Youtubeda Acaip Yavaşlık

• Kullanıcı desbloq04
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

desbloq04

Kayıtlı Üye
Son 1 gündür acaip yavaş adam akıllı kanallarımı kontrol edemiyorum.diğer siteler hızlı ama youtube acaip yavaş.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son 1 gündür acaip yavaş adam akıllı kanallarımı kontrol edemiyorum.diğer siteler hızlı ama youtube acaip yavaş.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

valla hocam bende arada yavaş oluyor ama arada, diğer siteler hızlı evet ama şuan benim youtube hiç olmadığı kadar hızlı net hızım düşük olduğu halde, ama düzelir hocam yeni tasarıma geçiyorlar malum

Yavaş olsa gene iyi

502. That’s an error.

The server encountered a temporary error and could not complete your request.

Please try again in 30 seconds. That’s all we know.

Not: Youtube.com girmiyor ama alt linklere giriliyor. https://www.youtube.com/my_videos?o=U gibi

Bende video yükleme (upload) kısmı değişmiş acaba yeni görünüme mi geçiyorlar :)

wLWLZG.png

Yavaş olsa gene iyi

502. That’s an error.

The server encountered a temporary error and could not complete your request.

Please try again in 30 seconds. That’s all we know.

aynen bende yeni internet bağlattım acaba sorun bende mi diyordum neyse ki genelmiş. 20 megabit fiber , boru değil :D

Beyler google dns değiştirin. Ben değiştirdim çok hızlandı...

502 ve youtube yorumları görüntülenemiyor hataları var

Bi an icin göz yanilgisi youtube acayip y*vs*k sandim :) Ban olurmu bilmem ama paylasmak istedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri