Youtube Üzerinden Gündem Takip Etme - Popüler Video Bulma

• Kullanıcı kera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

kera

Yasaklanmış
mrb arkadşlar
r10 da önemli gördüğüm konuları forumda açıyorum

''Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle şimdi anlatacağım şeyi bazılarımız ya da bir çoğumuz biliyor olabilir. Ben bilmeyenlere anlatıp biraz daha fazla para kazanmalarını sağlayacağım.

Öncelikle youtube giriyoruz.
En alta inip oradan seçili ülkemize bakıyoruz, ' Türkiye ' şeklindedir.

Sonra onu değiştiriyoruz. ( ek olarak tarayacı tabanlı proxy değiştiripte bunu yapabilirsiniz onu anlatmıyorum )
Ben örneğin ' Çek Cumhuriyeti ' yaptım.
Size tavsiyem diline hiç değilse biraz aşina olduğunuz ülkeleri ele alın. Daha önce çeviriden çevirip te çok yanılgıya düştüm. Bizde telifi olmayan bazı şeyler onlarda telife giriyor ve kanal kapanıyor hemen. Özellikle karakter bazlı alfabelerden kaçının. ( bu alfabelerin hangi ülkeler olduğunu bilmiyorsanız pm atabilirsiniz )

Daha sonra ana sayfaya gelin youtubeda.
Kullanıcı girişi yapmışsanız çıkış yapın.
Daha sonra sağ blokta ' En Popüler ' kategorisi göreceksiniz dalın içeri.
Telif hakkı olmadığını düşündüklerinizi indirip kanalınıza yükleyin.
Yükleme işlemini yaparken
https://ads.youtube.com/keyword_tool
bu adresten o videonun anahtar kelimelerini alıp videounuza yapıştırın. Yanlarında ne kadar aranma hacmi var yazar. Aranma hacmi olanları seçmeye özen gösterin.
Bulduğunuz etiketlerden bazılarını açıklama kısmına ekleyin.

Anlatımı gayet açık bir şekilde anlattım. Yinede aklına bir şeyler takılan olursa pm atabilir.''

alıntı: http://www.r10.net/youtube/1012725-youtube-uzerinden-gundem-takip-etme-populer-video-bulma.html

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri