Youtube Uploader Script'de Neler Olmalı.?

• Kullanıcı serce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

serce

Yasaklanmış
Selamün Aleyküm arkadaşlar Youtube Uploader özel yazılım scriptleri ile hizmet sunan arkadaşların sistemlerinde eksikleri nelerdir;neler olmalıdır Sizce

Bence :D

-Kanal bağlayıp kanala yeni bir video eklenince otomatik çekme
-Sitedeki kategorileri bağlayıp yeni bir video ekleyince çekme
-Tek bölümden bot özelliği
-Zaman ayarlı yükleme,

bunların olması gerek sizlerde bu konuda fikirlerinizi yazınız.

Takipteyim bu konuyu :) farklı fikirlerle en iyi sonuca gidilebilinir kanısındayım.

youtube faster var scripti de var.

içimde kötü bir his var (inş. olmaz) nedense bu aynı bot sistemini kullanan vatandaşların kanalları ellerinde patlıcak diye...

1-hemen hemen aynı yöntem
2-aynı video kaynakları
3-aynı içerik
4-aynı ip üzerinden upload
5-normal bir insanın 1 günde yükleyemiyeceği kadar içerik ve video
6- vs...

bu işi ciddi anlamda düşünen arkadaşların yerinde olsam
1- kendime ait bir sunucu veya host
2-kendi orjinal fikirlerimle çalısan bir sistem
3-kendi video kaynak sitelerim
4-kendime ait ip
5-vs...

ben şahsen toplu işlem yapılan bot sistemlerini kullanmıyorum manuel çalışıyorum ileride bir projem var sadece bana ait çalışan bir sistem olacak hiç olmazsa ne yaptığımın farkına vararak çalışırım :)

En temizi kendine bir vps al kendi videolarini ordan yukle. Hem sana ait olur hem daha rahat calisirsin. Gorusum bu yonde. Diger botlarda kaliteli proxy kulanmalari lazim bazen sorun cikarta biliyo. Spama dusebiliyor.

GT-I9003 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

içimde kötü bir his var (inş. olmaz) nedense bu aynı bot sistemini kullanan vatandaşların kanalları ellerinde patlıcak diye...

1-hemen hemen aynı yöntem
2-aynı video kaynakları
3-aynı içerik
4-aynı ip üzerinden upload
5-normal bir insanın 1 günde yükleyemiyeceği kadar içerik ve video
6- vs...

bu işi ciddi anlamda düşünen arkadaşların yerinde olsam
1- kendime ait bir sunucu veya host
2-kendi orjinal fikirlerimle çalısan bir sistem
3-kendi video kaynak sitelerim
4-kendime ait ip
5-vs...

ben şahsen toplu işlem yapılan bot sistemlerini kullanmıyorum manuel çalışıyorum ileride bir projem var sadece bana ait çalışan bir sistem olacak hiç olmazsa ne yaptığımın farkına vararak çalışırım :)

Hocam bende sizinle aynı fikirdeyim malum php coder olmak lazım her sıkıntıda müdale etmek gerek senle ekip olabilir aslında varsa böyle cevherlerin.

---------- Mesaj saat 22:44:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:44:12 civarında gönderildi. ----------

Takipteyim bu konuyu :) farklı fikirlerle en iyi sonuca gidilebilinir kanısındayım.
hocam sen yap yap bot satıyorsun bak güzel fikir bence

Hocam bende sizinle aynı fikirdeyim malum php coder olmak lazım her sıkıntıda müdale etmek gerek senle ekip olabilir aslında varsa böyle cevherlerin.

keşke php bilgim olsa. ama yok, aklımda çok fikirler var ama uygulamaya aktaramıyorum malesef. Çalıştığım şirkette bilgi işlemde bir arkadaş var onun php bilgisi var zaman bulabilirse sistem üzerinde çalışacağız bakalım neler çıkacak :)

ben ona youtubenin mantığını anlatacam o bana alt yapı hazırlıcak. Hem o kazanacak hem ben inş. ;)

bak güzel fikir..aslında genel olarak herkes'de var.bendede hatda A'dan Z'ye kadar php kitabını almayı bile düşündüm...hayırlısı olsun arkadaşım

[MENTION=267]chatmece[/MENTION] bizim sistemde 10 farklı ip olacağı için tek ip sıkıntısı olmayacaktır.
[MENTION=604]serce[/MENTION] şuan öyle yapmaktayım. sistemin 5 gün önceki hali ile şimdiki hali arasında fark var kesinlikle..

[MENTION=267]chatmece[/MENTION] bizim sistemde 10 farklı ip olacağı için tek ip sıkıntısı olmayacaktır.

[MENTION=604]serce[/MENTION] şuan öyle yapmaktayım. sistemin 5 gün önceki hali ile şimdiki hali arasında fark var kesinlikle..

Hocam takipdeyim zaten bi arkadaşa önerdim..oda sizle anlaşmış hayırlısı olsun...inş çalışmak nasip olur

ipler sadece bana ait olmadığı için değişen yine bişey olmucak hocam.

1 ip yi 100 kişi değil busefer 10 kişi kullanacağız farzimisal...

ben bot sistemini kullansam en az 100 kanala bağlarım zaten, benim gibi düşünen insanların olduğunu düşünün

ama benim gibi düşünen arkadaşlara anahtar teslimi kişieye özel sistem kiralayabilirsiniz veya satabilirsiniz.

orta halli bir vps piyasada 10-15 tlye rahat bulunuyor.

kişiye özel bot sistemi yapıp satabilirsiniz ha bunun fiyatı 15 tl olmazda 100 tl olur. Bir nevi VİP hizmet olur.

hayırlı işler size.

Selamün Aleyküm arkadaşlar Youtube Uploader özel yazılım scriptleri ile hizmet sunan arkadaşların sistemlerinde eksikleri nelerdir;neler olmalıdır Sizce

Bence :D

-Kanal bağlayıp kanala yeni bir video eklenince otomatik çekme
-Sitedeki kategorileri bağlayıp yeni bir video ekleyince çekme
-Tek bölümden bot özelliği
-Zaman ayarlı yükleme,

bunların olması gerek sizlerde bu konuda fikirlerinizi yazınız.

Yukarıdaki isteklere şiddetle katılıyorum. Kesinlikle yapılamayacak bir şey değil. Bu ve daha fazlası yapılır ücreti biraz daha yükseltilebilir.
Benim eklemek istediklerim:
- bloger,facebook sayfaya ve imleme sitelerine otomatik kayıt yapması.
- Kanal ekleme sınırsız ya da en az 20 kanal olmalı.

ipler sadece bana ait olmadığı için değişen yine bişey olmucak hocam.

1 ip yi 100 kişi değil busefer 10 kişi kullanacağız farzimisal...

ben bot sistemini kullansam en az 100 kanala bağlarım zaten, benim gibi düşünen insanların olduğunu düşünün

ama benim gibi düşünen arkadaşlara anahtar teslimi kişieye özel sistem kiralayabilirsiniz veya satabilirsiniz.

orta halli bir vps piyasada 10-15 tlye rahat bulunuyor.

kişiye özel bot sistemi yapıp satabilirsiniz ha bunun fiyatı 15 tl olmazda 100 tl olur. Bir nevi VİP hizmet olur.

hayırlı işler size.

Öneriniz için teşekkür ederim ancak 15-20 TL lik vps ile bu iş yürümez maalesef hocam. istenildiği taktirde ayrıca özel vds alınıp sadece o müşteriye sistem kurulabilinir. ancak yinede vps giriş bilgileri yalnızca bende kalacak şekilde.

Yukarıdaki isteklere şiddetle katılıyorum. Kesinlikle yapılamayacak bir şey değil. Bu ve daha fazlası yapılır ücreti biraz daha yükseltilebilir.
Benim eklemek istediklerim:
- bloger,facebook sayfaya ve imleme sitelerine otomatik kayıt yapması.
- Kanal ekleme sınırsız ya da en az 20 kanal olmalı.

Scriptleri Yazan Arkadaşlara böyle istekleri mutakıp oldukdan sonra toplu şekilde taleplerimizi iletsek daha iyi hizmetler sunulur ve youtube uploader bir çıta yükselir.

Tabiki şuanda belki bu isteklerimizi bazı kişiler tarafından kendileri has kullananlar vardır.ve bu hizmetleri global anlamda paylaşılması ve sunulması rahatsızda olabilir.çünkü gün geçtikçe rekabet yükseliyor bu konuda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri