Youtube Test ödemesi.

• Kullanıcı technox1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

technox1

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bugün TEB'den kendime hesap açtırdım.Ve hesabımı adsenseye girdim. 2-3 gün içinde test ödemesi yapılacağı söylendi.Ve yaklaşık yarım saat sonra mailime posta geldi. Test ödemesi yapılmıştır diye. Test ödemesi yapılmıştır bu ödeme hesabınızda görünmesi 2-3 gün sürebilir diyor. Şimdi test ödemesi yattımı yoksa yatmadımı anlamadım :D

Bide şöyle bi sorum olacak. Ben banka hesabımı adsenseye eklerken şöyle bi kutucuk vardı. " Bidaki ödemelerde bu hesabı kullan" diye. Ben işaretlemedim sorun olur mu acaba ? Bi daki para yatma günü geldiğinde yeniden girdiğimde bir daha doğrulama falan istermi test parası falan olur mu ?

Hiçbir sorun olmaz.Hesap ayarlarından paranı çekeceğin hesabı seçtikten sonra.

para hemen gelmiyor. cumaya kadar gelir hesabını kontrol edip girersin

Aynı hesap için tekrar tekrar test parası yatmaz değil mi ? Çünki" bidaki ödemelerdede bu hesabı kullan" kutucugunu işaretlemedim sorun olur mu ?

kaç defa baş vurursan o kadar test ödemesi gönderiyolar. Bizim arkadaş para gelmedi diye 5 deffa istemiş 5 defa gelmiş

Yok kardeş ben anlatamadım galiba. Bak şimdi ben hesabımı girdim test ödemesini bekliyorum. O test ödemesi yattıktan sonra o miktarı adsenseye girip onaylatıcağım. Sonraki aylar için yine test ödemesi gerekirmi diyorum ? Bidaki ödemeler için aynı hesabı kullan kutucugunuda işaretlemedim sorun olur mu merak ediyorum...

1 defa giriyorsun işlem tamamdır. Sonra pin gelecek pini girecen bi daha para kazanma ayarı yapmıyon 200tl yi geçince otomatik yatırıyolar.

1 defa giriyorsun işlem tamamdır. Sonra pin gelecek pini girecen bi daha para kazanma ayarı yapmıyon 200tl yi geçince otomatik yatırıyolar.

Tm pin girili zaten içerdede biriken param var. Şu banka hesabını bayramdan 1 hafta önce falan açtırsaydım test ödemesi gelcekti hesabı onaylatcaktım bu ay paramı almayı planıyordum ama artık bidaki aya kaldı galiba :D

bende 4gun once girdim banka hesabimi hala yatmadi bi miktar.. :S

Sent from my iPhone using Tapatalk

banada aynısı oldu para gelmedi. sanırım bu hafta içinde gelir. o otomatik bi mail sanırım

banada aynısı oldu para gelmedi. sanırım bu hafta içinde gelir. o otomatik bi mail sanırım

Kardeş sen banka hesabını adsenseye girerken o " Bidaki ödemeler içinde bbu hesabı kullan" gibisinden bi kutucuk vardı. Onu işaretledin mi yoksa işaretlemedin mi ?

internet bankacılıgı kullanmanı tavsiye ederim sonra bankamatik banka yollarında heba olursun :)

hayirli olsun kardesim. Darisi benim basima :)

Acaba bu test ödemesini iptal edip yeniden yapıp o kutucuğu bende işaretlesemmi ? işaretlemedim diye bidaki ödemelerimde banka hesabı yeniden girmem gerekicek yine test ödemesiyle falan uğraşırmıyım onu soruyorum fakat bişe öğrenemedim halen.

Acaba bu test ödemesini iptal edip yeniden yapıp o kutucuğu bende işaretlesemmi ? işaretlemedim diye bidaki ödemelerimde banka hesabı yeniden girmem gerekicek yine test ödemesiyle falan uğraşırmıyım onu soruyorum fakat bişe öğrenemedim halen.

geçen bi ödeme istedim 10 günde yolladılar. bence yine öyle olur

otomatik gelen mailde test ödemesi gönderdik diyor. ama gelen yok tabi. bekleyeceğiz çare yok :)

iptal etme onu herzaman onaylarsın zaten onumuzdekı ayda sorun olmaz ama online bankacılık kullan al hemen bi uyelik şimdi gir hesabına hesap hareketlerınden bak google yazan yatırım varsa gorursun zaten ... diger turlu gıt atm banka cok ugrasırsın

Neyse beyler ben ödeme yöntemini kaldırıp yeniden ekledim ve o kutucuğuda işaretledim ne olur ne olmaz.

---------- Mesaj saat 19:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:39 civarında gönderildi. ----------

iptal etme onu herzaman onaylarsın zaten onumuzdekı ayda sorun olmaz ama online bankacılık kullan al hemen bi uyelik şimdi gir hesabına hesap hareketlerınden bak google yazan yatırım varsa gorursun zaten ... diger turlu gıt atm banka cok ugrasırsın

İptal etttim. Yeniden ödeme şekli belirledim sırf o kutucuğu işaretleyim diye. Ne olur ne olmaz :D Şimdi bu test ödemesi yattıktan sonra her ay kesinleşen kazançlarım ayın 21 inde yatacakmı düzenli olarak.?

Bu arada bugün internet şifremi ve kart da istedim fakat sorunmu ne varmış. Yarın gelin verelim dediler :D İhmal edermiyim hiç internet şifresini :D

---------- Mesaj saat 19:54:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:33 civarında gönderildi. ----------

Ha bide ödeme şeklini kaldırıp yeniden koydum ya 2 tane test ödemesi atmasınlar karışmasın sonra bi sorun çıkar mı ? of of ne yapsam bi sorun doğuruyo ya :S

Neyse beyler ben ödeme yöntemini kaldırıp yeniden ekledim ve o kutucuğuda işaretledim ne olur ne olmaz.

---------- Mesaj saat 19:49:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:47:39 civarında gönderildi. ----------

İptal etttim. Yeniden ödeme şekli belirledim sırf o kutucuğu işaretleyim diye. Ne olur ne olmaz :D Şimdi bu test ödemesi yattıktan sonra her ay kesinleşen kazançlarım ayın 21 inde yatacakmı düzenli olarak.?

Bu arada bugün internet şifremi ve kart da istedim fakat sorunmu ne varmış. Yarın gelin verelim dediler :D İhmal edermiyim hiç internet şifresini :D

---------- Mesaj saat 19:54:16 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:49:33 civarında gönderildi. ----------

Ha bide ödeme şeklini kaldırıp yeniden koydum ya 2 tane test ödemesi atmasınlar karışmasın sonra bi sorun çıkar mı ? of of ne yapsam bi sorun doğuruyo ya :S

yok tek dogrulama odemesı gelıcek sana korkma :D bıkere pını gır duzenlı yatıcak odemelerın odeme tarıhlerınde

yok tek dogrulama odemesı gelıcek sana korkma :D bıkere pını gır duzenlı yatıcak odemelerın odeme tarıhlerınde

Oh tamam sağolasın. Nezamandır uğraşıyorum daha hiç ödeme almadım 415 tl kesinleşmiş kazancım var geçen 2 ayı toplamı. Normalde bu ayın 21 inde almayı planlıyodum ama banka hesabı açtırmayı geciktirdim biraz geç kaldım neyse artık bidaki aya kaldı artık bu ayın kazancıyla birlikte 700-750 civarı bi miktar olacak inş çekeilirim. Şu aralar ban olayı sardı herkezi bende korkar oldum bişiler olacak diye. O kadar emek verdim para birikti çekemezsem ölürüm ben :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri