youtube videolarımı ınternet sıtemde yayınlamak istıyorum

• Kullanıcı thedimebag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

thedimebag

Yasaklanmış
arkadaslar ınternet sıtemde youtube vıdeolarımı yayınlıcam ama korkuyorum adsense banlanır dıye ama bı yandanda ımleme yapıcagı ıcın daha cok getırısı olur dıye dusunuyorum sızce?

ben yayınlıyorum. sıkıntı yok.

kullanıcılar taraıfından gereksız tık gıbı

sitene giren ziyaretcilere videolarda reklam var,tıklayın filan tarzı bişeyler diyorsanız dogrudur yani banlanabilir hesap.ama genel olarak web sitesinde videonun olması sorun degil.benim magazin sitem var mesela ingilizce,youtubedaki bi kanaldan bot ile yeni eklenen magazin haberlerini alıp siteme ekliyorum.adamın para kazanmalar açık,reklamlar çıkıyor.kimdir bilmiyorum,tanımıyorum ama para kazanmasında az çok bi katkım oldugunu biliyorum.genel olarak web sitesinde videolarını yayınlamak yasak olsa insanlarla sırf bunun için site açmazdı.kanalın kazancını artırmak için facebook,twitter hesapları açmak,web sitesi açmak herkesin kullandıgı yöntemlerdendir.bu konuda bi sorun olmaz.

sitene giren ziyaretcilere videolarda reklam var,tıklayın filan tarzı bişeyler diyorsanız dogrudur yani banlanabilir hesap.ama genel olarak web sitesinde videonun olması sorun degil.benim magazin sitem var mesela ingilizce,youtubedaki bi kanaldan bot ile yeni eklenen magazin haberlerini alıp siteme ekliyorum.adamın para kazanmalar açık,reklamlar çıkıyor.kimdir bilmiyorum,tanımıyorum ama para kazanmasında az çok bi katkım oldugunu biliyorum.genel olarak web sitesinde videolarını yayınlamak yasak olsa insanlarla sırf bunun için site açmazdı.kanalın kazancını artırmak için facebook,twitter hesapları açmak,web sitesi açmak herkesin kullandıgı yöntemlerdendir.bu konuda bi sorun olmaz.

dostum pekıı o videolar baskasının degılde senın olsa daha cok getırısı olmaz mı

olur tabi,bi ara denedim ama aldıgım adam telif daha dogrusu 3.eşleşen mi ne varya işten ondan atıyordu mecburen bu şekilde devam ettim.bikaç kez denedim ama kaliteli ve sorunsuz kaynak bulamadım bu konuda açıkcasıç

olur tabi,bi ara denedim ama aldıgım adam telif daha dogrusu 3.eşleşen mi ne varya işten ondan atıyordu mecburen bu şekilde devam ettim.bikaç kez denedim ama kaliteli ve sorunsuz kaynak bulamadım bu konuda açıkcasıç

wordpress mı kullanıyosun bu arada

Yayınlayacağın içeriğe göre değişir telif hakkı içeren videoları yayınlarsan ve adsense bunu anlarsa hesabın devre dışı bırakılabilir.

yayınla ancak aynı kanalından yayınladığın için bizim uyanık YT'ciler hülooğ bu kanalı sömüreyim diye düşünebilir ve telif atabilir ya da sömürebilir. Tabii bunlar ihtimal.

adsense ye bağlama.derdin imlemeyse bağlamana gerek yok...kazanayım da diyorsan da youtube adsenseni bağlama,başka adsense bul bağla.

Peki youtube videolarını yayınladığımız bi site açsak ve google adsense reklam verirmi? mesela en populer müzik videolarını paylaşsak?

Ben uzun zamandır yapıyorum 2000 adet video var sitede hiç sorun yok

Ben uzun zamandır yapıyorum 2000 adet video var sitede hiç sorun yok

Peki izlenim durumu nedir, zaten youtube da olan videoyu sizin sitenizden izliyorlarmı ? Bende 1 site var da boşta yatıyor biraz düzenleyip youtubeun popüler videolarını paylaşsam nasıl olur?

Peki youtube videolarını yayınladığımız bi site açsak ve google adsense reklam verirmi? mesela en populer müzik videolarını paylaşsak?

onu youtube konusunda degil de normal adsense kategorisinde sor bence hocam çünkü senin olay youtube ile degil adsense ve web siteleri ile ilgili.tam olarak bilmiyorum ama müzik sitesinde adsense bence yasaktır,heralde izin vermez adsense buna.

Peki izlenim durumu nedir, zaten youtube da olan videoyu sizin sitenizden izliyorlarmı ? Bende 1 site var da boşta yatıyor biraz düzenleyip youtubeun popüler videolarını paylaşsam nasıl olur?

Sitenin seosu , tasarımı , hızı ve kullanilabilirligi belirler bunu

konuyla alakalı degıl ama bende youtube kanalıma yukledıgım en son videoyu ve yüklenen tüm videoları göstermem gerekiyor.bunu nasıl yapabilirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri