Youtube ve Adsenseye yansıyan İzlenme

• Kullanıcı drdvll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

drdvll

Kayıtlı Üye
Merhaba benim youtube da videolarım 1 ve 2 kasımda 11 bin civarı izlenmiş günlük ancak 1 kasım adsense yansıyan 5000 civarı 2 kasım 4500 civarı acaba nedeni ne bilen varsa.. Birde benim to ve tbm çok düşük 5000 izlenme var ancak to : % 0.38 tbm ise 0.06 tl bunu nasıl arttırabilirim?

Merhaba benim youtube da videolarım 1 ve 2 kasımda 11 bin civarı izlenmiş günlük ancak 1 kasım adsense yansıyan 5000 civarı 2 kasım 4500 civarı acaba nedeni ne bilen varsa.. Birde benim to ve tbm çok düşük 5000 izlenme var ancak to : % 0.38 tbm ise 0.06 tl bunu nasıl arttırabilirim?

Hocam adsense,kanal ve ya video yeni olursa böyle sıkıntılar olabiliyor.Ve işin kötüsü 1 hafta 10 gün kadar sürebiliyor maalesef.Yapacak bişey yok.Aynısı benhim başıma geldi 50k izlenen videomda reklam çıkmadı 50kdan 70k'ya kadar reklam çıktı 30 40 dolar para aldım.Kaçırdığım paraya bakar mısın :eek:

Türkçe içerik çalışıyorsan Tbmyi arttırma şansın zayıf.Ama tbm arttırmak istiyorsan google facebok ve çöp siteleri adsense'de engelle forumda konusu mevcut.

Eğer to arttırmak istiyorsan hassas kategorilerin alayını engelle.Ama bu sefer tbm düşecektir :)

Hocam adsense,kanal ve ya video yeni olursa böyle sıkıntılar olabiliyor.Ve işin kötüsü 1 hafta 10 gün kadar sürebiliyor maalesef.Yapacak bişey yok.Aynısı benhim başıma geldi 50k izlenen videomda reklam çıkmadı 50kdan 70k'ya kadar reklam çıktı 30 40 dolar para aldım.Kaçırdığım paraya bakar mısın :eek:

Türkçe içerik çalışıyorsan Tbmyi arttırma şansın zayıf.Ama tbm arttırmak istiyorsan google facebok ve çöp siteleri adsense'de engelle forumda konusu mevcut.

Eğer to arttırmak istiyorsan hassas kategorilerin alayını engelle.Ama bu sefer tbm düşecektir :)

türkçe ve yabancı karışık çalışıyorum kanal yaklaşık 4 aylık hassas kategorilerin bazılarını engelledim 1 e kadar çıktı teşekkürler.

Başka yardımcı olacak arkdaşlar varsa yazsın lütfen :)

aynen ya izlemelerin yarının azında adsense ye yansıdı to da 1 e düştü. ne kara bi tablo. umarım düzelir. ben 10 k beklerken 3 k var şuan görüntülenme. yani videolar en az 10 k izlenmiş ha.

aynen ya izlemelerin yarının azında adsense ye yansıdı to da 1 e düştü. ne kara bi tablo. umarım düzelir. ben 10 k beklerken 3 k var şuan görüntülenme. yani videolar en az 10 k izlenmiş ha.

aynen dostum to da arttı arkadasın dediklerini yaptım 2 ye kadar çıktı ama hızlı bir düşüşle şu an 0.80 lerde bu konuda bilgisi olan varsa yazsın lütfen..

---------- Mesaj saat 21:47:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:33:36 civarında gönderildi. ----------

Birde adwords de kelime aracında Önerilen teklif 3,18 tl yazıyor tık başına bu kadar mı vericek ? Bu rakam iyimi oluyor?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri