Youtube'da telifli müziği önceden anlama?

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar diyelimki bir müzik var ve bu müziğin hoşuma giden yerlerini videoma eklemek istiyorum bilinen tanınan bir müzik değil sadece ensturman olarak çalıyor ama müzikte telif var mı yok mu bunu nasıl anlarım önceden bunu belirten bi yer var mı yani bir site felan var mı müziği önce oraya yükleyelim telif yok derse youtube atalım youtube'a videoyu yüklemden mp3 müzikte telif var mı yok mu nasıl anlarız

Son düzenleme:
1. öncelik, Google'de aratarak belki bulabilirsin.
2. olarak ise videoyu yüklediğin zaman direk yayınlama, gizli bir şekilde bırak yada ileri tarihli yayınlama olarak gir. O zaman da uyarı veriyor, videonuzda telifli bölüm var diyerek. Başka türlü öğrenme şansın yok gibi.

Yüklemeden zor hocam video yükle liste dışı yap bu şekilde kanala hiç zararı olmuyor telif varsa silersin

zaten sizin önerdiğiniz gibi önce müziği videoya çeviriyorum ve youtube'a yüklüyorum telif gelirse videoya eklemiyorum ama belki daha kolay bir yolu vardır diye düşünmüştüm cevap için herkese teşekkürler

Kardeşim en güzel alıyorsun bir adet gmail ve +15 dakika onaylı , kanalına yüklemeden önce atıyorsun ve bakıyorsun..Duruma göre hareket ediyorsun. En temiz yöntem. Upload ugraşamam dersen bence bu işi ertele.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri