Youtube ve *****

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeftoneS

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar youtube kanal ararken bitane video buldum kadınlara para karşılığı teklif ediyor dedim bu ünlü bir şey mi aynı ismi google üzerinden aradım ve pişman oldum :D

Utanmaz herif videoların şak şaklı yerlerini kesmiş türkçe alt yazılı yapmış üstüne üstlük kanalda 50'den fazla böyle video hazırlamış.

Bu kanalı şikayet etsem nolur? Kapanır mı?

Sanane kardeşim milletin ekmeğinden sonuçta uğraşmış. Youtube yüklemeye izin vermiş sana karışmak düşmez

Hayır anlamadığım olay madem o yerleri kesmiş sohbet muhabbet var. Sanane ki :)

Malum sitelerden çektiği görüntüleri uygun şekilde paylaşmış işte.. Tabi konuyu bilmeyen olayı sosyal deney olarak algılayacak. :D Bence gayet özgün :D

arz talep meselesi arkadaşım sonuçta güzel izlenim alıyor güzel abone çekiyor fake muhabbetler ama millet izliyor. İlk katagorimdi :D para kazandırmıyor ama...

dediğin videoları biliyorum genelde amerika ve rusyada çekiliyor. adamlar yapmış bizde yapan varsa iyi para kaldırılır ama işin ucunda adsenselerin banlanması yada partnerden atılmayı göze almak var görüntü olarak +18 yok ancak konuşmalar fena :)

Şu forumda hiççç anlayamadığım sayılı kişilerdensin

EDİT: e şimdi bunun yaptığı ne oluyor mod arkadaşlar sonuçta karşıdaki özgün kanal ve sahte şikayet yapmıyormuı bu kişi ?

Son düzenleme:
Amaç? gerçekten şikayet edince elinize ne geçecek... bırakın isteyen istediği şekilde çalışsın.. ve bu konuyu açarak şikayet etmenin bir kez daha akıllarda yer alacağını unutmayın açmayın böyle konular milletin aklına sokmayın.. kendi kendimizi bitiriyoruz bırakın da isteyen dilediği gibi takılsın....

hocam çık dışarı biraz hava al pc başında çok durma başlık açmadan önce 10 defa düşün çok fazla başlık açıyosun.

Anladım edep ve terbiyesizlik paranın geliriymiş.

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] Şikayet etmek,kişinin özgür ve hür iradesine bağlıdır.Eğer Amaç o kanalı indirip aynı videoları kendin alıp yüklemekse tabiki şikayet etmen etik değil. ama gördüğüm kadarıyla, ortada öyle bi durum yok. ve şikayet etmek istiyorsan kimseye sormanada gerek yok.Dünya üzerinde 7 milyar insan var. hepsinin görüşü farklı. diğer bütün arkadaşlara bu sözüm. arkadaşın görüşü ile sizin görüşünüz. aynı olmak zorunda değil.. Eğer yaptıgı sana göre etik değilse. İş sende biter. Sana uymayanı şikayet edersin. youtube değerlendirir. O buton zaten onun için var orda. Yani kimse senin şahsi düşüncene karışamaz.. Bu konuda hür ve özgürsün. özgün spam fark etmez.. misal biri tutup senin dinini hedef alıyorsa bayrağını ırkını hedef alıyorsa. aaaaaaaa bu özgün ben bunu şikayet etmeyim, demek saçma olmaz mı ? O yüzden içinden geldiği gibi davran kardeşim. kimseyi takmana gerek yok..

kişisel fikrim..

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] Şikayet etmek,kişinin özgür ve hür iradesine bağlıdır.Eğer Amaç o kanalı indirip aynı videoları kendin alıp yüklemekse tabiki şikayet etmen etik değil. ama gördüğüm kadarıyla, ortada öyle bi durum yok. ve şikayet etmek istiyorsan kimseye sormanada gerek yok.Dünya üzerinde 7 milyar insan var. hepsinin görüşü farklı. diğer bütün arkadaşlara bu sözüm. arkadaşın görüşü ile sizin görüşünüz. aynı olmak zorunda değil.. Eğer yaptıgı sana göre etik değilse. İş sende biter. Sana uymayanı şikayet edersin. youtube değerlendirir. O buton zaten onun için var orda. Yani kimse senin şahsi düşüncene karışamaz.. Bu konuda hür ve özgürsün. özgün spam fark etmez.. misal biri tutup senin dinini hedef alıyorsa bayrağını ırkını hedef alıyorsa. aaaaaaaa bu özgün ben bunu şikayet etmeyim, demek saçma olmaz mı ? O yüzden içinden geldiği gibi davran kardeşim. kimseyi takmana gerek yok..

kişisel fikrim..

edecekse etsin. Burda böyle konular açmak saçma. Başkalarınıda teşvik ediyor ki bahsettiği konu adamın tamamen aklından geçen güzel bi düşünce. Şakşaklı yerleri kapattığın müddetçe zaten sıradan bi film gibi oluyo. Youtube da binlerce böyle filmler var + videolar var.

edecekse etsin. Burda böyle konular açmak saçma. Başkalarınıda teşvik ediyor ki bahsettiği konu adamın tamamen aklından geçen güzel bi düşünce. Şakşaklı yerleri kapattığın müddetçe zaten sıradan bi film gibi oluyo. Youtube da binlerce böyle filmler var + videolar var.

bahsettiği konu adamın tamamen aklından geçen güzel bi düşünce.

işte ona göre, yada sana göre güzel bi düşünce. bu arkadaşa göre güzel olmaya bilir. güzellik göreceli bi kavramdır.

bak mesala sende böyle bi konu açmışın önceden. http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/55130-bu-nedir-ya-insan-hic-mi-utanmaz.html buda kimilerine göre güzel bi düşünce olabilir. bu konuyu senin buraya açmanla birlikte başkalarını da teşvik ediyor olabilirsin ?

dediğim gibi,bazı şeylere hemen sinirle yazmak yerine iyimser yazmak iyidir. herkesin gönlü hür vicdanı hürdür. mübarek gün kimse birbirini kırmasın. [MENTION=11791]bojan54[/MENTION] sana karsı bi gıcıklıgım yada kızgınlıgım yok sadece biseyleri anlatmak istedim.. [MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] senide tanımam etmem. ama gerçekler böyle..
Şahsi görüşüm, arkadas bizi bir ailesi olarak görmüş böyle bi konu açmış. sormuş veya derdini yanmış. Altta gösterdiğim konuda sende aynı şekilde derdini yanmışın. mübarek gün atışmaya gerek yok, cumanız mübarek olsun kalın sağlıcakla :)

bahsettiği konu adamın tamamen aklından geçen güzel bi düşünce.

işte ona göre, yada sana göre güzel bi düşünce. bu arkadaşa göre güzel olmaya bilir. güzellik göreceli bi kavramdır.

bak mesala sende böyle bi konu açmışın önceden. http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/55130-bu-nedir-ya-insan-hic-mi-utanmaz.html buda kimilerine göre güzel bi düşünce olabilir. bu konuyu senin buraya açmanla birlikte başkalarını da teşvik ediyor olabilirsin ?

dediğim gibi,bazı şeylere hemen sinirle yazmak yerine iyimser yazmak iyidir. herkesin gönlü hür vicdanı hürdür. mübarek gün kimse birbirini kırmasın. [MENTION=11791]bojan54[/MENTION] sana karsı bi gıcıklıgım yada kızgınlıgım yok sadece biseyleri anlatmak istedim.. [MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] senide tanımam etmem. ama gerçekler böyle..
Şahsi görüşüm, arkadas bizi bir ailesi olarak görmüş böyle bi konu açmış. sormuş veya derdini yanmış. Altta gösterdiğim konuda sende aynı şekilde derdini yanmışın. mübarek gün atışmaya gerek yok, cumanız mübarek olsun kalın sağlıcakla :)

aynı şey değil ki. Bir yerde insanı kandırıyorsun bir yerde tamamen onu izleyecek kişileri çekiyorsun. Yani bi insanın +18 video izlemesi tamamen kendi tercihidir.

Diğerinde tamamen insanın zamanını çalan bir davranış. Fakat genede bunu şikayet edin diye bir şey yazmadım hiç bir zaman.

Neyse zaten arkadaşa bi gıcıklığım falan yok öyle anlaşılmasın sadece böyle konular açılmaması gerek hatta bende açmamalıydım.

banlanacaksın be kardeşim yapma böyle şeyler herkes ekmek peşinde bu kıskançlık çekememezlik niye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri