YouTube topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz...

• Kullanıcı keremoflu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

keremoflu

Kayıtlı Üye
Hayırlı geceler. 3-5 aydır spamdan uzaklaşmıştım, başka işlerle uğraşıyordum. Tekrar başlayayım dedim. 5 kanal yaptım. Daha videoları yayınlamadım, liste dışıyken bile telif gibi kırmızı ekranda alttaki yazı geliyor ve tüm videolar kaldırılıyor. Haliyle kanal da patlıyor
Sistem fena gelişmiş gibi, neler yapabilirim bunu aşmak için?
Etiket başlık vs hiç spam sayılabilecek şeyler de yapmıyorum.

YouTube topluluğu, videolarınızdan birini veya birkaçını uygunsuz olarak işaretledi. İçerikleri inceledikten sonra videolarınızın Topluluk Kurallarımızı ihlal ettiğine karar verdik. Bu nedenle, aşağıdaki videoları YouTube'dan kaldırdık:

etiket- açıklama BOŞ
başlıktan episode dubbed tarzı spam kelimelerden uzak dur.

etiket- açıklama BOŞ
başlıktan episode dubbed tarzı spam kelimelerden uzak dur.

Hocam episode olmadan da nasıl olur bilemiyorum, ep falan belki artık ama yazan çok var yeni atıp. Ondan olduğunu çok sanmıyorum.

Etiket ve açıklamayı boş mu bırakayım?

evet boş bırak başlıkta net birşey yok yani bazen topluluktan gidiyor bazen gitmiyor bende episode kullanıyorum.

3 video yüklemek için 5-6 kanal heba edeceksin artık :D
kafayı yedirecek bir özelliktir kendileri...

3 video yüklemek için 5-6 kanal heba edeceksin artık :D
kafayı yedirecek bir özelliktir kendileri...

Vay be, daha kötülerinde forum çalkalanırdı, şimdi herkes kabul etmiş çekilmiş köşeye demek :D
Dünya engelinden beter çıktı kendileri :mad:

Vay be, daha kötülerinde forum çalkalanırdı, şimdi herkes kabul etmiş çekilmiş köşeye demek :D
Dünya engelinden beter çıktı kendileri :mad:

artık içeriği falan geçtik.
kanalı oluşturacaksın ,telif topluluk yemeden para kazanmasını açacaksın,üstüne kazandığın parayı adsenseden alacaksın ki ölme eşeğim ölme durumları yaşanıyor.

Son düzenleme:
Birde videoyu kaydederken temel bilgiler kısmında "bu video size ait olmadığı için değişiklik yapamazsınız" uyarısı çıkmaya başladı. Buda yeni sürprizi galiba ytnin :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri