Youtube Ustaları Size Sesleniyorum

• Kullanıcı sabantap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

sabantap

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Merhaba Ustalar ve Bilgi Sahipleri Lütfen Okuyun Bu Yazdıklarımı.

Burada defalarca konu açtım ve yardım istedim bir çok konuda youtube ilgili şuan para kazanmam açıldı ama kanalımla ilgili sorunlarım var ben ve esim evimizde 2 kedi besliyoruz ve özellikle ben kedilere deli gibi bir düşkünlüğümüz var sevmek beslemek onlara ilgi göstermek çok hoşumuza gidiyor elimizden geldiği kadar onlara mama veriyoruz malum hayat şartları maddi durum o kadar iyi değil diyelim Youtube isine girdik dedik para kazanırız sokak hayvanlarına harcarız belki bizde evimize bir kaç ekmek parası olur sonuçta çok izlenen bir secim değil belki bizim kategori ama olsun bir nevi 1 senenin sonunda para kazanmam açıldı güzel mi bilemiyorum ama ustalar bilgi sahibi olanlar yardım etmek çok zor değil söyleyeceğiniz anlatacağınız 2 kelime benim için çok değerli yada verdiniz bilgiler

Youtube Banner lazım
Youtube intro lazım 10/20 sn
Youtube Önerilenle girme taktiği
Youtube Etiket oluşturma
Youtube Abone kasma (facebook gibi misal yerler)
Youtube Video paylaşabileceğim siteler
Youtube Video Kapak yapma Siteleri
Youtube Video Editleme programı

vs vs bildiniz yardım edeceğiniz şeyler benim kulağıma küpe olmaz emin olun

Ve son olarak söyle diyeyim sizi arkadaşlar siz zaten Bilgi sahibisiniz Özgün birine yardım etmek size bir şey kaybettirmez tam tersi bir kalpten dua alırsınız.

Youtube kanal link incelemek isteyen
https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw

Merhabalar, usta değilim ama bir kaç sorunuza cevap verebilirim;

video kapağı için ben şu siteyi kullanıyorum:
https://www.fotojet.com/features/social-media-design/youtube-thumbnail.html

intro için, ücretsiz introları şurdan bulabilirsiniz:
https://panzoid.com/

etiket olayı için vidiq veye tubebuddy diye chrome tarayıcı eklentileri var, etiket tavsiyesi yapıyor size. Ücretli versiyonları da var, ücretsiz de. Örneğin tubebuddy ücretlisi 4.5 dolar, 1000 abone altı kanallar için. Bu tubebuddy ile kapak fotoğrafı da hazırlayabilirsiniz.

Bunlarla beraber, bionluk.com diye bir site var, burada da lazım olan intro olsun, abone ol animasyonu olsun, profil fotografı olsun belli bir ücret karşılığında yaptırabiliyorsunuz.

Abone kasma, önerilme vb. konularda yardımcı olamayacağım, ben de henüz acemisiyim işlerin.

önerilenlere girmek zor ben girdim çıktım :D youtube işte video edit için adobe telefondan ise video show pro ve quick size yeterli intro içinde para verin adamlar yapar youtube videolarını ben sahsen whatsap durumda paylasıyorım ve instagramda etiket için vidlq indir onla etiket gir. abone için her oruma güzelce yanıt verin kalp atın hikaye mod acıkca hikaye atın topluluktan soru sorun anket yapın kanalı güncel tutun . videoların gereksiz yerli kes,n.

Videolarda gereksiz detaylara girmeyin yeter...
Kategori zor ama tutulacak bir kategoridesiniz.
Ben de sokaktan kurtardığım 2 kediyi besliyorum 3 yıldır.
Sürekli olarak bu tarz videolar izlerim.
Yolunuz açık olsun.

Etiket için bu siteyi kullanabilirsin
https://keywordtool.io/youtube

Videolarıda pinterestte paylaşabilirsin.

Videoların ilgi çekiciyse önerilere girersin zaten.

Video edit için movavi önerebilirim.

banner, kapak, belki küçük resim için - Adobe Spark (Kısmen Ücretsiz), fotor.com
video edit başta zor gelse de çok pratik ve basittir - Premiere Pro
chrome eklentisi vidiq kullanın

son olarak yapıyor musunuz bilmiyorum ama ingilizce çeviri ekleyin ve etiketlere de bi kaç tane ingilizce etiket ekleyin

başarılar

3 şey demiş bu işin ustaları... Photoshop Photoshop Photoshop

Arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmışlar.
Ben de green screen efektlerini videona eklemeni tavsiye ederim. Ayrı bir hava katıyor.

Merhaba Ustalar ve Bilgi Sahipleri Lütfen Okuyun Bu Yazdıklarımı.

Burada defalarca konu açtım ve yardım istedim bir çok konuda youtube ilgili şuan para kazanmam açıldı ama kanalımla ilgili sorunlarım var ben ve esim evimizde 2 kedi besliyoruz ve özellikle ben kedilere deli gibi bir düşkünlüğümüz var sevmek beslemek onlara ilgi göstermek çok hoşumuza gidiyor elimizden geldiği kadar onlara mama veriyoruz malum hayat şartları maddi durum o kadar iyi değil diyelim Youtube isine girdik dedik para kazanırız sokak hayvanlarına harcarız belki bizde evimize bir kaç ekmek parası olur sonuçta çok izlenen bir secim değil belki bizim kategori ama olsun bir nevi 1 senenin sonunda para kazanmam açıldı güzel mi bilemiyorum ama ustalar bilgi sahibi olanlar yardım etmek çok zor değil söyleyeceğiniz anlatacağınız 2 kelime benim için çok değerli yada verdiniz bilgiler

Youtube Banner lazım
Youtube intro lazım 10/20 sn
Youtube Önerilenle girme taktiği
Youtube Etiket oluşturma
Youtube Abone kasma (facebook gibi misal yerler)
Youtube Video paylaşabileceğim siteler
Youtube Video Kapak yapma Siteleri
Youtube Video Editleme programı

vs vs bildiniz yardım edeceğiniz şeyler benim kulağıma küpe olmaz emin olun

Ve son olarak söyle diyeyim sizi arkadaşlar siz zaten Bilgi sahibisiniz Özgün birine yardım etmek size bir şey kaybettirmez tam tersi bir kalpten dua alırsınız.

Youtube kanal link incelemek isteyen
https://www.youtube.com/channel/UCKwf074hE_CF1yo9B8jUorw

Öncelikle Kanalızın kedilerle olduğunu göz önünde bulundurarak, az izlenip çok kazandıracak başlık ve etiket ve bağlıkları önereceğim. Bende para kazanması açık bir kanalım var, yani merak etmeyin işkembeden sallamıyorum
XbOdoR.png

Örnek bu Mamayı satın Alıp içerik üretirseniz az izlenseniz dahi çok kazandırır. "bonacibo köpek maması temizmama"
Bir diğer örnek "royal canin kedi maması" 1k gösterim başına 0,48 ile 35,50 Tl kazandırıyor. Bunları açıklamada üç defa geçir etikette bir iki yerde geçse de olur kazancın bol olacaktır. içerik üretmeden kazandıran başlıkları araştır yoksa boşa kürek sallarsın demedi deme. 1k gösterim başına 0.01 tl kazandıran reklamlar zarar hep. Bende bu konuda ufak'da olsa yardımcı olayım dedim umarım daha çabuk büyür kazancın artar.

Buda kazandırmayan bir kaç başlık mantık yürüterek git ;
Z5GYJZ.png

Gördüğün gibi çok az kazandıran bir başlı, şimdiden iyi çalışmalar.

Öncelikle Kanalızın kedilerle olduğunu göz önünde bulundurarak, az izlenip çok kazandıracak başlık ve etiket ve bağlıkları önereceğim. Bende para kazanması açık bir kanalım var, yani merak etmeyin işkembeden sallamıyorum
XbOdoR.png

Örnek bu Mamayı satın Alıp içerik üretirseniz az izlenseniz dahi çok kazandırır. "bonacibo köpek maması temizmama"
Bir diğer örnek "royal canin kedi maması" 1k gösterim başına 0,48 ile 35,50 Tl kazandırıyor. Bunları açıklamada üç defa geçir etikette bir iki yerde geçse de olur kazancın bol olacaktır. içerik üretmeden kazandıran başlıkları araştır yoksa boşa kürek sallarsın demedi deme. 1k gösterim başına 0.01 tl kazandıran reklamlar zarar hep. Bende bu konuda ufak'da olsa yardımcı olayım dedim umarım daha çabuk büyür kazancın artar.

Z5GYJZ.png

merhaba hocam bu kelimelerin fiyat karşılığını nasıl bulabiliriz acaba ?

Arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmışlar.
Ben de green screen efektlerini videona eklemeni tavsiye ederim. Ayrı bir hava katıyor.

hocam green scren derken misal efek olarak neyden bahşediyorsun tam anlayamadım misal örnek bir green scren atarmısın buraya abone ol instaram gibi green scren bahseymiyorsun demi*

Burada ekseri spam ustalari barinmakta hocam onlarda pasta bolunmesin diye (gecmiste dunya sonu flag vs ornekleri var) spam yontemlerini paylasmiyorlar. Ben ozgun pek faza kanal yapmadim yaptiklarimda cok iyi yerlere gelemedi. Bundan dolayi pek yardim edemicem

hocam green scren derken misal efek olarak neyden bahşediyorsun tam anlayamadım misal örnek bir green scren atarmısın buraya abone ol instaram gibi green scren bahseymiyorsun demi*
Videonun içeriğine göre değişir ama şuradaki gibi sahneler arası geçiş efekti kullanabilirsin.
Yeşil kısımlar After Effects'te veya kaliteli video programlarında silinebiliyor.
https://www.youtube.com/watch?v=Ls5Mqtj0cdQ

Daha fazla kaynak paylaşın :D Çok güzel şeyler varmış ya, ben boşuna kurgu yapıyormuşum

---------- Spam Engelliyici 09:35 ---------- Önceki Mesaj 09:34 ----------

XbOdoR.png

Z5GYJZ.png

Bak bu adam işini biliyor. Bunu dinle kesinlikle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri