Youtube ve Ben (ilk kazancim)

• Kullanıcı Stan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Stan

Yasaklanmış
merhabalar herkes forumda az cok actıgım konulardan beni tanır , cogu arkadasa özel mesaj atmısımdır kimisine skypeden yazmısımdır. ben kasım ayında 27 sinde ytpara ile tanıstım o zamanlarda işin ne oldugunu nasıl kazanıldıgını bilmiyorum fakat bilgisayar programcısı ve bilgisayarla hasır nesir oldugum icin olayı 3 gunde uykusuzluktan hasta oluncaya kadar çözmeyi bsardım , daha sonra kanal acma hesapları adsenseyi baglamayı videoları izleyerek ogrendim. bu forumda olan fkat banlanmıs olan serhat tasdemir bana 2 alt kanal actı ve onları adsenseye bagladı ve nasıl bağlanacagı konusunda yardımcı oldu ilk zamanlarda. sonra tekrar muslera06 videolarını ve konularını takip ettim. sordugum her sorunun cevabını gordum ve hayata gecirmeye gayret ettim. bu zaman zarfında satın aldıgım ilk bot olan @Web_Scripti nin video yap botunu kullandım kendisindende allah razı olsun butun pmlerime skypede gorusmelerimde bana ön ayak olacak bir sürü sey ogretti bottan yararlandırdı. bıkmadan usanmadan bana yardımcı oldu. hakkını asla inkar edemem bu kazancta onunda cok emegi oldu daha sonra her gorustugum kisilerden sonra direk muslera06 serkan abi ye durumlarımı anlatıyor ve ondan fikir alıyorum.
zaten konularını okumustum videolarını izlemistim sadece kazanc eksiğim kalmıstı birgün ona abi ben kazanamıyorum cok az kazanıyorum diye sitem edince bana bir kategori önerdi ve ben o kategori sayesinde gunde 30-40 tl kazanmaya basladım. her soruma bıkmadan usanmadan cevap verdi kanallarım kapandı sanki kendisinin kanalları kapanmıs gibi yardımcı oldu , o kadar mesgul olmasına ragmen sahip cıktı. bu kazancta en büyük emek sahiplerindendir @Muslera06 kendisinden allah razı olsun.
kasımda 5,71 tl net kazancım oldu aralık ayında su an itibariyle 980 tl küsür esikteyim kapanan silinen kanallarım oldu. 12 ocakta allah nasip kısmet ederse pinim yola cıkacak ocak ayı kazancımla beraber insallah subat yada martta hayır dualarınızla borclarımı ödeyecek duruma geleceğim. okulum bitti fakat öğrenim kredisi ödeyecegim 10.000 tl civarında o parayı ödedikten sonrada bu isi bırakacagı allah nasip ederse . ben deneyimlerimi tecrübelerimi sizlerle paylasmak istedim yeni baslayan arkadaslara da tavsiyelerim var. bıkmayın usanmayın soru sorun , cok arastırın asla pes etmeyin forumda bilgisi olduguna inandıgınız insanlara pm atın kazansanız bile daha cok kazanmak icn mutlaka fikir alın cunku bugun cok kazananlar bu sayede kazanmıslardır.
@Muslera06 serkan abi nin muhakkak skype adresini ekleyin pm atın soru sorun ama bunları yapmdan önce kanal nasıl acılır nasıl adsense baglanır diyede onu rahatsız etmeyim yapılması gerekenleri yapın bittikten snnra kazanamazsanız onla konusun muhakkak size kategori hatta kanal bile verecektir.
benim söyleyeceklerim bunlar arkadaslar herkese allah daha cok versin . yeni yılınızı en icten dileklerimle kutlarım rabbim hepinizin gönlüne göre kalbine görür insallah. peygamber efendimiz de yoldasınız olur insallah temennim bunlardır ilk kez böyle birsey yazıyorum duygulandım yazım hatası olur simdiden bagıslayın.

dipnot ;@furkan arkadasıma ayrıca tsk etmek istiyorum sürekli yoldas oldu bana allah ondan da razı olsun. @dared85 , @3eRKaN , @iwocan ve adını hatırlamadıgım arkadaslarda yardımcı oldular hepsine ayrı ayrı tsk ederim. @RockNRolla , @WeyliPreci , @aysun06 cok yardımcı oldu gene. bu insanlar allah dostu kisiler her zaman yardım talep edebilirsiniz.

Cevap: @muslera06 ve ben

Bol kazançlar kardeşim. Güle güle harca. Bir biz ulaşamadık şu günde 40-50 TL'lere :(

bende baya önce başlamıştım günde 2-3$ kazanıyodum sonra bir şeyler oldu bıraktım dün bir daha başladım ama kazanamıyorum :) inşallah kendime ait katagoriyi bi gün tespit edip o yolda ilerliycem başarılar herkeze

Serkan abinin Skype adresini bilmiyorum. Kaç aydır üyeyim bi ben konuşamadım abiyle [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]. :) Allah daha çok versin kardeşim, hayırlısı olsun.

Bakayım kaç dakika da okuyacam yazıyı okuma hızı testi yapacam. :D

---

Vay be beni de duygulandırdın. İnşallah daha çok kazanırsın.
Benim asıl merak ettiğim soru şu aga [MENTION=1]Muslera06[/MENTION] bu kadar yardım ediyor ve yardım ettiği kişi iyi para kazanınca ne hissediyor aga ben bunu çok merak ediyorum. Sirkan abi bunu bir açıklarsan sevinirim. :D

uzun yazıları okumuyorum sıkıcı geliyor özet geçseniz :D

allah daha çok versin kardeşim ama keşke serkan abinin yaptığı sende bizimle serkan abini söylediği kanalı bizlere söylesen.

serkan abi al bu kanalları kopyala sna hediye ediyorum demedi , yöntem söyledi . bu yontemleri konularında yazmıs anlamadıgım icin skypeden yazdım beni yonlendirdi böyle calıs dedi. ön ayak oldu kazanmama sebep oldu yani siz serkan abiye bana kanal ver demeyin size vermez , siz arastırın yazımı tam okumamıssınız size diyorum 3 gun uyumadım hastalandım.
inanırsınız inanmazsınız 3 gun uykusuz kaldım 1-2 saat uyudum durmadan arastırdım herseyi heryeri ama siz oturdugunuz yerde bana kanallar ver ben kopyalayım derseniz kazanamazsınız arkadaslar.

serkan abi al bu kanalları kopyala sna hediye ediyorum demedi , yöntem söyledi . bu yontemleri konularında yazmıs anlamadıgım icin skypeden yazdım beni yonlendirdi böyle calıs dedi. ön ayak oldu kazanmama sebep oldu yani siz serkan abiye bana kanal ver demeyin size vermez , siz arastırın yazımı tam okumamıssınız size diyorum 3 gun uyumadım hastalandım.
inanırsınız inanmazsınız 3 gun uykusuz kaldım 1-2 saat uyudum durmadan arastırdım herseyi heryeri ama siz oturdugunuz yerde bana kanallar ver ben kopyalayım derseniz kazanamazsınız arkadaslar.

Özelden skype atar mısın? Serkan abinin.

Allah daha cok kazanc versin arkadasim.Guzel mesajin icin tesekkurler.Sonucta ben ve diger forumdaki arkadaslarin yardimlari ile kazanlmayi basarmissin ancak unuttugun nokta su.Basaran kisi sensin,kazanan kisi sensin.

Simdi bu konudan benim ozel bir kategori veripde kazandigini dusunenlere sunu soylemek istiyorum.Youtubeda kazandiracak ozel bir kategori yok,sadece az veyahut cok kazandiracak kategori var.Hatta bu bile yok cunki Youtube'da kazandirmayacak kategori yok.Sadece calisma yaparken sabretmek ilgi gostermek takip etmek var.Bu yuzden yanlis anlasilmalara sebeb olunmasin.

Bu kazancda benim bir onerimden tut,kullandigin bota,konustugun skypdeki arkadaslarina,forumda okudugun yazilara kadar herseyin etkisi var ve en cokda kendi azmin ve bu isin pesini birakmama gibi bir calisma mantigin var.Gerisi hikaye..

Allah hepinize daha cok kazanc versin insallah.

Benim asıl merak ettiğim soru şu aga @Muslera06 bu kadar yardım ediyor ve yardım ettiği kişi iyi para kazanınca ne hissediyor aga ben bunu çok merak ediyorum. Sirkan abi bunu bir açıklarsan sevinirim. :D

Az yada cok bir kisi ben yada bir baskasinin yardimi destegi yada yazdigi yazidan dolayi 3-5 kurusda olsa harcligini bir ihtiyacini cikariyorsa bu isten ne mutlu.Benim hissettigim duygulara gelirsek,anlatilmaz,sadece yasanir.Sizde bu duygulari yasamak istiyorsaniz bildiginizi olmasada tecrube edipde az kazandiriyor dediginiz biraktiginiz calisma yapmadiginiz bilgileri yazinki forumda,hic kazanamayanlar bu ise az kazanmayla baslayip adim adim ilerlesinler sizin gibi o zaman sizde daha iyi anlarsinzi ne yasadigimi ne dusundugumu. :)

Allah daha cok kazanc versin arkadasim.Guzel mesajin icin tesekkurler.Sonucta ben ve diger forumdaki arkadaslarin yardimlari ile kazanlmayi basarmissin ancak unuttugun nokta su.Basaran kisi sensin,kazanan kisi sensin.

Simdi bu konudan benim ozel bir kategori veripde kazandigini dusunenlere sunu soylemek istiyorum.Youtubeda kazandiracak ozel bir kategori yok,sadece az veyahut cok kazandiracak kategori var.Hatta bu bile yok cunki Youtube'da kazandirmayacak kategori yok.Sadece calisma yaparken sabretmek ilgi gostermek takip etmek var.Bu yuzden yanlis anlasilmalara sebeb olunmasin.

Bu kazancda benim bir onerimden tut,kullandigin bota,konustugun skypdeki arkadaslarina,forumda okudugun yazilara kadar herseyin etkisi var ve en cokda kendi azmin ve bu isin pesini birakmama gibi bir calisma mantigin var.Gerisi hikaye..

Az yada cok bir kisi ben yada bir baskasinin yardimi destegi yada yazdigi yazidan dolayi 3-5 kurusda olsa harcligini bir ihtiyacini cikariyorsa bu isten ne mutlu.Benim hissettigim duygulara gelirsek,anlatilmaz,sadece yasanir.Sizde bu duygulari yasamak istiyorsaniz bildiginizi olmasada tecrube edipde az kazandiriyor dediginiz biraktiginiz calisma yapmadiginiz bilgileri yazinki forumda,hic kazanamayanlar bu ise az kazanmayla baslayip adim adim ilerlesinler sizin gibi o zaman sizde daha iyi anlarsinzi ne yasadigimi ne dusundugumu. :)

serkan abi geçmiş konulara bakmaktan sıkıldık.biraz paylaşım bekliyoruz engin bilgilerinden :D

serkan abi geçmiş konulara bakmaktan sıkıldık.biraz paylaşım bekliyoruz engin bilgilerinden :D
Ya inanin bende biktim bu konudan.Yani cok istiyorum paylasimlar yapmayi yeniden uzu nsureli aktif olup herseyi deneyeyip birseyler kesfetmeyi ama cok yogunum.Bildiginiz gibi degil.Ama zamanida var diyorum kendi kendime,su yogunlugum bitince herseyi yenileyip yeni seyleri yazmak guncellemek icin.Insallah o gunlerde gelecek az kaldi bi islerimi bitireyimde.

Serkan abi bana özelden skype atabilir misin rica etsem? Bir derdim var, size danışmam gerekli.

Ya inanin bende biktim bu konudan.Yani cok istiyorum paylasimlar yapmayi yeniden uzu nsureli aktif olup herseyi deneyeyip birseyler kesfetmeyi ama cok yogunum.Bildiginiz gibi degil.Ama zamanida var diyorum kendi kendime,su yogunlugum bitince herseyi yenileyip yeni seyleri yazmak guncellemek icin.Insallah o gunlerde gelecek az kaldi bi islerimi bitireyimde.

hocam benimde sizinle konuşmam gerek,pm gönderemiyorum,bi ulaşır mısınız :)

Abi işlerin türkiyeye temelli dönme hazırlığı mı yoksa :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri