Youtube Upload Sistemi. / Aylık 15 TL / Botlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rigobert

Kayıtlı Üye
-----
DEMO İSTEYENLER PM ATABİLİRLER
-----

Yepyeni 5Yıldızlı Youtube Upload/Download Sistemi, Uzun uğraşlarım sonucu ortaya harika bir sistem çıkarttım.
upsistem..jpg

GENEL AYARLAR - - Video ARA - -- Video Yükle Bu videoda anlatılmıştır.
Rigobert - R10 - YouTube

Telif Hakkı olan bir video mu yüklediniz? youtube a girmeden Telifli videolar Kısımından Sorgulayabiliyorsunuz.
Telifli videolar nasıl bulunuyor. Video izleyin
Telifli video Var mı Yok mu Kontrolü ? Rigobert R10 - YouTube

İstek Bölümümüz Mevcuttur.
Öneri Ve Şikayet Bölümü Mevcuttur.
Sistemdeki bu Menüler mevcutur. Videonuz Yüklenmediyse, Hatanın ne olduğunu Gösteriyor.

Sistemde şuanda dünyanın en büyük 2 video izleme sitesi olan Youtube.com ve Dailymotion.com adreslerinden Video çekebiliyor. Eğer isterseniz isteğe bağlı ayrı bot yazabilriz

Arama ile ekleyeceğiniz videoların İsimini Etiketlerini vs. Yüklemeden önce düzeltebilirsiniz.

Youtube.com Botu İle
Kanal Olarak aratarak kanaldaki bütün videoları yükleyebilirsiniz.
Normal arama şekilde video yükleyebilirsiniz.
youtube_arama.jpg

Dailymotion.com Botu İle
Arama yolu ile video bulabilirsiniz. Dailymotion'daki Arama kriterleri de aynı şekidle sistemimizde mevcuttur, istediğiniz kriterleri seçerseniz eğer o kriterlere uygun arama sonuçlarını önünüze getirmekte.
daily.jpg

Facebook.com botu ile
Hem direkt olaran Video ID girerek. Hemde Kanal adı girerek videolara ulaşabilirsiniz.
facebook.jpg

Sistemdeki Diğer botlar şu şekildedir.
botlar.jpg

BOTLARDA KAYNAK ***INTISI ÇEKMEKTEYİM. İSTEDİĞNİZ BEĞENDİĞİNİZ BİR ADRES VAR İSE ONUNDA BOTUNU YAPARIM. YAPAMADIĞIM BOT YOKTUR SİTEYİ BELİRTMENİZ İLE BOTUN YAPILDIĞINI / YAPILACAĞINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ.

Sitede Ekleme yapacağınız Videolara Kendi Logonuzu Ekleyebilirsiniz.
Her hesabınız için farklı logo kullanabilirsiniz.
youhesapfiligran.png

Sisteme Daha sonra istediğiniz Botlar entegre edebiliriz. Ek bir ücrete Tabi Tutulur.

Ödeme Yolları Olarak
odeme.png

1 - ) Sisteme 5 Farklı Youtube.com Kanal hesabı Ekleyebilrisiniz.

2 - ) Her Kanal için Farklı logo kullanabilirsiniz.

3 - ) Video yüklemede Sınır yoktur. istediğiniz kadar videoyu sıraya koyabilir yükleyebilirsiniz.

4 - ) Hesap Bilgileriniz Ödemelerden sonra Size Ulaştırılacaktır.

5 - ) Aylık ücreti 15 TLdir

6 - ) Daha Fazla Hesap Eklemek isteyen müşterilerimize Yardımcı olabiliriz.

Ödeme bilgileri yukarıda resimde mevcuttur.

Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.

İyi çalışmalar

--------------------------------++++++++++++++++++++++++++++++++++++++--------------------------------------------
sitede sorulan birkaç sorular
Hayırlı satışlar hocam şimdiden, bot yazılım piyasasında rekabet artıyor programlar arasında ama şunu şimdiden söyleyeyim bu işte tutulmak istiyorsanız programdaki botlarla ilginiz ne kadar fazla ve hızlı dönüş yapıp cevaplar verirseniz her müşterinin memnuniyeti ve botu almasının devamlılığı olacağını bilmenizi isterim, çünkü şuana kadar kullandığım tüm botlardaki tek sıkıntı ilgisizlik ve herhangi bi durumda habersiz bırakmalarından ne kadar memnunsamda memnun kalamıyorum, yakın zamanda bende alıp deneyeceğim sisteminizi.
umarım bu sefer ilgi/alaka ve hizmetten memnun kalacağın bir sistem olur.
ilgisizlikten ziyade hocam. sorun varsa eğer, "sistemde şuan sorun var" demekten ziyade sorunu çözmeyi yeğlerim. bu biraz ilgilizlik sınıfına girebilir ama hizmeti daha iyi yapar.

kişiye özel botları yapmaktayım onun için cüzi bir miktar ama aylık olacak şekilde yapmayı planlamaktayım.

Hocam ilk ay referans amaçlı kullamak isterim eğer memnun kalırsam, uzun süre kullanmak isterim.

Deneme Amaçlı 3 Kişiye Youtube Upload hesabı - Google Fan Webmaster Forum

Mart ayınca 3 kişiye test edilme amaçlı satmıştım. 3 arkadaştan da olumlu yorumlar aldım. ilk ay ücretsiz veya ilk 10 kişiye bu fiyata gibi bir kampanya yapmayı planlamıyorum.
Neden 5 hesapla sınırlı?

Alacağım sunucu fiyat olarak pahalı olacaktır. en iyiisni alacağım. haliyle gelir gider dengesini iyi ayarlamam gerekecek. bunu göz önüne alarak 5 hesapta sınır koydum

Hayırlı satışlar.Site adresiniz yok sizinle nasıl iletişime geçecekler

Özel mesaj sistemi çalışmakta hocam. yanılıyor muyum?

Hayırlı satışlar hocam şimdiden, bot yazılım piyasasında rekabet artıyor programlar arasında ama şunu şimdiden söyleyeyim bu işte tutulmak istiyorsanız programdaki botlarla ilginiz ne kadar fazla ve hızlı dönüş yapıp cevaplar verirseniz her müşterinin memnuniyeti ve botu almasının devamlılığı olacağını bilmenizi isterim, çünkü şuana kadar kullandığım tüm botlardaki tek sıkıntı ilgisizlik ve herhangi bi durumda habersiz bırakmalarından ne kadar memnunsamda memnun kalamıyorum, yakın zamanda bende alıp deneyeceğim sisteminizi.

Gayet guzel ve detayli yapilmis bir bot.Zamanla kaynak botlarida fazlasi ile eklendimi daha iyi olacakdir.Bende kisa sure icerisinde almayi dusunuyorum.Diger arkadasin sisteminde sorun olmaya basladi snairim desteklde yetersiz yeni saglam bi yer bulmak lazimdi tam zamaninda geldiniz.

Herhangi bir mağduriyet olmaması adına ilk 1-2 kişiye test ve referans amaçlı ücretsiz vermenizi öneriyorum...

(-) 5 hesap sınırı
(-) Çok Yavaş Yükleme
(-) arama yoluyla video yüklüyor direk link değil
(-) Varsayılan Ayarı yok gibi
(-) Toplu video upload yok

Benim gördüğüm videodan eksiklikler tabiki sadece videoya bakarak değerlendirdim tam bilmiyorum demo atalırsa kontrol etme şansımız olur

Gayet guzel ve detayli yapilmis bir bot.Zamanla kaynak botlarida fazlasi ile eklendimi daha iyi olacakdir.Bende kisa sure icerisinde almayi dusunuyorum.Diger arkadasin sisteminde sorun olmaya basladi snairim desteklde yetersiz yeni saglam bi yer bulmak lazimdi tam zamaninda geldiniz.

Önerileriniz doğrultusunda en iyisini yapacağımdan eminim. Teşekür ederim buradan tekrardan sizden.

umarım bu sefer ilgi/alaka ve hizmetten memnun kalacağın bir sistem olur.
ilgisizlikten ziyade hocam. sorun varsa eğer, "sistemde şuan sorun var" demekten ziyade sorunu çözmeyi yeğlerim. bu biraz ilgilizlik sınıfına girebilir ama hizmeti daha iyi yapar.

kişiye özel botları yapmaktayım onun için cüzi bir miktar ama aylık olacak şekilde yapmayı planlamaktayım.

Çalışıyor. Özel mesaj atamayanlar forumlara üye olamayanlar için sormuştum ve site adresi verirseniz kişiler daha güvenilir olarak alabilir sisteminizden
anladım ancak forum üzerinden satış yapmayı düşünüyorum sadece.

demo var mı hocam ?
demo verirsen inceleyelim bi
Demo hesap var mı?

Demoları hazır ettiğim zaman göstereceğim. teşekkürler
Hocam ilk ay referans amaçlı kullamak isterim eğer memnun kalırsam, uzun süre kullanmak isterim.

Deneme Amaçlı 3 Kişiye Youtube Upload hesabı - Google Fan Webmaster Forum

Mart ayınca 3 kişiye test edilme amaçlı satmıştım. 3 arkadaştan da olumlu yorumlar aldım. ilk ay ücretsiz veya ilk 10 kişiye bu fiyata gibi bir kampanya yapmayı planlamıyorum.
Neden 5 hesapla sınırlı?

Alacağım sunucu fiyat olarak pahalı olacaktır. en iyiisni alacağım. haliyle gelir gider dengesini iyi ayarlamam gerekecek. bunu göz önüne alarak 5 hesapta sınır koydum

(-) 5 hesap sınırı
(-) Çok Yavaş Yükleme
(-) arama yoluyla video yüklüyor direk link değil
(-) Varsayılan Ayarı yok gibi
(-) Toplu video upload yok

Benim gördüğüm videodan eksiklikler tabiki sadece videoya bakarak değerlendirdim tam bilmiyorum demo atalırsa kontrol etme şansımız olur
Teşekkür ederim önerilen / gözlemlerin için.
Çoklu link ekletme olayıda yapacağım. alt alta linkleri girip size video bilgilerini verecek şekilde.

Varsayınlan ayar derken hocam ? video yüklenmeden önce varsayılan ayarlardan videoların"ekleneceği kategori, etiketi " gibi şeyler mi?

şans oyunları hesabınız varsa bende denemek isterim programı

Satışa açtığım zaman hemen haberdar edeceğim. sunucu alıyorum şuan hocam

VDS Alındı. Artık Satış işlemi kaldı geriye. Akşam satışa başlıyoruz inşallah

Hocam satışa çıkardıysanız sans oyunları hesabınız ile skype adresinizi pm alabilirim.

eksıkleri giderdim hocam. son aşamalardayım.

toplu vide uploadta olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri