aynı hatayı yapmasak bari ama herkes topluca kapandı diyip kestirip atıyor niye kapandı ne yaptında kapandı vs hakkında bilgi veren yok ben 3,5 4 aydır youtube la uğraşıyorum telif hakkı hariç kanalım kapanmadı durduk yere tek pc kullanıyorum tüm kanalları bundan yönetiyorum 3 tane adsenseye giriş yapıyorum sorun yok

bu toplu kanal kapananların ortak özelliklerini bilsek bizde aynı hatayı yapmasak bari ama herkes topluca kapandı diyip kestirip atıyor niye kapandı ne yaptında kapandı vs hakkında bilgi veren yok ben 3,5 4 aydır youtube la uğraşıyorum telif hakkı hariç kanalım kapanmadı durduk yere tek pc kullanıyorum tüm kanalları bundan yönetiyorum 3 tane adsenseye giriş yapıyorum sorun yok

sizi kutluyorum

ı p asla değişmememsi lazım hergün kanal açmamak lazım günde bi kanala at 1000 tane video sonra ben ban yedim yok böyle güzellik
tık attırmayın akışa bırakın

6 aydır hiç bir sıkıntım olmadı :D:D:D:D:D

sizi kutluyorum

ı p asla değişmememsi lazım hergün kanal açmamak lazım günde bi kanala at 1000 tane video sonra ben ban yedim yok böyle güzellik
tık attırmayın akışa bırakın

6 aydır hiç bir sıkıntım olmadı :D:D:D:D:D

o yüzden her zaman organik kanal :)

Seri olarak alınan hesap isimler; örn: kerbela01, kerbela02 , 03, 04 vs... gibi alınan hesaplarda bir kanalınız kapatıldığında diğer kanallarınızda spama düşüyor. Yaşadığım kanal kapanma tecrübesi bundan ibarettir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri