Youtube yeni güncellemesi hakkında bilgi yardımı !

qtolga

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Dün paypal hesabıma bi girdim 130$ var. Aylar önce AdRev ile partnerlik yapmıstım youtube kanalında videolar kendi kendine izlenmesi artmış kazanmışım :D Baya sevindim her ay gelir böyle diye ama bi yazı okudum youtube kasımın sonunda güncellenecek ve telif hakkı olan videolarda partnerlik olsa bile reklam çıkmayacak diye. Benim videolarda telif hakkı var ama reklam çıkıyor. Acaba bilgisi olan var mı yada nasıl kurtulabilirim bu işten ?

Merhaba arkadaşlar. Dün paypal hesabıma bi girdim 130$ var. Aylar önce AdRev ile partnerlik yapmıstım youtube kanalında videolar kendi kendine izlenmesi artmış kazanmışım :D Baya sevindim her ay gelir böyle diye ama bi yazı okudum youtube kasımın sonunda güncellenecek ve telif hakkı olan videolarda partnerlik olsa bile reklam çıkmayacak diye. Benim videolarda telif hakkı var ama reklam çıkıyor. Acaba bilgisi olan var mı yada nasıl kurtulabilirim bu işten ?

Hocam bir açıklama yapıldı, ama detayları tam kesinleşmedi. Tahminimce ocaktan itibaren geçerli olacak bir uygulama var. Detaylar şöyle.

3 puan sistemi var, telif, bloke dünya engeli gibi uyarılardan 3 tane alırsan, hesabının para kazanması kapatılır. yani 1 telif+2 dünya engeli yada 2 telif + 1 dünya engeli gibi. Ve artık atılan videolarda direk dolar yanmayacak. İspatlamanız gerekir. Yada adsense de olduğu gibi ünlem geçme yapacaksınız.

Eski kanalların tahminimce abartıya gidenlerinden yani %35 lik bir kısımın eski videolara ünlem gelecek diye düşünmekteyim...

Hocam bir açıklama yapıldı, ama detayları tam kesinleşmedi. Tahminimce ocaktan itibaren geçerli olacak bir uygulama var. Detaylar şöyle.

3 puan sistemi var, telif, bloke dünya engeli gibi uyarılardan 3 tane alırsan, hesabının para kazanması kapatılır. yani 1 telif+2 dünya engeli yada 2 telif + 1 dünya engeli gibi. Ve artık atılan videolarda direk dolar yanmayacak. İspatlamanız gerekir. Yada adsense de olduğu gibi ünlem geçme yapacaksınız.

Eski kanalların tahminimce abartıya gidenlerinden yani %35 lik bir kısımın eski videolara ünlem gelecek diye düşünmekteyim...

hocam videolarda telif hakkı var ünlem yok ve para kazanmaları yanmıyor. Kanal ban yemişti önceden para kazanma konusunda. bir dünya telifli video var kanal kapanır mı sizce böyle bi durumda ? Yada telif haklarını kabul etsem reklam çıkar mı hala ?

hocam videolarda telif hakkı var ünlem yok ve para kazanmaları yanmıyor. Kanal ban yemişti önceden para kazanma konusunda. bir dünya telifli video var kanal kapanır mı sizce böyle bi durumda ? Yada telif haklarını kabul etsem reklam çıkar mı hala ?

Telif dediğiniz eşleşen sanırım. Yoksa telifli video durmaz.

hesabın para kazanması kapatılır derken adsense e bağlı tüm kanallar gidiyor değil mi?

Aynen hocam eşleşen 3. taraf içeriği bide video bazı ülkelerde engellendiler var. Sorun olur mu bunlarda ?

Dünya engellerini kaldır, ama eşleşen kalabilir, çoz izleniyosa kalsın yoksa sil gitsin

---------- Spam Engelliyici 09:55 ---------- Önceki Mesaj 09:54 ----------

hesabın para kazanması kapatılır derken adsense e bağlı tüm kanallar gidiyor değil mi?

Adsense için evet, para kazanması gider bütün kanalların. Partner için tek kanalın gider, diğer kanallara bişey olmaz

4 ayda 120.000 40.000 arası oldu 20 videoda falan kaldırmayım en iyisi. teşekkür ederim hocam :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri