Arkadaşlar organik video görüntüleme botu varmı?Böyle bir bot varsa pmden cevap bekliyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İzlenimlerin doğal olması da yeterli değil, algoritmanın kaynağını bilmesi de gerekiyor.
Eskiden facebook twitterdan gelen hit önemli etki ediyordu.Şimdi etkisiz.
Eskiden like4, ytmonster v.b. exchange siteleri etki ediyordu.Şimdi trafik kaynağında direk görünüyor ve etki etmiyor.
Eskiden adwords (3/4yıl) direk önerilene sokuyordu.Şimdi az etki ediyor veya reklam bitince videoda duruyor.
Proxy veya maskeli ip (maskeli beşler) tarih oldu , kanalın kapanabilir.
En doğal hit youtube arama ve önerilenden gelen hit o da zaten asıl sorun..Milyonluk kanallar geçen aydan beri birer birer çöküyor.
Eskiden websitelerinde uyguladığımız şok yöntemi vardı.Ortaya sansasyonel bir haber atar hit toplardık.Şimdi youtuberlar bunu yapıyor.Kimi ıssız bir adada ölmüş olabilirim diyor.Kimi 300/500'e kiraladığı arabayı yeni arabam diye tanıtıyor.Kimi vatan millet kurtarıyor ama ağzından küfür eksilmiyor kişilik sorunları yaşıyor.
Eğer şirketseniz elinideki parayı reklam için kullanabilir ve yarı doğal ama güvenli bir hit toplayıp büyürsünüz.
Eğer çok başarılı videolarınız varsa, ufak bir bütçeyle tanıtım yapar, sonra kitlelerin size koşarak gelmesini beklersiniz.
Eğer ortalama bir kanalınız varsa, bir kazaolmasını bekler aradan kanalınızın çıkmasını umut edersiniz.
Eğer kimsenin yapamadığını yapıyor ve insanların ilgisini çekiyorsanız 6 ayda zengin olabilir, eğer ortalama bir iş yapıyorsanız 6 yılda klavyenin eskimiş tuşuyla bakışıyor olabilirsiniz.Bu hepimiz için böyle.
Arkadaşlar organik video görüntüleme botu varmı?Böyle bir bot varsa pmden cevap bekliyorum
İzlenimlerin doğal olması da yeterli değil, algoritmanın kaynağını bilmesi de gerekiyor.
Eskiden facebook twitterdan gelen hit önemli etki ediyordu.Şimdi etkisiz.
Eskiden like4, ytmonster v.b. exchange siteleri etki ediyordu.Şimdi trafik kaynağında direk görünüyor ve etki etmiyor.
Eskiden adwords (3/4yıl) direk önerilene sokuyordu.Şimdi az etki ediyor veya reklam bitince videoda duruyor.
Proxy veya maskeli ip (maskeli beşler) tarih oldu , kanalın kapanabilir.
En doğal hit youtube arama ve önerilenden gelen hit o da zaten asıl sorun..Milyonluk kanallar geçen aydan beri birer birer çöküyor.
Eskiden websitelerinde uyguladığımız şok yöntemi vardı.Ortaya sansasyonel bir haber atar hit toplardık.Şimdi youtuberlar bunu yapıyor.Kimi ıssız bir adada ölmüş olabilirim diyor.Kimi 300/500'e kiraladığı arabayı yeni arabam diye tanıtıyor.Kimi vatan millet kurtarıyor ama ağzından küfür eksilmiyor kişilik sorunları yaşıyor.
Eğer şirketseniz elinideki parayı reklam için kullanabilir ve yarı doğal ama güvenli bir hit toplayıp büyürsünüz.
Eğer çok başarılı videolarınız varsa, ufak bir bütçeyle tanıtım yapar, sonra kitlelerin size koşarak gelmesini beklersiniz.
Eğer ortalama bir kanalınız varsa, bir kazaolmasını bekler aradan kanalınızın çıkmasını umut edersiniz.
Eğer kimsenin yapamadığını yapıyor ve insanların ilgisini çekiyorsanız 6 ayda zengin olabilir, eğer ortalama bir iş yapıyorsanız 6 yılda klavyenin eskimiş tuşuyla bakışıyor olabilirsiniz.Bu hepimiz için böyle.
Güncel![]()
Bir ara bu botu yaptırmak istedim, 40 50 bin lira dan bahsetti yazılımcılar ve izlenim botu olan bazı kişiler
Tahminim bu botu yaptırmak için minimum 5k para gider,
sanmıyorum o kadar para olacağını
ben blackhattan birkaç tane indirdimde çalışıyormu bilmiyorum proxy check felan lazım baya
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.