-----
DEMO İSTEYENLER PM ATABİLİRLER
-----
Yepyeni 5Yıldızlı Youtube Upload/Download Sistemi, Uzun uğraşlarım sonucu ortaya harika bir sistem çıkarttım.
GENEL AYARLAR - - Video ARA - -- Video Yükle Bu videoda anlatılmıştır.
Rigobert - R10 - YouTube
Telif Hakkı olan bir video mu yüklediniz? youtube a girmeden Telifli videolar Kısımından Sorgulayabiliyorsunuz.
Telifli videolar nasıl bulunuyor. Video izleyin
Telifli video Var mı Yok mu Kontrolü ? Rigobert R10 - YouTube
İstek Bölümümüz Mevcuttur.
Öneri Ve Şikayet Bölümü Mevcuttur.
Sistemdeki bu Menüler mevcutur. Videonuz Yüklenmediyse, Hatanın ne olduğunu Gösteriyor.
Sistemde şuanda dünyanın en büyük 2 video izleme sitesi olan Youtube.com ve Dailymotion.com adreslerinden Video çekebiliyor. Eğer isterseniz isteğe bağlı ayrı bot yazabilriz
Arama ile ekleyeceğiniz videoların İsimini Etiketlerini vs. Yüklemeden önce düzeltebilirsiniz.
Youtube.com Botu İle
Kanal Olarak aratarak kanaldaki bütün videoları yükleyebilirsiniz.
Normal arama şekilde video yükleyebilirsiniz.
Dailymotion.com Botu İle
Arama yolu ile video bulabilirsiniz. Dailymotion'daki Arama kriterleri de aynı şekidle sistemimizde mevcuttur, istediğiniz kriterleri seçerseniz eğer o kriterlere uygun arama sonuçlarını önünüze getirmekte.
Facebook.com botu ile
Hem direkt olaran Video ID girerek. Hemde Kanal adı girerek videolara ulaşabilirsiniz.
Sistemdeki Diğer botlar şu şekildedir.
BOTLARDA KAYNAK ***INTISI ÇEKMEKTEYİM. İSTEDİĞNİZ BEĞENDİĞİNİZ BİR ADRES VAR İSE ONUNDA BOTUNU YAPARIM. YAPAMADIĞIM BOT YOKTUR SİTEYİ BELİRTMENİZ İLE BOTUN YAPILDIĞINI / YAPILACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
Sitede Ekleme yapacağınız Videolara Kendi Logonuzu Ekleyebilirsiniz.
Her hesabınız için farklı logo kullanabilirsiniz.
Sisteme Daha sonra istediğiniz Botlar entegre edebiliriz. Ek bir ücrete Tabi Tutulur.
Ödeme Yolları Olarak
1 - ) Sisteme 5 Farklı Youtube.com Kanal hesabı Ekleyebilrisiniz.
2 - ) Her Kanal için Farklı logo kullanabilirsiniz.
3 - ) Video yüklemede Sınır yoktur. istediğiniz kadar videoyu sıraya koyabilir yükleyebilirsiniz.
4 - ) Hesap Bilgileriniz Ödemelerden sonra Size Ulaştırılacaktır.
5 - ) Aylık ücreti 15 TLdir
6 - ) Daha Fazla Hesap Eklemek isteyen müşterilerimize Yardımcı olabiliriz.
Ödeme bilgileri yukarıda resimde mevcuttur.
Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.
İyi çalışmalar
--------------------------------++++++++++++++++++++++++++++++++++++++--------------------------------------------
sitede sorulan birkaç sorular
ilgisizlikten ziyade hocam. sorun varsa eğer, "sistemde şuan sorun var" demekten ziyade sorunu çözmeyi yeğlerim. bu biraz ilgilizlik sınıfına girebilir ama hizmeti daha iyi yapar.
kişiye özel botları yapmaktayım onun için cüzi bir miktar ama aylık olacak şekilde yapmayı planlamaktayım.
Deneme Amaçlı 3 Kişiye Youtube Upload hesabı - Google Fan Webmaster Forum
Mart ayınca 3 kişiye test edilme amaçlı satmıştım. 3 arkadaştan da olumlu yorumlar aldım. ilk ay ücretsiz veya ilk 10 kişiye bu fiyata gibi bir kampanya yapmayı planlamıyorum.
Alacağım sunucu fiyat olarak pahalı olacaktır. en iyiisni alacağım. haliyle gelir gider dengesini iyi ayarlamam gerekecek. bunu göz önüne alarak 5 hesapta sınır koydum
DEMO İSTEYENLER PM ATABİLİRLER
-----
Yepyeni 5Yıldızlı Youtube Upload/Download Sistemi, Uzun uğraşlarım sonucu ortaya harika bir sistem çıkarttım.
GENEL AYARLAR - - Video ARA - -- Video Yükle Bu videoda anlatılmıştır.
Rigobert - R10 - YouTube
Telif Hakkı olan bir video mu yüklediniz? youtube a girmeden Telifli videolar Kısımından Sorgulayabiliyorsunuz.
Telifli videolar nasıl bulunuyor. Video izleyin
Telifli video Var mı Yok mu Kontrolü ? Rigobert R10 - YouTube
İstek Bölümümüz Mevcuttur.
Öneri Ve Şikayet Bölümü Mevcuttur.
Sistemdeki bu Menüler mevcutur. Videonuz Yüklenmediyse, Hatanın ne olduğunu Gösteriyor.
Sistemde şuanda dünyanın en büyük 2 video izleme sitesi olan Youtube.com ve Dailymotion.com adreslerinden Video çekebiliyor. Eğer isterseniz isteğe bağlı ayrı bot yazabilriz
Arama ile ekleyeceğiniz videoların İsimini Etiketlerini vs. Yüklemeden önce düzeltebilirsiniz.
Youtube.com Botu İle
Kanal Olarak aratarak kanaldaki bütün videoları yükleyebilirsiniz.
Normal arama şekilde video yükleyebilirsiniz.
Dailymotion.com Botu İle
Arama yolu ile video bulabilirsiniz. Dailymotion'daki Arama kriterleri de aynı şekidle sistemimizde mevcuttur, istediğiniz kriterleri seçerseniz eğer o kriterlere uygun arama sonuçlarını önünüze getirmekte.
Facebook.com botu ile
Hem direkt olaran Video ID girerek. Hemde Kanal adı girerek videolara ulaşabilirsiniz.
Sistemdeki Diğer botlar şu şekildedir.
BOTLARDA KAYNAK ***INTISI ÇEKMEKTEYİM. İSTEDİĞNİZ BEĞENDİĞİNİZ BİR ADRES VAR İSE ONUNDA BOTUNU YAPARIM. YAPAMADIĞIM BOT YOKTUR SİTEYİ BELİRTMENİZ İLE BOTUN YAPILDIĞINI / YAPILACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.
Sitede Ekleme yapacağınız Videolara Kendi Logonuzu Ekleyebilirsiniz.
Her hesabınız için farklı logo kullanabilirsiniz.
Sisteme Daha sonra istediğiniz Botlar entegre edebiliriz. Ek bir ücrete Tabi Tutulur.
Ödeme Yolları Olarak
1 - ) Sisteme 5 Farklı Youtube.com Kanal hesabı Ekleyebilrisiniz.
2 - ) Her Kanal için Farklı logo kullanabilirsiniz.
3 - ) Video yüklemede Sınır yoktur. istediğiniz kadar videoyu sıraya koyabilir yükleyebilirsiniz.
4 - ) Hesap Bilgileriniz Ödemelerden sonra Size Ulaştırılacaktır.
5 - ) Aylık ücreti 15 TLdir
6 - ) Daha Fazla Hesap Eklemek isteyen müşterilerimize Yardımcı olabiliriz.
Ödeme bilgileri yukarıda resimde mevcuttur.
Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.
İyi çalışmalar
--------------------------------++++++++++++++++++++++++++++++++++++++--------------------------------------------
sitede sorulan birkaç sorular
umarım bu sefer ilgi/alaka ve hizmetten memnun kalacağın bir sistem olur.Hayırlı satışlar hocam şimdiden, bot yazılım piyasasında rekabet artıyor programlar arasında ama şunu şimdiden söyleyeyim bu işte tutulmak istiyorsanız programdaki botlarla ilginiz ne kadar fazla ve hızlı dönüş yapıp cevaplar verirseniz her müşterinin memnuniyeti ve botu almasının devamlılığı olacağını bilmenizi isterim, çünkü şuana kadar kullandığım tüm botlardaki tek sıkıntı ilgisizlik ve herhangi bi durumda habersiz bırakmalarından ne kadar memnunsamda memnun kalamıyorum, yakın zamanda bende alıp deneyeceğim sisteminizi.
ilgisizlikten ziyade hocam. sorun varsa eğer, "sistemde şuan sorun var" demekten ziyade sorunu çözmeyi yeğlerim. bu biraz ilgilizlik sınıfına girebilir ama hizmeti daha iyi yapar.
kişiye özel botları yapmaktayım onun için cüzi bir miktar ama aylık olacak şekilde yapmayı planlamaktayım.
Hocam ilk ay referans amaçlı kullamak isterim eğer memnun kalırsam, uzun süre kullanmak isterim.
Deneme Amaçlı 3 Kişiye Youtube Upload hesabı - Google Fan Webmaster Forum
Mart ayınca 3 kişiye test edilme amaçlı satmıştım. 3 arkadaştan da olumlu yorumlar aldım. ilk ay ücretsiz veya ilk 10 kişiye bu fiyata gibi bir kampanya yapmayı planlamıyorum.
Neden 5 hesapla sınırlı?
Alacağım sunucu fiyat olarak pahalı olacaktır. en iyiisni alacağım. haliyle gelir gider dengesini iyi ayarlamam gerekecek. bunu göz önüne alarak 5 hesapta sınır koydum