Youtube yeni Eşleşen Uyarısı

• Kullanıcı okuccuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

okuccuk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar az önce gördüm 1 videoma eşleşen gelmiş ve yeni bir sestem getirmiş yt heralde
MYz9J6.png

zRWQ4B.png

yeni değil bu.Ses eşleşeni almışsın ve bu sesleri youtube üzerinden kaldırmassın.Edit programıyla o yerleri kesersen geçersin anca.Ayrıca kabul et dersen reklam çıkar.Ama video ortası reklam koyamassın.

arkadaşın bahsettiği farklı bir şey bende de bu sabah ilk defa oldu.. ses eşleşeni değil görüntü eşleşeninden bahsediyor arkadaş.. yeni mi eski mi bilemem ama uzun zamandır aynı kategoride ilk defa bu sabah geldi bana da..

yeni değil bu.Ses eşleşeni almışsın ve bu sesleri youtube üzerinden kaldırmassın.Edit programıyla o yerleri kesersen geçersin anca.Ayrıca kabul et dersen reklam çıkar.Ama video ortası reklam koyamassın.
valla ben ilk defa karşılaştım da ondan yeni dedim illa editlicez diyosun yani :)

yukarıdaki resim ses eşleşeni.Beste yöneten diyor.Aynısı banada olmuştu.
arkadaşın bahsettiği farklı bir şey bende de bu sabah ilk defa oldu.. ses eşleşeni değil görüntü eşleşeninden bahsediyor arkadaş.. yeni mi eski mi bilemem ama uzun zamandır aynı kategoride ilk defa bu sabah geldi bana da..

pardon arkadaşlar ben kurumdan internete girdiğim için resim video fln gözükmüyor :) ben resimsiz yorum yaptım

Eşleşen Video birden fazla olunca hesap kısıtlanıyor hatta kapanıyor

Arkadaşlar attığınız videolarda Eşleşen yada video dünya engeli, bazı ülkelerde engel felan çıktığı zaman hemen anında silin.. bende bi kaç tane bu şekil video çıkmış yarım saat bakmadım hesaba olan bu..

Ekli dosyalar

• youtube.jpg
    youtube.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar attığınız videolarda Eşleşen yada video dünya engeli, bazı ülkelerde engel felan çıktığı zaman hemen anında silin.. bende bi kaç tane bu şekil video çıkmış yarım saat bakmadım hesaba olan bu..

Dünya engeli yüzünden oluyor o kaçarı yok kanalı silmezsen en kısa zamanda para kazanmalarını kaybedersin.

Dünya engeli yüzünden oluyor o kaçarı yok kanalı silmezsen en kısa zamanda para kazanmalarını kaybedersin.
bu eşleşende telif falan gelmez değil mi hocam silmesek bi sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ben ama

Attığın videonun içeriğine bağlı çoğu zaman 0 izlenmeli videolarıma bile telif geldiği olmuştur.

ne alaka dünya engeli gelirse silin diğerleri önemli değil
bu hatayı bende ilk defa gördüm galiba eşleşene takılmağımdan :D

su uzun videomlarda daha dogrusu filmlerde sarki oluyorya bi sarki icin koca filmi editden geciriyoz ya gicik ediyor insani gecen bi film yukledim 10 tanemi ne eslesen verdi sarkilardan nalet olsun dedim sildim attim onlari kesmeye kalksam film de ilzeycek bisi kalmaz sonra milletin kufuru ye dur eksik diye

para kazanma devam ediyor fakat video ortası reklam yapamıyorum çalan müzik fon müziği zaten çok az alttan geliyor

daha fazla bilgi edinin bölümünde de yazıyor kazancınız eşleşen tarafla , bölüştürülüyor , yani kazanılan para bölünüyor. orda da yazıyor bu , ama dikkat çeken bir açıklama da var içeriğin sahibi oldugunu ıspatlarsa falan fialn diye ozaman sana sıkıntı yarata bilir.

su uzun videomlarda daha dogrusu filmlerde sarki oluyorya bi sarki icin koca filmi editden geciriyoz ya gicik ediyor insani gecen bi film yukledim 10 tanemi ne eslesen verdi sarkilardan nalet olsun dedim sildim attim onlari kesmeye kalksam film de ilzeycek bisi kalmaz sonra milletin kufuru ye dur eksik diye

sesiyle az bir oynama yap zaten geçersin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri