Youtube'da Bağış Yapanların Kimliğini Tespit Etmek

• Kullanıcı MORALES
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MORALES

Kayıtlı Üye
Saygıdeğer arkadaşlar ve kıymetli forum müdavimleri..

Bilindiği üzere, Youtube'da birçok içerik üreticisi, organik bağ kurduğu takipçileri ile olan etkileşimi arttırmak adına, düzenli aralıklar ile canlı yayın açıyorlar.

Düzenli olarak açılan canlı yayınların, kanalın büyümesi ve gelir temin etme açısından faydaları tartışılmaz.

Doğal olarak, Youtube'un, canlı yayın açan içerik üreticilerine para kazandırmak için hizmete soktuğu bağış, hediye ve ücretli animasyonlar gibi çeşitli imtiyazları ve opsiyonları bulunuyor.

Birçok insan da bağış yapıyor veya bu ücretli hediyelerden gönderiyor.

Acaba bağış yapanların, hediye ve sticker satın alıp gönderenlerin kimliğini Youtube açıklıyor mu?

Yoksa tamamen gizli mi kalıyor?

Çünkü bu insanlar, bu bağışları ve hediyeleri salt olarak kanal isimleri ile gönderiyorlar.

O açıdan merak ettim.

Değerli vaktinizi ayırıp cevap verirseniz çok makbule geçer.

Saygılar ve sevgiler.

Daha önce de benzer bir konu açmıştınız, yt hiç bir şekilde kimlik vb açıklamaz sizlere. Anca adli vakalarda gerekli mercilere açıklamakla hükümlüler

Daha önce de benzer bir konu açmıştınız, yt hiç bir şekilde kimlik vb açıklamaz sizlere. Anca adli vakalarda gerekli mercilere açıklamakla hükümlüler

Daha önceden, Youtube kanallarının sahibini bulma konusunda konu açmıştım. Bağış yapan ve hediye gönderen kullanıcıların kimliği konusunda bir konu açtığımı hatırlamıyorum. Gene de farkında olmadan, aynı konuyu tekerrür ettiysem kusura bakmayın.

Daha önceden, Youtube kanallarının sahibini bulma konusunda konu açmıştım. Bağış yapan ve hediye gönderen kullanıcıların kimliği konusunda bir konu açtığımı hatırlamıyorum. Gene de farkında olmadan, aynı konuyu tekerrür ettiysem kusura bakmayın.

Sorun konu açılması değil ya, cevap aynı olacağı için belirtmek istedim

Sorun konu açılması değil ya, cevap aynı olacağı için belirtmek istedim

Anlıyorum. Haklısınız. Farkında olmadan aynı konuyu açtıysam kusura bakmayın lütfen.

Lakin verdiğiniz cevap beni tatmin etti. Çünkü Youtube'da canlı yayın açan kişiler bazen siyasi ve ideolojik konularda da sohbet edebiliyorlar. O esnada, bağış yapan veya ücretli hediyeler gönderen takipçileri oluyor. Ülkenin umumi vaziyeti düşünüldüğü vakit, bu insanların kimliklerinin gizli kalması ciddi anlamda teskin edici bir detay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri