Youtube'dan Gelen Mail

ZaferSahin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
cbeys.com
Arkadaşlar bana böyle bi uyarı göndermişler kanalın askıya alınacağına dair telif hakkı vs bişeylerden bahs etmişler sanırım ama ben kanalıma baktığım zaman herhangi bi telif hakkı vs bi uyarı görmedim tam olarak ne demek istemişler ????

Gelen Mail :
Dear xxxxx,

We may suspend monetization on your account(s) for multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks (deleted or not). Please login as xxxxx and visit Status and Features and Copyright Notices (select “View” to filter) for details on videos that may lead to monetization suspension if not resolved.

There is no appeal process to have monetization reinstated for these violations; however, keeping your accounts in good standing may result in monetization being reinstated by YouTube in six months.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub for general tips on how to manage your content on YouTube.

Sincerely,

The YouTube Team

Arkadaşlar bana böyle bi uyarı göndermişler kanalın askıya alınacağına dair telif hakkı vs bişeylerden bahs etmişler sanırım ama ben kanalıma baktığım zaman herhangi bi telif hakkı vs bi uyarı görmedim tam olarak ne demek istemişler ????

Gelen Mail :
Dear xxxxx,

We may suspend monetization on your account(s) for multiple Community Guidelines strikes, copyright strikes, and/or worldwide Content ID blocks (deleted or not). Please login as xxxxx and visit Status and Features and Copyright Notices (select “View” to filter) for details on videos that may lead to monetization suspension if not resolved.

There is no appeal process to have monetization reinstated for these violations; however, keeping your accounts in good standing may result in monetization being reinstated by YouTube in six months.

Please refer to our Copyright Center and Policy and Safety Hub for general tips on how to manage your content on YouTube.

Sincerely,

The YouTube Team

eminmisin kanalının açık olduğuna ?
para kazanmasına bak kanalın

Bu uyarı normalde hesabının para kazanması devre dışı kaldığında gelir..Hala açıkça enteresan aslında..

Benimde bir kanala gelmiş ama para kazanma aktif hala :( 3 dolar bile yok içinde adsenseyi etkilemez inş bu kanal

Kötü haber vermek istemem ama bu mail sonrası kapanmadıysa da 1 hafta içinde kapanıyordu önceden, hala öyle mi emin değilim

Adsense'e bağlıysa risk almayın derim hocam. Silin hesabı, içerik yalnızca sizde mevcutsa yeni kanal açıp ekleyin tekrar içeriğinizi.

Gelen Mail :
Dear xxxxx,

Sincerely,

The YouTube Team
bu mailin gelen kanal o an kapanmaz.aynı çizgide yayın yapmaya devam edersen para kazanman bir süre sonra gider.bu eskiden 6 ay ile 1 yıl arasındaydı ama artık çok daha hızlı olabilir.

Ve beklenen son : Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını birden çok kez veya ciddi şekilde ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.

mailde dünya engelinden de bahsetmiş.. video yüklerken 1 veya 1 den fazla dünya engeli gelmiş miydi?

bana bu mail geleli 2 hafta oldu hala ayakta kanal hatta odemesi kesinleşti 2 telifli

Gönderirler İnş hocam yoksa yazık olur o kadar emeğe ve kazanca

İnşallah hocam beklemedeyim bakalım ne olacak..

mailde dünya engelinden de bahsetmiş.. video yüklerken 1 veya 1 den fazla dünya engeli gelmiş miydi?

dünya engeli ve eşleşen asla olmadı hiçbir zaman..

bana bu mail geleli 2 hafta oldu hala ayakta kanal hatta odemesi kesinleşti 2 telifli

Bu kanalında ödemesi kesinleşti (quiz) bakalı netice ne olacak buraya yazarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri