Youtube Türkiye Engelini Ne Zaman Kaldırır.

• Kullanıcı ugur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ugur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bilmisadam.com
Arkadaşlar herkesin bildiği üzere reklamlar Türkiye'ye engelli. Bu engel ne zaman kalkar ya da şu şekilde soralım Türkiye'de reklam vermek ne zaman başlar. Tahminleriniz ya da duyumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim. En son denilenler Mart ortasında sorunlar bitecek şeklindeydi fakat pek bir gelişme yok.

Arkadaşlar herkesin bildiği üzere reklamlar Türkiye'ye engelli. Bu engel ne zaman kalkar ya da şu şekilde soralım Türkiye'de reklam vermek ne zaman kalkar. Tahminleriniz ya da duyumlarınız varsa paylaşırsanız sevinirim. En son denilenler Mart ortasında sorunlar bitecek şeklindeydi fakat pek bir gelişme yok.

bu yeni kanal görünümleri ve bircok youtube ayarlarındaki yaşanan sorunların oldugu acık egerki trye bir ambargo koymadılarsa ki hic zannetmiyorum. bütün bu calışmaları bitince acılacaktır bu reklamlar tabi buna bir zaman vermek zor gibi görünüyor ama uzun zaman oldugu gercegiyle birlikte az zaman kaldı denebilir.

ayrıca bu olaylar sonrası tr reklamlarını tamamen aktifleşebilecegi yönünde bir düşüncem var kısaca; farklı bir ülke göstermek sizin tr adsense kullanımı başlatılabilir.

Yeni kanal görünümleri bütün dünya için reklam anlamında Türkiye'ye özel bir engel olduğunu düşünüyorum bende.

Türkiye'yi engellediler gibi geliyor artık bana, çünkü çok uzadı bu iş

milyon dolarlık siteden bahsediyoruz ve ve çok güzel bir pazar Türkiye biraz sabır lazım

Bakalım herşeyin hayırlısı dedik mart ayıda bitmek üzere. Ne yapmaya çalışıyorlar hala hiçbir fikrim yok.

arkadaşlar saçmalamayın youtubenin kendisi bile tam tarihini bilmiyor
yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmala göre
Türkiye benzeri bikaç ülke daha var
onlardada eskiden reklam vardı şuanda yok
ya bunu kesinlikle düşünmeyin
size şunun yüzde yüz garantisini veririm ki
bi ara reklamlar bu Türkiyenin içinde olduğu ülkelerde açılacak
buna adım gibi eminim
ama bu nezaman olur bunu hiçkimse bilemez
youtube nin kendisi bile bilemez
çünkü adamlar ikidebir bişeyleri yeniliyolar
bu yenilikler tam olarak nezaman biter
youtube bile buna net tarih vermez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri