YOUTUBE ve ADSENSE den canı yananları mutlaka bu konuya Bekliyoruz...

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ummankara

Kayıtlı Üye
Merhaba Meslektaşlar... http://www.ytpara.com/youtube-ban/1...vre-disi-birakildi-tek-konu-7.html#post161377 bu linkte YUMİ adlı arkadaşımız "Bi yazı yazıp google'a atmak işe yararmı şöyle 5000 6000 kişi gönderse şansımızı denemek lazım."
böyle bir yorum yapmış... valla bende böyle bi şeyler düşünüyordum..hatta bir yorumumda birinin yol masraflarını hep beraber verelim YOUTUBE GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ne gönderelim bile demiştim... Velhasır YUMİ arkadaşın dediğini yapmak daha kolay olur şu an için ...

Ama nasıl bir yol izlemeliyiz?
Fikri olan varsa buraya eklesin

Ama nasıl bir dilekçe yazmalıyız?
Fikri olan buraya yazsın

Ama işin en önemli yerini belirtmek istiyorum: DİLEKÇELER AYNI METİNDEN OLUŞACAK,YANİ HERKES KAFASINA GÖRE YAZMAYACAK(biz burda işte onu ortaya çıkartmalıyız.) AMA DİLEKÇELERİ HERKES AYRI AYRI GÖNDERECEK. VE GÖNDERDİĞİ DİLEKÇENİN ALTINA KAPANAN KANALLARININ LİNKLERİNİ KOYACAK. KAPANMAYA VESİLE OLAN KANALI İSE MUTLAKA AYRI BİR LİNKTE GÖSTERECEK(kapanan kanallarını silenler sadece kanalın ismini yazsın)
İŞİN ÖNEMLİ KISMINA GELİRSEK DİLEKÇELERİ YOUTUBE NİN BULUNDUĞU ÜLKENİN MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE GÖNDERMELİYİZ… ( bu zaman dilimini bilen varsa aşağıda yazsın)
EN CAN ALICI DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN ŞUDUR: DİLEKÇELERİ HEPİMİZE UYGUN BİR SAAT BELİRLEYİP AYNI SAAT İÇİNDE BUNU YAPMALIYIZ… yani diyelim ki belirlediğimiz saat AKŞAM 21:00 ile 21:30 arası olsun… hepimiz aynı gün aynı saatte bu dilekçeleri göndermeliyiz ki BU TEPKİNİN PROGRAMLI BİR TEPKİ OLDUĞU ANLAŞILSIN(tıpkı mitingler gibi)
BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR DİYEREK EN AZ 500 KİŞİ Yİ BULMAMIZ GEREKİYOR.. VE BU KONUDAN HERKESİN HABERİ OLMASI İÇİN 27 KASIM GÜNÜ (saatini beraber belirleyelim.) DİLEKÇEYİ GÖNDERELİM..
DİLEKÇENİN GÖNDERİLECEĞİ E POSTA ADRESİ BENDE MEVCUT 2 TANE VAR... BUNLARI DİLEKÇE ŞEKİLLENDİĞİNDE BURADAN BİLDİRECEĞİM. BENDEKİLERDEN FARKLI İLETİŞİM E POSTASI OLAN VARSA ONU DA BURADA YAZSIN ORAYA DA GÖNDERELİM

ŞİMDİ 1 KANAL SEBEBİ İLE ADSENSESİNE BAĞLI KANALLARI KOMPLE “PARA KAZANMA” YA KAPANAN ARKADAŞLARIMIZ DİLEKÇE İÇERİ HAKKINDA BİR SATIRDA OLSA DESTEK VERSİN VE BU KAMPANYAYA KATILDIĞINI YAZSIN…
Dipnot: Bu konuyu benim açmam benim moderatörlük yapacağım anlamına gelmez…aranızda bu kampanyayı daha iyi yürütebilecek varsa konu onun moderatörlüğüne geçebilir. Sonuna kadar destek vereceğim… meraklısı yoksa BEN BU KONUNUN İŞLEYİŞİNİN SORUMLULUĞUNU KABUL EDİYORUM
saygılar

---------- Mesaj saat 11:16:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:31:17 civarında gönderildi. ----------

Ya herkes uyuyor ….yada ne yazsam ne yazsam diye düşünüyor…
Neyse…. Ben şöyle bir giriş yapayım..

Sayın Youtube Görevlisi;
2013 yılı Ekim Ay’ı içerisinde xxxxx e posta adresime bağlı bütün youtube kanallarım Hiçbir uyarı olmaksızın “Para kazanma” ya kapatılmıştır. Kanallarımın kapatılması esnasında sebep gösterilen xxxxx adlı kanal da ise Youtube Politikalarına aykırı bir durum olmamasına rağmen, Hatta o kanalı silip bütün içeriğini imha etmeme rağmen bir kanal sebebi ile aşağıda sıralayacağım xxxx e postasına bağlı Adsense hesabındaki bütün kanalların Para kazanmaya durdurulması tamamen haksızca bir davranıştır. Ayrıca bu kanalların kapandığı tarihte hali hazırda “KESİNLEŞMEMİŞ” fakat reklam hizmetinize katkıda bulunan videolarımdan kazandığım xxxx Türk Lirası (yada $) alacağımı da ödemediniz. Bu durumda ikinci kez yapılan bir hatadır. Kazanılan paranın verilip verilmemesi konusunda lütfen tekrar bir değerlendirme yapınız.

Yukarıda bahsi geçen olaydan sonra bir yakınımın Adsense hesabına bağlı olarak yeni kanallar açmaya başladım. 2013 Aralık Ay’ının 21. günü yine bir önceki Adsense de olduğu gibi bütün kanallar tek bir kanal sebep gösterilerek yine “Para Kazanma” ya kapatıldı. Sebep gösterilen kanalımda hiçbir “Telif hakkı”, “Topluluk Kuralları”, “Content ID hak talepleri” uyarısı olmamasına rağmen bütün kanallar Para Kazanmaya kapatılmıştır.

ARKADAŞLAR DİLEKÇEYE KATKIDA BULUNUNUZ. ……sizde bir şeyler ekleyin

---------- Mesaj saat 11:20:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:16:56 civarında gönderildi. ----------

ek satır: Başıma gelen bu olayın Youtube de kaynaklanan bir problem olduğunu düşünüyorum.Kesinlikle bu tür haksızlığı Politikalaştırmış olacağınızı kabul etmek istemiyorum.

örnek davranış desteklemek lazım ama malesef tık çıkmıyor. başına gelen yangıun varrrrrrrr yangın var diyo... başına gelmeyen izliyor... sanmıyorum bir yararı oalcağını ama birlikten guç doğar

örnek davranış desteklemek lazım ama malesef tık çıkmıyor. başına gelen yangıun varrrrrrrr yangın var diyo... başına gelmeyen izliyor... sanmıyorum bir yararı oalcağını ama birlikten guç doğar

valla kardeş sen ve ben kalsak bile bizde şunu yaparız: aynı dilekçeyi hergün aynı e posta adreslerine göndeririz... biraz daha bekleyelim bakalım... bu sitede YİĞİT ADAMLAR var destekleyecek katkıda bulunacak....buna inanıyorum...

benim 5k üstü kazancım 1k'nın altına düştü. ama youtube haksız değil. kimsenin haksız yere kanalında para kazanmasının kapatılmadığını düşünüyorum.

ya arkadaşlar niye hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz ki , sonuçta hiç bir video size ait değil , neyi savunacaksınız adamlara karşı az mantık ya

ya arkadaşlar niye hakkınızın yendiğini düşünüyorsunuz ki , sonuçta hiç bir video size ait değil , neyi savunacaksınız adamlara karşı az mantık ya

Büyük bir prof'un videoları halka açık olarak indirilebiliyor..kendi sitesinden...ve sadece o prof la ilgili kanalım vardı. Adamlar onu bile kapatmış zaten kanalı kapanan arkadaşlar içinde ÖZGÜN VİDEO yapan arkadaşlarda var...sence bu haksızlık değilde ne?
buradaki mesele problemli kanalın bütün kanalları kapatması bizim 80 lı yıllardaki politikalara benziyor

---------- Mesaj saat 12:30:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:02:37 civarında gönderildi. ----------

benim 5k üstü kazancım 1k'nın altına düştü. ama youtube haksız değil. kimsenin haksız yere kanalında para kazanmasının kapatılmadığını düşünüyorum.

sana katılmıyorum...hani askerlikte şöyle bi durum vardır: 1 asker hata yaparsa tüm koğuş dayak yer... aynı buna benziyor...Adil değil ama malisef kural diye koymuşlar..Youtube de ona benziyor.. bi kanal bütün kanalları cezalandırıyor....

Büyük bir prof'un videoları halka açık olarak indirilebiliyor..kendi sitesinden...ve sadece o prof la ilgili kanalım vardı. Adamlar onu bile kapatmış zaten kanalı kapanan arkadaşlar içinde ÖZGÜN VİDEO yapan arkadaşlarda var...sence bu haksızlık değilde ne?
buradaki mesele problemli kanalın bütün kanalları kapatması bizim 80 lı yıllardaki politikalara benziyor

Dostum zaten orda diyor ki , söz konusu sorunlu kanal adsenseye bağlı tüm kanalları etkileyecektir , valla kusura bakma ama özgün kanalları , spam kanallarıyla aynı adsenseye bağlarsan olacağı bu zaten

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri