Youtube Ünlem Gecme Deneme Amaçlı Ünlemli Video linki

laincest

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinevi.org
Arkadaşlar Bir Şey Deniyorum bana göre başarılı oldum sanırım ünlem gecmede ama birde sizlerin yükleyipde ünlem alan videolarınızı alabilirmiyim 5 tane kısa videolar tercihimdir deneme amaclı olarak zip olarak bir yerede upload edebilirsiniz aldıgınız kanalın linkinide yollayabilirsiniz bekliyorum

Lütfen sürekli denenipde ünleme düşen videoları gönderirseniz sevinirim

youtubede bi çizgifilm kanalını kopyala :D

Ünlem şuan için herkesin baş ağrısı ve sıkıntısı iken sürekli "Ben ünlem bilmiyorum" tavrında iyi niyetli tavırların arkadaşları rahatsız edebilir.
Bununla ilgili bolca şikayet geliyor bilgin olsun;)

Biliyorsan paylaşırsın, paylaşmak istemiyorsan da bence arkadaşları daha fazla sıkıntıya sokma. Sadece bir öneri. Yanlış anlaşılma olmasın. Çok report ediliyorsun

Ünlem şuan için herkesin baş ağrısı ve sıkıntısı iken sürekli "Ben ünlem bilmiyorum" tavrında iyi niyetli tavırların arkadaşları rahatsız edebilir.
Bununla ilgili bolca şikayet geliyor bilgin olsun;)

Biliyorsan paylaşırsın, paylaşmak istemiyorsan da bence arkadaşları daha fazla sıkıntıya sokma. Sadece bir öneri. Yanlış anlaşılma olmasın. Çok report ediliyorsun

report edilecek bir durum yok ben sorana söylüyorum. İşine gelmeyen report ediyodur onlarıda engelleyemem report eden eder beni bilen biliyo sorana bunu şunu yap diye söylerim kaç tane pm atan oluyor geri çevirmiyorum kimseyi :rolleyes:

report edilecek bir durum yok ben sorana söylüyorum. İşine gelmeyen report ediyodur onlarıda engelleyemem report eden eder beni bilen biliyo sorana bunu şunu yap diye söylerim kaç tane pm atan oluyor geri çevirmiyorum kimseyi :rolleyes:

Eeeee ünlem nedir dedigine göre sende takılma yok :)) soruyoruz işte nasıl ediyorsun misal herkesin eblası bu ünlem işi

Arkadaşlar Bir Şey Deniyorum bana göre başarılı oldum sanırım ünlem gecmede ama birde sizlerin yükleyipde ünlem alan videolarınızı alabilirmiyim 5 tane kısa videolar tercihimdir deneme amaclı olarak zip olarak bir yerede upload edebilirsiniz aldıgınız kanalın linkinide yollayabilirsiniz bekliyorum

Lütfen sürekli denenipde ünleme düşen videoları gönderirseniz sevinirim
Denediğin yöntemi buradan yazarsan bizde deneyebiliriz birlikden kuvvet doğar ne gibi işlemler yapalım videolar üstünde yada kanal üstünde hacım ? :)

Ünlem anladığım kadarıyla sadece spamla mücadele için gelen bir önlem değil. Kanalları kara listeye de alıyor. Yani manuel çalışan hatta ilk koyanda ünlem yiyebilir. Çözümünü temiz kanal açmakta görüyorum ama başka çözümler de üretmek gerek.

evt cok sukur unlem tarıh olacak :)) cok sukur sorun cıkmadı dnedıgım taktıkte.taktıgı dnmeden attım unlm verdı taktıklattım unlmı gectı cok sukur ALLAH ıma :)) hle bıraz daha dneyım :) paylasırız

onlar felan hıkaye dostum ben vıdeoyla oynamadan gecıyorum :) ınsallah ALLAH ım bı sorunda cıkmaz taktıgımdn de hep kazanırız

evt cok sukur unlem tarıh olacak :)) cok sukur sorun cıkmadı dnedıgım taktıkte.taktıgı dnmeden attım unlm verdı taktıklattım unlmı gectı cok sukur ALLAH ıma :)) hle bıraz daha dneyım :) paylasırız

dostum paylaşta bizde geçelim :) bende geçiyorum ünlemi videoyu indirip premierede tekrar kısa bi kurgu çekip render alıorum queqe yöntemiyle 50 tane renderi sıraya atıyorum ama 2 günümü alıyor 50 tane video... varmı daha basiti

Ünlem anladığım kadarıyla sadece spamla mücadele için gelen bir önlem değil. Kanalları kara listeye de alıyor. Yani manuel çalışan hatta ilk koyanda ünlem yiyebilir. Çözümünü temiz kanal açmakta görüyorum ama başka çözümler de üretmek gerek.
alakası yok hocam bugün bir arkadaşımın ricası üzerine hiç dolar yakamadığı bir videoda 30 saniyelik bir edit işlemi yapıp cok rahat dolar yaktım
işin özü şu yt to yt devri bitti arkadaşlar bot ile çekeyim rahat rahat yapayım yok artık biraz emek sarf eden herkez cok rahat parasını kazanıyor
yoksa ben niye botlara kanallarımı ekleyip rahatıma bakmayım
hiç bir işde oturarak ekmek yok arkadaşlar çalışın biraz deneyin ünlem de neymiş diyeceksiniz;)

dostum paylaşta bizde geçelim :) bende geçiyorum ünlemi videoyu indirip premierede tekrar kısa bi kurgu çekip render alıorum queqe yöntemiyle 50 tane renderi sıraya atıyorum ama 2 günümü alıyor 50 tane video... varmı daha basiti

sadece 10 sanıyemı alıyor rndeleme felan nedır hocam :)

alakası yok hocam bugün bir arkadaşımın ricası üzerine hiç dolar yakamadığı bir videoda 30 saniyelik bir edit işlemi yapıp cok rahat dolar yaktım
işin özü şu yt to yt devri bitti arkadaşlar bot ile çekeyim rahat rahat yapayım yok artık biraz emek sarf eden herkez cok rahat parasını kazanıyor
yoksa ben niye botlara kanallarımı ekleyip rahatıma bakmayım
hiç bir işde oturarak ekmek yok arkadaşlar çalışın biraz deneyin ünlem de neymiş diyeceksiniz;)

botlara bir güncelleme gelir sizin o elle yaptığınız işlemleri botta yapar teknoloji çağındayız hiçbişey imkansız değil :)

botlara bir güncelleme gelir sizin o elle yaptığınız işlemleri botta yapar teknoloji çağındayız hiçbişey imkansız değil :)
tabiki yapar ben ben yüklediğim videoyu ister 1 dakika ister 3 saat full hd atarım bot 360p atar aramızdaki fark bu olur ben izlenim ile abone basarım botdaki kanallar cırmalar durur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri