Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
S.a Arkadaşlar Acaba Youtube'da O Gün O Hafta veya O Ay Aranan Oyunları Bulmak İçin Bir Site Varmı Acaba ? Örneğin Cod 7 Çıktı Millet Hemen Youtube'da Aradı Bunu Gösterebilecek Bir Site ?
https://www.google.com.tr/trends/explore
İstediğin ülke için, istediğin zaman aralığında, Youtube'da veya Google'da oyunlar da dahil diğer kategorilerde neler aranmış, hangileri yükselişte vs görebilirsin.
Edit: TR'de son 90 günde Youtube'da aranma oranı %500 yükselmiş bir oyun var![]()
![]()
hangi oyun o hemen bakıyorum![]()
O oyun çoğu ülkede yükselişteymiş zaten
Ama Sakine'ye göre de oyunlar bulabilirsin![]()
O oyun çoğu ülkede yükselişteymiş zaten
Ama Sakine'ye göre de oyunlar bulabilirsin![]()
Oyun ismi neyki ?oyun güzel izleniyor özgün arkadaşlar bence kullanmalı orayı
oyun güzel izleniyor özgün arkadaşlar bence kullanmalı orayı
Şimdi bir oyun daha buldum. Tanıtım videosu aksiyon filmlerine taş çıkartırGameplay kanalı açmak varmış
Yeni çıkan oyunlardan aranma hacmi yüksek olanlar burada kendini belli ediyor. Dediğin gibi takip etmek lazım.
adı ne hocam oyunun![]()
İsim vermemde sakınca yoktur umarımJust Cause 3 diye bir oyun. Çok yeni bir oyun değil galiba ama son 90 günde çoğu ülkede aramalarda yükselmiş.
yok be hocam ne sakıncasıoyunu bılıyorum baya saglam guzel oyun ama ona görede özellik istiyor pc istiyor
![]()
Şimdi bir oyun daha buldum. Tanıtım videosu aksiyon filmlerine taş çıkartırGameplay kanalı açmak varmış
Yeni çıkan oyunlardan aranma hacmi yüksek olanlar burada kendini belli ediyor. Dediğin gibi takip etmek lazım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.