Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün yasa geçti, cumhurbaşkanına gidecek belki geri dönecek belki yurtdışından gelecek baskılara dayanamayıp geri çekilecek vs vs politik kısımlarını forum kuralları gereği teğet geçiyorum...
Şu videoyu size örnek göstereyim dedim. Çalıştığınız kategorilere dikkat edin. Hükümetle alakalı gık derseniz videonuz bir süre sonra sansürlenebilir, para kazanmak için verdiğiniz emekleriniz boşa gidebilir.
Hani ufaktan farkedin istedim, youtube'da videolara tek tek sansür uygulanıyor.
Konuyu siyasete getirmeden yorum yapın lütfen, forum kurallarını unutmayalım.
Edit: Video kanalın listesinde de görünmüyor arkadaşlar. Direk liste dışına atıyor herhalde..
Sümeyye Sumeyye Erdogan Erdoğan Mustafa Latif Topbaş Urla Villalarinin telefon kayitlari görüşmesi - YouTube
Şu videoyu size örnek göstereyim dedim. Çalıştığınız kategorilere dikkat edin. Hükümetle alakalı gık derseniz videonuz bir süre sonra sansürlenebilir, para kazanmak için verdiğiniz emekleriniz boşa gidebilir.
Hani ufaktan farkedin istedim, youtube'da videolara tek tek sansür uygulanıyor.
Konuyu siyasete getirmeden yorum yapın lütfen, forum kurallarını unutmayalım.
Edit: Video kanalın listesinde de görünmüyor arkadaşlar. Direk liste dışına atıyor herhalde..
Sümeyye Sumeyye Erdogan Erdoğan Mustafa Latif Topbaş Urla Villalarinin telefon kayitlari görüşmesi - YouTube