Youtube twitter gibi kapatılmayacak. Kesin sonuç

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Bir çok arkadaşımız youtube da yakında kapanır, türkçe kanalların kazancı yarıya düşer korkusu vardı. Ama az önce siyasi bir kanaldaki videoyu hükümet kaldırdı uyarısını gördüm. Ve bu video 5 saat önce yüklenmişti. Youtube hesabından toplu olarak videolar silinmiş ama kanal açık. Youtube hükümete istediği siyasi videoyu silme izni vererek youtube un açık kalacağı kesin diyebiliriz.

Parti tutmuyorum diyelim, siyasi görüşte değildir. Mesajımın tek anlamı var; youtube kazanç düşüşü yaşamayacağız

Bir çok arkadaşımız youtube da yakında kapanır, türkçe kanalların kazancı yarıya düşer korkusu vardı. Ama az önce siyasi bir kanaldaki videoyu hükümet kaldırdı uyarısını gördüm. Ve bu video 5 saat önce yüklenmişti. Youtube hesabından toplu olarak videolar silinmiş ama kanal açık. Youtube hükümete istediği siyasi videoyu silme izni vererek youtube un açık kalacağı kesin diyebiliriz.

Parti tutmuyorum diyelim, siyasi görüşte değildir. Mesajımın tek anlamı var; youtube kazanç düşüşü yaşamayacağız

Bu güzel haberin üstüne bana 1 aylık video yapmı hediye edicen :)

ytyi anlamış değilimki zaten ingiltere devletine özel yetki vermiş cihat videolarını kaldırması için tr de devletin anasını ağlattılar yine umrunda olmuyordu

Youtube daha önce kapatıldı. devlet ile görüşüp isteklerde karşılandı. Her türlü kolaylığıda sağladığı düşüncesindeyim. bence youtube Türkiyeden erişimi engellenmeyecektir.

Hiç bot kullanmadımda şansımı denemek istedim :)

paran varsa denersin :cool:

---------- Mesaj saat 18:03:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:12 civarında gönderildi. ----------

twitter için istenende bu zaten okadar küfür vs. var ama twitter kullanıcıların haklarını aramasına mani oluyor benım anladıgım bu eğer bunları yerine getirirse twitter zaten açılır

---------- Mesaj saat 18:03:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:02:12 civarında gönderildi. ----------

twitter için istenende bu zaten okadar küfür vs. var ama twitter kullanıcıların haklarını aramasına mani oluyor benım anladıgım bu eğer bunları yerine getirirse twitter zaten açılır

Tanıtım videosunu izledim kullanmış kadar oldum :) İlk kazancımla yani kısmetse 25nisanda deniyecem.

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi 5 gündür vpn dışında tweet atamıyorum ben, teli değiştirip vine çekmeye başlayacaktım oda olmadı. Facebook zaten kullanmam canım sıkılıyor açıkcası yalnız hissediyorum kendimi !! :(

Cidden twitteri bu kadar arayacağımı düşünmezdim :D

Bu arada facebook gecekondu twitter triplex villa

Tanıtım videosunu izledim kullanmış kadar oldum :) İlk kazancımla yani kısmetse 25nisanda deniyecem.

benden tavsiye ilk kazancınla değil cebinden hemen verip alman daha iyi olucaktır :D fazlasıyla çıkartırsın deneme sürümü iste dene ve gör

Yakında twitterde uyacaktır mahkeme kararlarına türkiye gibi bi pastayı kaybetmeyi göze alacağını sanmam

Davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi 5 gündür vpn dışında tweet atamıyorum ben, teli değiştirip vine çekmeye başlayacaktım oda olmadı. Facebook zaten kullanmam canım sıkılıyor açıkcası yalnız hissediyorum kendimi !! :(

Cidden twitteri bu kadar arayacağımı düşünmezdim :D

Bu arada facebook gecekondu twitter triplex villa

:D :D ne adamsın nabıcan twitteri :D yoksa sen giremıyormusun :D

:D :D ne adamsın nabıcan twitteri :D yoksa sen giremıyormusun :D

Fransaya gelip evini bombalamam an meselesidir :D Hem 3 yıl daha kal özlersin burayı ;) ben özlemem orası ayrı.

Bu arada [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ay sonu geliyor merakla bekliyorum intro ekleme özelliğini :D şu an youtube ile pek bir işim olmadığı için yenilemedim botu ama bu özellik gelebilirse bot çok işime yarayacak

günlerdir kafamdaki tek soru ve tüm endişem buydu. :D
Hilmi bu haberi çok sewdi :D

Fransaya gelip evini bombalamam an meselesidir :D Hem 3 yıl daha kal özlersin burayı ;) ben özlemem orası ayrı.

Bu arada [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ay sonu geliyor merakla bekliyorum intro ekleme özelliğini :D şu an youtube ile pek bir işim olmadığı için yenilemedim botu ama bu özellik gelebilirse bot çok işime yarayacak

ahah işte orası zor :D kimin evini bombalıyon sen 2 dkya çökerler üstüne :D

Recep Tayyip Erdoğan :TWİTTER ENGELLEME
Burada çok açık net bir şey söyleyeceğim. 10 milyon tablet bilgisayar dağıtacağız. Bu hükümet böyle bir hükümet. Bizim derdimiz Twitter'ın kendisi değil. Bizim derdimiz, Twitter'da ülkemin huzurunu kötü niyetle bozanlara, art niyetlere karaşı. Şimdi bıçağı katilin eline veriseniz adamı öldürür. Neşteri doktorun eline verirseniz hayat kurtarır. Bir takım yazarlar AK Parti itibar kaybetti diye yazıyor. Yok öyle bir şey. Prestij kaybettiğimiz yok. Ben alanlara bakarım. Türkiye'den Twitter'da 2 hesapla ilgili talep var. Benim ülkemi karıştıranlara karşı hukuk tanımazlığın ne? Bu hesaplar maalesef kapatılmıyor. Bu işi çözsünler biz de bu işi bitirelim. Twitter dediğiniz ne bir şirket. Bu işin arkasında aslında Youtube var. Bu işi düzelttiniz düzelttiniz yoksa tavrımız kesin.

Recep Tayyip Erdoğan :TWİTTER ENGELLEME
Burada çok açık net bir şey söyleyeceğim. 10 milyon tablet bilgisayar dağıtacağız. Bu hükümet böyle bir hükümet. Bizim derdimiz Twitter'ın kendisi değil. Bizim derdimiz, Twitter'da ülkemin huzurunu kötü niyetle bozanlara, art niyetlere karaşı. Şimdi bıçağı katilin eline veriseniz adamı öldürür. Neşteri doktorun eline verirseniz hayat kurtarır. Bir takım yazarlar AK Parti itibar kaybetti diye yazıyor. Yok öyle bir şey. Prestij kaybettiğimiz yok. Ben alanlara bakarım. Türkiye'den Twitter'da 2 hesapla ilgili talep var. Benim ülkemi karıştıranlara karşı hukuk tanımazlığın ne? Bu hesaplar maalesef kapatılmıyor. Bu işi çözsünler biz de bu işi bitirelim. Twitter dediğiniz ne bir şirket. Bu işin arkasında aslında Youtube var. Bu işi düzelttiniz düzelttiniz yoksa tavrımız kesin.

adamlar 10 dakika sonra bastılar engeli iyi mi :D

http://www.youtube.com/watch?v=TRm-IJwrDU8

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri