Youtube'da video formatı

emreozbey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Youtube den bazı videoları almaya çalışıyorum.
Şu ana kadar yararlandığım bütün kaydediciler hangi formatta kayıt istediğimi sordu. Bunların hiçbirinde "format değiştirmeden kaydet" seçeneği yoktu.
(Bu programların önemli bir kısmı Firefox tarayıcının eklentisiydi)
Oysa orijinal formatı ile ve çözünürlüğü ile kayıt yapıp gerekirse sonradan işlemek istiyorum. Yani dönüşmesin istiyorum. Bunun için youtube da ki videonun teknik özelliğini (cins ve çözünürlüğünü) bilmem yeterli olabilir.
Bunun yolu nedir? Bilgi verirseniz sevineceğim. Ayrıca değişim yapmadan kayıt yapacak bir program ismi veriseniz o da yeterli olur. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar Merhaba,
Youtube den bazı videoları almaya çalışıyorum.
Şu ana kadar yararlandığım bütün kaydediciler hangi formatta kayıt istediğimi sordu. Bunların hiçbirinde "format değiştirmeden kaydet" seçeneği yoktu.
(Bu programların önemli bir kısmı Firefox tarayıcının eklentisiydi)
Oysa orijinal formatı ile ve çözünürlüğü ile kayıt yapıp gerekirse sonradan işlemek istiyorum. Yani dönüşmesin istiyorum. Bunun için youtube da ki videonun teknik özelliğini (cins ve çözünürlüğünü) bilmem yeterli olabilir.
Bunun yolu nedir? Bilgi verirseniz sevineceğim. Ayrıca değişim yapmadan kayıt yapacak bir program ismi veriseniz o da yeterli olur. Teşekkür ederim.

İndirdiğin videoya sağ tıkla, özellikler sonra da ayrıntılar kısmında bütün bilgileri görebilirsin. Formatından çözünürlüğüne kadar.

O özelliği biliyorum.(bahsettiğiniz meraklısı için istatistikler olmalı). Fakat hiç bir işe yaramıyor. Çözünürlüğü farklı tüm videolarda (video 1080 HD bile olsa) 640x360 vd. gibi şeyler yazıyor. Ayrıca video cinsini de ( flv ,mp4 veya webm gibi) bildirmiyor.
İyisimi dönüştürmeden kayıt yapacak bir program adı verin. Satın da alabilirim.

Youtube ustası arkadaşlar,
İzlediğiniz videonun formatını öğrenmesini biliyorsunuzdur. Lütfen bana da öğretin.
Çok bekledim.

internet download manager ile direk indirebilirsin.

Bilmemenizi bekliyordum. Hoşça kalın.

Bilmemenizi bekliyordum. Hoşça kalın.

Kardesim sen forumda bu uslubunla takilirsan bilende solemez zaten, beklemeyi bilmiyorsan git googledan arastir. Youtubda formatlar standarttir. Bunlar izleyicinin net hizina ve cihazina gore degisir. Senin indirmen gereken format mp4 tur. Save from eklentisiyle.bu formatlari net sekilde gorebilirsin.

Hesap Makinesi cihazimdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri