Youtube ve Bot

• Kullanıcı ysolak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

ysolak

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 3 aydan beri yt ile ugraşmaktayım.. Bu süre içinde bot kullanmayı hiç düşünmedim ve kullanmanında zararlı olacagı inancındaydım.. İki gün önce bir bot sayfasındaki süslü anlatımlara inanarak deneme süresi içinde kullanmaya karar verdim..

Her ne kadar kullansamda tedbirli olmam gerektigini düşünerek ota 2 kanalımı ekledim.. bir tanesi adsenseyle ilişiklendirilmiş para kazanması aktifti. İlk açtığım ve hep manuel yükleme yaptığım bir kanaldı ve bu zamana kadar bir sorun yaşamamıştım. Bot kullanmaya başladığım akşam botla 16 video yükledim kanala.Ertesi gün ögleye teliften kapandı.

İkinci kanalım ise adsenseyle ilişiklendirilmemiş para kazanması pasif bir kanaldı. Botu burda denemenin daha mantıklı olacagını düşünerek yaklaşık 80 video yükledim. Yükleme daha bitmeden telefon onayı istedi ve kanal kapandı.

Üçüncü bir kanalım ise botla hiç yükleme yapmadığım. Adresini bota bile kaydetmediğim içeriği tamamen özgün 16 videodan oluşan bir kanaldı. Bugün ona girmeyi denediğimde topluluk kurallarından kapandığını gördüm.

Şuan itibariyle ana kanalım ve adsense hala kapatılmadı. Kanal kapanır diye bekliyorum ama umarım adsense kalır.

Bot kullanan veya kullanmak isteyen arkadaşları uyarmak istedim.. Hepinize bol kazançlar..

Yaşadığın hiçbir şey in bot ile alakası yok, Botlar zararlıdır demek yanlış.

botta teliften degil spamdan kapanir fazla video bastigin icin telif alakasiz

kanal çalışmalarınızı nasıl yaptığınızı bilmeden bunu net söylemem zor.

üstadım ben direk botla alakalı demiyorum. yaşadıklarımı anlattım ve bunların bot kullandığım günü takip etmesi dikkatimi çekti bu konuda uyarmak istedim..

---------- Mesaj saat 14:59:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:58:11 civarında gönderildi. ----------

botta teliften degil spamdan kapanir fazla video bastigin icin telif alakasiz

o kanalımın bottan degil teliften kapandığını özellikle anlatmaç için yaptığım bir açıklamaydı..

Ben 2 Ay bot kullandım Öyle bir şeyle karşılaşmadım bot la pek alakası yok gibi sizin dediğinizin

Yaklaşık 3 aydan beri yt ile ugraşmaktayım.. Bu süre içinde bot kullanmayı hiç düşünmedim ve kullanmanında zararlı olacagı inancındaydım.. İki gün önce bir bot sayfasındaki süslü anlatımlara inanarak deneme süresi içinde kullanmaya karar verdim..

Her ne kadar kullansamda tedbirli olmam gerektigini düşünerek ota 2 kanalımı ekledim.. bir tanesi adsenseyle ilişiklendirilmiş para kazanması aktifti. İlk açtığım ve hep manuel yükleme yaptığım bir kanaldı ve bu zamana kadar bir sorun yaşamamıştım. Bot kullanmaya başladığım akşam botla 16 video yükledim kanala.Ertesi gün ögleye teliften kapandı.

İkinci kanalım ise adsenseyle ilişiklendirilmemiş para kazanması pasif bir kanaldı. Botu burda denemenin daha mantıklı olacagını düşünerek yaklaşık 80 video yükledim. Yükleme daha bitmeden telefon onayı istedi ve kanal kapandı.

Üçüncü bir kanalım ise botla hiç yükleme yapmadığım. Adresini bota bile kaydetmediğim içeriği tamamen özgün 16 videodan oluşan bir kanaldı. Bugün ona girmeyi denediğimde topluluk kurallarından kapandığını gördüm.

Şuan itibariyle ana kanalım ve adsense hala kapatılmadı. Kanal kapanır diye bekliyorum ama umarım adsense kalır.

Bot kullanan veya kullanmak isteyen arkadaşları uyarmak istedim.. Hepinize bol kazançlar..

Hocam botla alaksı yok başınıza gelenlerin. 7 8 aydır bot kullanıyorum. Sorun yok. Telifler youtube ile ilgili. O videoları normal şekilde de yükleseydin telif gelecekti.

Hocam sizin olayın botla direkt alakası yok.Ama dolaylı yoldan alakası var nasıl mı?

Botun yüklediği videolar telif verdi ve kanal kapandı.Eğer ki siz bu videolari manuel yükleseydiniz 3.taraf ve ya herhangi bi durumda kaldıracaktınız ancak bot bunu farketmediği için teliften kanal gitmiş.

Hocam sizin olayın botla direkt alakası yok.Ama dolaylı yoldan alakası var nasıl mı?

Botun yüklediği videolar telif verdi ve kanal kapandı.Eğer ki siz bu videolari manuel yükleseydiniz 3.taraf ve ya herhangi bi durumda kaldıracaktınız ancak bot bunu farketmediği için teliften kanal gitmiş.

teliften giden kanal için bir şey söylemiyorum zaten.. telifin botla ilgisi olmadığını biliyorum..

botla yükleme yaptığım ve birazda yüklendiğim para kazanması aktif olmayan kanalımın kapanmasınıda anlıyorum. gereğinden fazla yüklenmiş olabilirim..

esas sorun botla ilgisi olmayan içinde 16 tane özgün video bulunan.. hiçbir şekilde niche çalışması bile yapılmamış.. etiketlerinin tamamen konuyla alakalı oldugu kanalımın kapanması acaba spama mı takıldım sorusunu getirdi aklıma..

biraz daha açmak gerekirse o kanalım kendi yaptığım photoshop ugulamaları ile ilgili videolardı.

teliften giden kanal için bir şey söylemiyorum zaten.. telifin botla ilgisi olmadığını biliyorum..

botla yükleme yaptığım ve birazda yüklendiğim para kazanması aktif olmayan kanalımın kapanmasınıda anlıyorum. gereğinden fazla yüklenmiş olabilirim..

esas sorun botla ilgisi olmayan içinde 16 tane özgün video bulunan.. hiçbir şekilde niche çalışması bile yapılmamış.. etiketlerinin tamamen konuyla alakalı oldugu kanalımın kapanması acaba spama mı takıldım sorusunu getirdi aklıma..

biraz daha açmak gerekirse o kanalım kendi yaptığım photoshop ugulamaları ile ilgili videolardı.

Onu bilemeyecegim ben zaten bota tamamen karşıyım bot,vps,vds kullanmadan da gayet güzel paralar kazanılabilir.

Onu bilemeyecegim ben zaten bota tamamen karşıyım bot,vps,vds kullanmadan da gayet güzel paralar kazanılabilir.

:) bende karşıydım ama kapıldım bir kere.. güzel paralar kazanılabilir bölümüne gelince evet haklısınız kazanılabilecegini yaşayarak ögrendim..

:) bende karşıydım ama kapıldım bir kere.. güzel paralar kazanılabilir bölümüne gelince evet haklısınız kazanılabilecegini yaşayarak ögrendim..

Ama illaki deneyeceğim bigün.Başka bir adsense ile Günde 10 kanal 10 kanala 100 er video bakalım.

Başlıkta üçüncü kanalla ilgili bota bile kaydetmediğim demişsiniz. Bu durumda botun sebep olma ihtimali kalkmış oluyor. Botun ip'si spama düştü diye farz edelim ama kanalla bir bağı olmadan nasıl spam sebebi ile kapanabilir ki? Belki kendi ip adresinizden kaynaklı bir problemdir.

Başlıkta üçüncü kanalla ilgili bota bile kaydetmediğim demişsiniz. Bu durumda botun sebep olma ihtimali kalkmış oluyor. Botun ip'si spama düştü diye farz edelim ama kanalla bir bağı olmadan nasıl spam sebebi ile kapanabilir ki? Belki kendi ip adresinizden kaynaklı bir problemdir.

kanala hem botun hem benim ıp numaram düşmüş olma ihtimali var diye düşünüyorum çünkü bot çalışırken bende giriş yaptım kanallara.. çünkü o kanalın kapanması durumunda yt de kanal kalmaması lazım :)

kanala hem botun hem benim ıp numaram düşmüş olma ihtimali var diye düşünüyorum çünkü bot çalışırken bende giriş yaptım kanallara.. çünkü o kanalın kapanması durumunda yt de kanal kalmaması lazım :)

Hmm o zaman dediğiniz gibi olabilme ihtimali var bencede mantıklı yani. Kanallardan birine çok yüklenerek video yüklemenizden ötürü veya bir şekilde Bot ip'si karalisteye girmiş, kanalada kendi ip'niz ilede girmiş olmanız nedeniyle dediğiniz gibi sıçramış olabilir. Veyatta sistem spamı algıladı ama bot yerine giriş yaptığınız ip'yi baz alarak spama aldı. Gerçi botla çok aşırı derecede kanallara yüklenip spama düşmeyende var, çok az video yükleyip spama düşende. Birazda şans işi aslında. Geçmiş olsun bu arada.

Bot zararlı değildir sonuçta oda vps den yüklüyor yada servere indirip tekrar yükleme yapıyor. Burada ortak kullanılan alandaki ip aralığı önemli. Kısıtlı ip olunca bir çok kişi kullandığından dolayı gümlemiş olabilir tabi sizin video yükleme tarzınız vb de önemli.

Bunun dışında etiketi ve açıklamasıyla beraber videoyu çeken botlar gerçekten güzel. Bi ara ücretsiz vardı forumda ama kayboldu gitti sanırım. Tabi bir de güvenlik olayı var. Uğraştın çalıştın tak bi bakıyorsun hesap çalınmış :). Bu durumda sanırım 2 taraflı doğrulama yapmak gerekiyor ki hesaplar gitmesin. (Tabi başka adsense de bağlanır ruhun duymaz) Yanlışım varsa affola :)

hocam seninki tamamen tesaduf olmuş bot aldıgın güne denk gelmesi

youtube zaten apileriyle kendisi destekliyor.
yani botlara kötü gözle bakmaz youtube.
kullanıcının normal üzeri kullanımından kaynaklanır kanal kapatması.
telifleri söylemiyorum bile ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri