Youtube ve Adsense hakkında bir kaç sorularım

• Kullanıcı Xessat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Xessat

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 3 sene öncede bu işe adım atmıştım ama pek bir şey yapmadım bilenler sorularımı cevaplarsa minnettar olurum..

a.jpg

Birincisi Youtube Panelinde görülen şu an itibari ile 100.55 $ adsense panelindeki tahmini kazançlara ne zaman aktarılır ve henüz PİN'i almadım en önemli cevabını istediğim soru ise bu; Pin'i tahmini kazançlarda 20 TL olunca mı maile geliyor? yoksa youtube panelinde 20 TLyi aşınca geliyor mu eğer ki youtube panelindeyse benim maile PİN gelmedi.;
c.jpg

2 Video sayesinde çok iyi hit ve tıklanma aldım ve sizce 7 günde nasıl gidişat tabi devamını getirmek önemli;
b.jpg

Son olarak AdSense'den tebrikte aldık yeniyiz diye sanırım.
tebrik.jpg

Peki adsense panelinde tahmini kazançlar 20 TL gözükünce mi geliyor?

Hayır tahmini kazançlarla alakası yok pinin. Adsense belirli bir tarihte önceki ay ne kadar kazandıysan onu kesinleştiriyor. Diyelim 50 lira mı kazandın haziranda, temmuzun 15'inde bu kesinleşir adsense'de ve 50 lira olduğu için pin otomatik olarak yola çıkar. 2-3 ayı buluyor gelmesi bazen hiç gelmiyor bazen 1 ayda geliyor.

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Hayır tahmini kazançlarla alakası yok pinin. Adsense belirli bir tarihte önceki ay ne kadar kazandıysan onu kesinleştiriyor. Diyelim 50 lira mı kazandın haziranda, temmuzun 15'inde bu kesinleşir adsense'de ve 50 lira olduğu için pin otomatik olarak yola çıkar. 2-3 ayı buluyor gelmesi bazen hiç gelmiyor bazen 1 ayda geliyor.

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim, Peki gelmezse ne yapmamız gerekecek kazacağımız para boşa mı gidecek pini posta ile yollamazlarsa?

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için.

Yorumunuz için öncelikle teşekkür ederim, Peki gelmezse ne yapmamız gerekecek kazacağımız para boşa mı gidecek pini posta ile yollamazlarsa?

Her pin istedikten 21 gün sonra, yeni bir pin istiyorsunuz. Yani 15'inde yola çıktı diyelim, 21 gün sonra yani diğer ayın 5'inde falan tekrar pin istiyorsunuz. Sonra 21 gün geçince 3. ve son pini istiyorsunuz, yani 26'sında. 3.'yü istedikten sonra hemen kimlikle onaylama yapılabiliyor. Yani her 21 günde tekrar isterseniz 42 gün sonra otomatik onaylamış olursunuz kimliğinizle.

Her pin istedikten 21 gün sonra, yeni bir pin istiyorsunuz. Yani 15'inde yola çıktı diyelim, 21 gün sonra yani diğer ayın 5'inde falan tekrar pin istiyorsunuz. Sonra 21 gün geçince 3. ve son pini istiyorsunuz, yani 26'sında. 3.'yü istedikten sonra hemen kimlikle onaylama yapılabiliyor. Yani her 21 günde tekrar isterseniz 42 gün sonra otomatik onaylamış olursunuz kimliğinizle.

Anladım ilgi ve alakadarınız için tekrardan çok teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri