Youtube Ve Adsense Hakkında

xxxburunsuz

Kayıtlı Üye
Öncelikle merhaba iyi forumlar. Yeni başlamış biri olarak bir sorum olacak. Youtube hesabımı açtım herşey onaylı. Ardından yeni bir kanal açtım youtube de ona kullanıcı adı verdim kafama göre. Ardından Adsenseye bağladım ve kabul edildim.

Sorum şu; Youtube hesabına üye olurken kullandığım gmail hesabı ile adsenseye başvurdum. Eğer ki youtube hesabından ban yersem Adsense hesabım da gider mi veya giderse bunun önüne nasıl geçebilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

alt kanal al videoları oraya yükle adsenseye bağla

alt kanal al videoları oraya yükle adsenseye bağla

Açtığım youtube kanalı zaten değişik bir ad vererek açtım. Tüm kanallarıma baktığım zaman kullandığım kanal üstte alttada diğer seçeneklerde gmail hesabım görünüyor ?

başka kanal aç anlamında söyledim ana kanala video yüklemeyin bence banlarsanız sıkıntı olabilir başka kanal açıp adsenseye bağlayıp oraya video yükleyin bence

başka kanal aç anlamında söyledim ana kanala video yüklemeyin bence banlarsanız sıkıntı olabilir başka kanal açıp adsenseye bağlayıp oraya video yükleyin bence

Açtığım kanal alt kanal mı oluyor onu pek anlamadım. Kanalı oluştururken şöyle yapmıştım. Youtubeye girdim kanal oluşturdan başka kullanıcı adı girerek oluştur demiştim. Ona değişik bir ad verdim ve videoları oraya attım. Ardından adsenseye bu açtığım değişik isimli kanal ile başvurdum. Yani bu alt kanal mı oluyor ?

Öncelikle hoşgeldiniz forumumuza.

Sormuş olduğunuz sorunuzun cevabını çok kolay bir şekilde arama yerini kullanarak bulabilirsiniz.

adsenseye bağlı olan gmail adresi ana kanaldır.başka gmail adresiyle yeni bir kanal alırsanız bu alt kanal olur.

Fakat benim youtube girişim ve adsense girişim aynı mail. Bunu düzeltemezmiyim.

adsenseye bağlı olan gmail adresi ana kanaldır.başka gmail adresiyle yeni bir kanal alırsanız bu alt kanal olur.

Yanlışınız var hocam.Alt denilen olay o değil.Alt kanal youtube'a girerken kullandığımız gmail adresinin değilde onun üzerinden youtube'tan alınan @pages.plusgoogle.com uzantılı şeklinde alınan kanallara deniyor. :)

Fakat benim youtube girişim ve adsense girişim aynı mail. Bunu düzeltemezmiyim.
aynı mail olması doğal anlatamadım size daha tecrübeli arkadaşlar yanıtlasın bende 1,5 aydır bu işteyim.

---------- Mesaj saat 20:54:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:52 civarında gönderildi. ----------

Yanlışınız var hocam.Alt denilen olay o değil.Alt kanal youtube'a girerken kullandığımız gmail adresinin değilde onun üzerinden youtube'tan alınan @pages.plusgoogle.com uzantılı şeklinde alınan kanallara deniyor. :)
sağ olun benim dediğim ne oluyor ?

Tamam ozaman hocam benim kanalım Hesap bilgisinde mail şu şekilde;

kullanıcı[email protected] bu alt kanal dimi ?

aynı mail olması doğal anlatamadım size daha tecrübeli arkadaşlar yanıtlasın bende 1,5 aydır bu işteyim.

---------- Mesaj saat 20:54:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:51:52 civarında gönderildi. ----------

sağ olun benim dediğim ne oluyor ?

Sizin dediğiniz normal kanal oluyor.

Tamam ozaman hocam benim kanalım Hesap bilgisinde mail şu şekilde;

kullanıcı[email protected] bu alt kanal dimi ?

Evet bu alt kanal oluyor.

Peki birşey sorucam konu farklı ama bi arkadaş bana telif atmış bende bunu kabul ettim bir sorun çıkmasın diye baktım değişik bir kullanıcı gerçek değil yani telif attı sahte. Geri alamazmıyım bunu ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri