youtube to website botu (Ön araştırma)

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

Sume

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selam,

Youtube kanallarımızdaki videoları otomatik olarak web sayfamıza aktarılacak bir bot ihtiyacı sadece türkiye'de değil dünyada var. Youtubefaster yazarı onurkun nickli arkadaşımız konuşurken kendisi böyle bir botu yapabileceğini belirtti. Botun avantajını düşünürsek:

- Videoları sayfamızda yayınlayarak izlenimi arttıracağız ve imleme sağlamış olacağız
- Web sayfamıza otomatik içerik ekleyerek web sitemizdende güzel adsense kazancı sağlayacağız

Bu bot için benim sunduğum öneri: web sitesindeki içerikte etiketlerin bulunması seo için çok önemlidir.

Sadece kanal adımızı sisteme 1 kere gererek kanala eklediğimiz her videoyu hemen sitemize çekmek çok rahat olacaktır.

Sizinde önerilerinizi ve beklentilerinizi yazmanızı rica ederim.

böyle bir sistem şart
eğer sorunsuz olursa ve ücretide normal botlar gibi olursa piyasada zirveye kolayca yerleşir

Merhaba arkadaşlar sizin istekleriniz doğrultusunda çıkaracağım sistemi. Yorumlarinizi bekliyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Benim Satmakta olduğum Otomatik bir Youtube Botum mevcut. Şuanlık Wordpress siteye çekim yapmakta.

Şu şekilde çalışimakta

Botun Ayar dosyasında
*Kanal Adı
*Sitenizdeki Eklenecek kategori IDsi
*Videoların Etiket Yapısı

bu ayarlar eklendikten sonra Cronjoba bağlayarak çalışmakta. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.
Bot Kanalınızı ayarlayacağınız saat aralığında kontrol ediyor ve Yeni var ise Katagorisine uygun şekilde ekliyor.

Bu wordpress ten rss oto içerik çekme eklentilerinden yapabiliriz anladığım kadarıyla farklı olan ne olacak ?

Bu wordpress ten rss oto içerik çekme eklentilerinden yapabiliriz anladığım kadarıyla farklı olan ne olacak ?
ona benzer birşey zaten. kişisel etiket oluşturabilir.

Video eklenirken Seo Ayarlarıda otomatik yaptırılır şekilde olur. hem siten hitlenir bu sayede hemde videoların daha fazla izlenir

Benim Satmakta olduğum Otomatik bir Youtube Botum mevcut. Şuanlık Wordpress siteye çekim yapmakta.

Şu şekilde çalışimakta

Botun Ayar dosyasında
*Kanal Adı

bu ayarlar eklendikten sonra Cronjoba bağlayarak çalışmakta. Ekstra birşey yapmanıza gerek yok.
Bot Kanalınızı ayarlayacağınız saat aralığında kontrol ediyor ve Yeni var ise Katagorisine uygun şekilde ekliyor.

Kardesım bu botun ayrıntılı bılgıyı pm olarak atabılırmısın bende bu şekılde bırşey arıyordum

Skypede sorun var akşam yazarım sana

Şu şekilde çalışimakta

Botun Ayar dosyasında
*Kanal Adı

Merhaba, benim yazacağım sistem bottan bağımsız olacak ve her kanala baglama yapılabilecek, yeni bir video yüklenince de siteye otomatik düşecek.ek olarak wordpress ile sinirli kalmayacak.

Merhaba, benim yazacağım sistem bottan bağımsız olacak ve her kanala baglama yapılabilecek, yeni bir video yüklenince de siteye otomatik düşecek.ek olarak wordpress ile sinirli kalmayacak.

Anladım hocam.
müşteri kanal eklerken
wordpress site bilgileri
Blogger
Wordpress.com blog
blogcu.com vs. bilgilerini girecek. Youtube video yüklendiğinde otomatik olarak yayınlanacak bunlarda değil mi?

Anladım hocam.
müşteri kanal eklerken
wordpress site bilgileri
Blogger
Wordpress.com blog
blogcu.com vs. bilgilerini girecek. Youtube video yüklendiğinde otomatik olarak yayınlanacak bunlarda değil mi?

Evet. Nereden yujlediginin önemi yok youtube bazlı çalışacak

sadece Kendi Kanalı değil yani Herhangi bir kanaldan otomatik wordpress siteye çekecek bir otomatik bot sanırım. ?

FeedWordPress diye bi eklenti var ben bununla siteme otomatik çekiyorum kanallarıma yüklenen videoları

Arkadaşlar selam,

Youtube kanallarımızdaki videoları otomatik olarak web sayfamıza aktarılacak bir bot ihtiyacı sadece türkiye'de değil dünyada var. Youtubefaster yazarı onurkun nickli arkadaşımız konuşurken kendisi böyle bir botu yapabileceğini belirtti. Botun avantajını düşünürsek:

- Videoları sayfamızda yayınlayarak izlenimi arttıracağız ve imleme sağlamış olacağız
- Web sayfamıza otomatik içerik ekleyerek web sitemizdende güzel adsense kazancı sağlayacağız

Bu bot için benim sunduğum öneri: web sitesindeki içerikte etiketlerin bulunması seo için çok önemlidir.

Sadece kanal adımızı sisteme 1 kere gererek kanala eklediğimiz her videoyu hemen sitemize çekmek çok rahat olacaktır.

Sizinde önerilerinizi ve beklentilerinizi yazmanızı rica ederim.

Güzel fikir ama şunu da hatırlatmak istiyorum Google Adsense politikalarına göre bir internet sitesinde yazıdan çok video olursa o siteye %100 ban uygulanıyor.
Tabi gözden kaçmışlarda olabilir ama sadece site açıp video paylaşmak için bota sıcak bakmamak lazım ben hem sitemi yöneteceği hem de video paylaşıcam diyenler varsa bilemem ama bu şekilde %100 ban sebebi sadece fikrimi söyledim düşünceniz gayet güzel

wordpress kullananlar covert video press diye bir tema var onu bir inceleyin.Bu konuda işinize yarayabilir.

detube var ben onu kullanıyorum ücretli tema ama vvarezide mevcut ortalıkta.

youtube kanallarımızdaki videoları imleme sitelerine otomatik olarak ekleyebileceğimiz yani, kanalımıza video attığımızda etiketleriyle birlikte video imleme sitelerine aktaracak otomatik bir bot yazılsa bayaaaa güzel olur.. böyle bişey yapabilecek varmıdır acep ..bilgili arkadaşlardan cevap beklliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri