youtubedan para kazanmak isteyenler gelsin

• Kullanıcı kaantalha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
konuyu özellikle yeni başlayanlar bölümüne açtım. Eğer bu işin piri değilseniz boşuna kendinizi harap etmeyin. Özgün video yapıp atıyorum Youtube'a izlenme 1 ayda en fazla 100 kişi. İlgi çekmiyodur güncel bir olay ile ilgili video yapayım diyorum. gündemin en bomba olaylarıyla ilgili video yapıp atıyorum. yine izlenme sayısı yerlerde.

Geçenlerde sokak eylemleriyle ilgili çok net olayı çok içinden gören gerçekten kaliteli bir video çektim. Eve gelirken kendi kendime videodan gelen paraları nereye sığdırsam diye düşünüyorum o denli eminim videonun patlamasından eve gelip videoyu attım üzerinden haftalar geçti. izlenme sayısı 22!

yani diyeceğim o ki bu işlerin çoğu kişinin bilmediği bir kuralı var. eğer bu dediğim kuralları biliyorsan videon tutar parayı cuvallarsın yoksa benim gibi sağdan soldan 2 - 3 hit ile olayı kapatırsın.

Bilen varsa Allah rızası için söylesin nasıl izletiyosunuz videolarınızı insanlara. Lütfen imleme yap, sosyal medyada paylaş gibi klasik şeyler söylemeyin.

Edit: vay canına vay. şuan bu konu altında sunu nasıl yaparım diye bir soru yöneltsem size emin olun en fazla 3 kişi yardım etmeye çalışırdı. öncelikle başlıkta sorun yok para kazanmak isteyenlere belli uyarılar yapmayı amaçladım. biraz geniş düşünürseniz sorun olmadığını anlarsınız.diğer bir düzeltmek istediğim nokta ise sabır diyenler olmuş evet sabır önemli sabır çok önemli ama bir çoğumuz için sabretmek boşa kürek çekmek gibi bir uygulamaya dönüşüyor. neden mi tabiki yukarıda bahsettiğim çoğu kişinin bilmediği püf noktalardan dolayı.

bu arada benle alaycı dille konuşan arkadaşlar var. ama başlıktaki para yazısını görüp nasıl koşa koşa geldiğini hiç düşünmüyor öyle değil mi? insanlara komikmiş gibi bakmadan önce kendinize bakın nasıl durumdasınız diye.

Son düzenleme:
Bilgi verir gibi görünüp son anda bilgi almaya çalışmışsın. Ters köşeye düşürdün bizi :)

1 video
2 kategori
3 etiket
4 açıklama
5 başlık
6 imleme
7 sosyal medya
8 sabır
9 $ :D

klasik şeyler paylaşmayın beyler avangard şeyler bekliyorum

Başlık ve mesaj uyumsuzluğu. Şu bazı kanallardaki telefon reklamları gibi olmuş s4 telefon tanıtırlar kol saati gönderirler.

bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi :D

car crash,funny süper kategorilerdir...

başlık ve içerik taban tabana zıt, eğer youtube videolarını da bu mantıkla atıyorsan izlenmemesi doğaldır

bu konuya yazılcak öyle güzel capslar varki ama paylaşsam direk ban :D

konuyu özellikle yeni başlayanlar bölümüne açtım. Eğer bu işin piri değilseniz boşuna kendinizi harap etmeyin. Özgün video yapıp atıyorum Youtube'a izlenme 1 ayda en fazla 100 kişi. İlgi çekmiyodur güncel bir olay ile ilgili video yapayım diyorum. gündemin en bomba olaylarıyla ilgili video yapıp atıyorum. yine izlenme sayısı yerlerde.

Geçenlerde sokak eylemleriyle ilgili çok net olayı çok içinden gören gerçekten kaliteli bir video çektim. Eve gelirken kendi kendime videodan gelen paraları nereye sığdırsam diye düşünüyorum o denli eminim videonun patlamasından eve gelip videoyu attım üzerinden haftalar geçti. izlenme sayısı 22!

yani diyeceğim o ki bu işlerin çoğu kişinin bilmediği bir kuralı var. eğer bu dediğim kuralları biliyorsan videon tutar parayı cuvallarsın yoksa benim gibi sağdan soldan 2 - 3 hit ile olayı kapatırsın.

Bilen varsa Allah rızası için söylesin nasıl izletiyosunuz videolarınızı insanlara. Lütfen imleme yap, sosyal medyada paylaş gibi klasik şeyler söylemeyin.

100 de 100 özgünüm ben diyorsan sabir et.Bu işin altın kuralları olduğu doğru ama bunu kimse paylaşmaz bu kurullar hiçbir yerde yazmaz sadece birikimlerden ibarettir.Ne kadar süredir uğraşıyorsun bilmiyorum ama şansını partnerlerde dene alabildiğin yada yapabildiğin kadar partner yap spam yap ama KALITELI ! herseyi yükleme gün gelecek her video izlenilicek her video patlayacak sadece sabır ..Bazen 3 gün bazen 3 ay şans işi biraz da her ne kadar tecrübe gereksede..

Herşeyden önce emek olmadan yemek olmaz.Ben bekleyemem hemen kazanmak istiyorum diyosan 300-500 liraya full organik 200-300 k lik bir facebook sayfası al kendine insanları bogmadan sıkmadan hergun belirli aralıklarla kanalına yeni yuklediğin videolardan paylaş ..

Zaten bir muddet sonra o kanal otomatik indexlenecek ..Her kanalın icin bunu uygulayabilirsin.

bu iş bana göre insanın kendinde bitiyor etiket, açıklama, küçük resim ve sabır.Eğer sosyal medya aracılığıyla elinde bulundurduğun bir kitlen yoksa, tek dayanağın bunlardır.Yaratıcılığını konuşturup ilgi çekici başlıklar koyarak başla, küçük resimi ihmal etme videonda izleyiciyi sıkmayacak izlenilesi ve uzun bir şeyse Türkçe özgünden para kazanabilirsin.Tabi yabancılardaki gibi 4-5 dolar bgbg felan bekleme...

erotiği tek geçerim muazzam izlenim alırsın çuval çuval günah point toplarsın.

videoya nasıl baktıgın da önemli ... hangi gözle bakıyorsun videoya :D onunda hisleri var

sosyal medya olmayacakta gazetemi olacak dostum? gazeteye ilan ver diyecek halimiz yoktur herhalde :)

gir twitter'a bak TT listesinin en az 5 tanesi o dediğin güncel olaylarla ilgili zaten..

bi açıklama yap - linkini yapıştır - 2 tane hashtag koy

Araştırmadan etmeden dua ile birlikte yardım. Yok arkadaş, araştır bak lop diye sana kimse birşeyler anlatmaz. Bunu yazacağına video yüklerken takıldığın , yada hit nasıl alabilirim diye bir konu açsaydın yardımcı olurduk.Böyle alavere dalavere sözlerle yardım istemene gerek yok.

Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. Popüler çok güncel bi video yüklüyosun , kesin uçaçak bu video diyosun ama gel gör ki fıs çıkıyo..aynı videoyu belki senden sonra başka biri yüklüyo ve bakıyosun uçuyo gidiyo.bu dengesizliğe anlam vermek zor. İmleme,etiket,başlık gibi klişe şeyler tabi önemi var ama esas olan yazdığın gibi çoğumuzun bilmediği bazı püf noktalar var bu kesin. Onları yakalarsak eğer bizim de videolarımız en üstlere çıkar, kısa sürede milyona yaklaşan izlenme alır.. Ama şu varki bu işin en temel kuralı sabır.

eğer etiket vs ile yapamıyorsanız imleme

imleme imleme imleme

bir çok video sitesi var onlara gönderin videolarınızı olmadı kendiniz video sitesi açın facede paylaşın aktif bir face sayfası olacak ama

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri