Youtube yabanı içerik üretme hakkında

Umursamaz adam

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ben hayatımı youtube üzerinden idame ettimek istiyorum. Bunun için 3 ayrı kanal fikrim var. Ancak bu üç fikirde yeni - özgün fikirler değil. Bununla birlikte bu kanalların içeriklerini ben oluşturacağım. Bir videodan çalıntı vs. olmayacak
Sizlere sorum şu ;

-Youtube'a gerçekten emek verirsem, araştırsam, sabırlı olursam ve düzenli video atarsam bunun meyvesini yiyebilir miyim ?
-Youtube'a girmek için geç kaldım mı ?
- Rekabet gerçekten çok fazla fazla mı ?
- Youtube içerik üretme olayı artık eskiyor mu ? Tiktok gibi mecraların önplana çıkması Youtube alanında gelir elde etme sürecini zorlaştırdı mı ?

Eğer sorularıma cevap verirseniz çok memnun kalırım. Teşekkür ederim hocam.

Arkadaşlar merhaba,

Ben hayatımı youtube üzerinden idame ettimek istiyorum. Bunun için 3 ayrı kanal fikrim var. Ancak bu üç fikirde yeni - özgün fikirler değil. Bununla birlikte bu kanalların içeriklerini ben oluşturacağım. Bir videodan çalıntı vs. olmayacak
Sizlere sorum şu ;

-Youtube'a gerçekten emek verirsem, araştırsam, sabırlı olursam ve düzenli video atarsam bunun meyvesini yiyebilir miyim ?
- Youtube içerik üretme olayı artık eskiyor mu ? Tiktok gibi mecraların önplana çıkması Youtube alanında gelir elde etme sürecini zorlaştırdı mı ?

Eğer sorularıma cevap verirseniz çok memnun kalırım. Teşekkür ederim hocam.

+ Evet

+ Hayır

+ Kategorine göre değişir

+ Hayır

+ Evet

+ Hayır

+ Kategorine göre değişir

+ Hayır
Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. SEO çalışması gerçekten önemli midir ? SEO çalışması yerine üreteceğim videoların kalitesini mi arttırmalıyım , yoksa SEO çalışmasına mı ağırlık vermem gerekir ?

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. SEO çalışması gerçekten önemli midir ? SEO çalışması yerine üreteceğim videoların kalitesini mi arttırmalıyım , yoksa SEO çalışmasına mı ağırlık vermem gerekir ?

SEO, geliştirilen youtube algoritmasından dolayı artık daha çok website için geçerlidir diyebilirim, yt'de mühim olan şey izletebileceğin bir kategorin olması.

Anahtar şudur; Çok aranan ama az bulunan içerikler üretmelisin.
Herkesin yaptığı gibi "ya ben de oyun kanalı açayım" devri kapandı diyebilirim. Şimdi oyun kanalı açıp başaramazsın diyemem, ama karınca sürüsü gibi oyun içeriği üretenler arasında insanlar seni nasıl bulacak da keşfedecek de izleyecek. Kaldı ki başlangıçtaki bir youtuber olacağın için çok amatörlüğün olacak ve bu da izleyiciye daha yolun başında BAŞKA KANALDAN İZLEYEYİM EN AZINDAN deyip götürecektir.

Asla tek bir dala tutunma
Düşerken tutanabileceğin alternatif dalların olmalı. Sadece şuan için bile hali hazırda 2 kategorim olmasına rağmen ek 3 kategori daha dizip her daldan saldıracağım. Bunu söylemek kolay ama icra etmek gerçekten çok zor, ama sende de böyle bir hırs var ise ve hırsına inadını da eklersen başaramayacağından korkma.

Deneyimlerden her zaman faydalan ve fikirlere her zaman açık ol.
İnsanlar sana yanlış yaptığın şeyleri sert bir şekilde yüzüne vurabilir, bunu kendine bir ders olarak görüp hatalarını düzeltip devam et yoluna. Bana "bok gibi bardak çizmişsin" dediklerinden ben sabah akşam hırs edip sürekli bardak çizmiştim, sonrasında çizdiğim bardakları paylaştığımda o kadar övgü aldım ki BAŞARMIŞIM BE deyip kendi Everest'ime tırmanmanın güzelliğini yaşamıştım.

"YAPAMAM" deme, yap/abilirsin.
İhtiyacın olan internet, bilgisayar, bir kaç video düzenleme programı ve bütçeni zorlayarak edindiğin ekipmanların varsa, geriye yapamaman için sadece kendine bağladığın bahaneler kalır.

Önceliklerini değiştir.
Biraz arkadaşlarından, oyun veya gezme zevkinden feragat edip kendini işe ver. /ki yarın arkadaşlarının yanına lüks bir arabayla gidip, girdiğin restaurantlarda yeyip içtiğin şeylerin fiyatını değil lezzetine odaklanasın sadece.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri