Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bilen yok sanirim
youtube ayarları
gelişmiş
kanal seçiciyi göster ( ordaki kutucuktaki onay işaretini kaldır)
kaydet
işlem tamam
---------- Mesaj saat 10:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:48:10 civarında gönderildi. ----------
youtube ayarları
gelişmiş
kanal seçiciyi göster ( ordaki kutucuktaki onay işaretini kaldır)
kaydet
işlem tamam![]()
ben bulamadım arkadaşlar, youtube ayarlarına girince aşağıdaki resimde gösterilen gelişmiş yazılı yere tıklıyorum, şöyle bi yer açılıyor ama hiç kanal seçiciyi göster ile ilgili bir şey yok. Herhalde yanlış yerdeyim ama çözemedim. Yardım ederseniz sevinirim.
![]()
ben bulamadım arkadaşlar, youtube ayarlarına girince aşağıdaki resimde gösterilen gelişmiş yazılı yere tıklıyorum, şöyle bi yer açılıyor ama hiç kanal seçiciyi göster ile ilgili bir şey yok. Herhalde yanlış yerdeyim ama çözemedim. Yardım ederseniz sevinirim.
![]()
alt kanalla girme ana kanalla gir çıkar
bunu pörtletmem gerekiyor kusura bakmayın ama şu olayı hala çözemedim
ana kanal ile giriş yapıp gelişmişten alt kanalı seçiyorum ve kanal seçiciyi GÖSTERME diyorum..
tekrar oturum açtığımda ana kanal ile giriş yapıyor ben direk alt kanal ile giriş yapmasını istiyorum.. ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.