Youtube Video'da Para kazanma için uygun değil

• Kullanıcı soadtr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

soadtr

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yüklediğim videolarda özellikle son videolarda para kazanma için uygun değildir uyarısı alıyorum ve para kazanmam devre dışı videolarda. Eski videolarımdan halen para kazanıyorum. Bu sorunla ilgili çözümü olan varsa sevinirim.

aynı sorun bendede oluyor toplu olarak aç diyorum açıyor sonra kapat diyorum misal para kazanmayı aralardan bir iki tanesinde para kazanma için uygun değildir diyor ama videoda telif vs. herhangi bir eşleşen vs. hiç bir şey yok öyle bir saçmalık la karşılaşıyorum bi kaç gündür

aynı sorun bendede oluyor toplu olarak aç diyorum açıyor sonra kapat diyorum misal para kazanmayı aralardan bir iki tanesinde para kazanma için uygun değildir diyor ama videoda telif vs. herhangi bir eşleşen vs. hiç bir şey yok öyle bir saçmalık la karşılaşıyorum bi kaç gündür

aynı sorun işte bendede var, herşeyi deniyorum bir türlü çare bulamadım.

---------- Spam Engelliyici 22:02 ---------- Önceki Mesaj 22:02 ----------

Bot kullanmiosaniz evden yukleme yapiosaniz camtasia studio hocam isinizi gorur

teşekkür ederim fakat bi faydası olmadı.

olay render değil olay yt ile ilgili sorun videoda telif vs. yok cünkü normal video bir anda para kazanma gidiyor açılmıyor menüsünde para kazanma diye bir menü gelmiyor

cvp

olay render değil olay yt ile ilgili sorun videoda telif vs. yok cünkü normal video bir anda para kazanma gidiyor açılmıyor menüsünde para kazanma diye bir menü gelmiyor

hoca kucuk resımlerınızdemı sıkıntı var degstrıp deneyın hocam.baslıgnzdamı sıkıntı var degstrn bu sekılde fakrlı denemeler yaptınızmı

kücük resim yok başlığı denemedim denerim

Video dilini abuk subuk bisey yapın yüklerken. Bi kaç saat sonra dili kaldırır veya esas dili seçerseniz. Başlık tag ve açıklamaların için de şiddet, kin, cinsel vs gibi youtube nin sevmediği kelimeleri kullanmayın.

Video dilini abuk subuk bisey yapın yüklerken. Bi kaç saat sonra dili kaldırır veya esas dili seçerseniz. Başlık tag ve açıklamaların için de şiddet, kin, cinsel vs gibi youtube nin sevmediği kelimeleri kullanmayın.

deneyeceğim, umarım olur :(

ben bi kaç gün önce bu hatayı yaşamıştım şuan o kanala girdim merak ettim o videoyu ve para kazanma menüsü gelmiş geri para kazanmasını açabildim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri