Youtube'de Film Sektörü

mirzax114

Kayıtlı Üye
Youtebe 'de film,dizi,fragman işi falan yapılmaz.Adam daha yeni fragman yada bölüm çıkmadan çıktı diye aynı bölüm ismini yazıyor 2-3 hafta önce 220k tık alıyor.Bunları izleyenler yüklenme zamanına hiç mi bakmaz.Sadece bu bizim milletimize özgü galiba.Fake videolara tıklamak.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok ama bizim kazancımıza göz dikiyolar.Bundan sonra fake videoları flaglıcam.

Sadece bizim milletimize özgü ne demek. Milyarlarca internet kullanan, video izleyen insan var. Dikkatli bir kişinin bile dalgınlık anına gelip de tıklamış olma ihtimali yok mu? Şak diye ilk sırada çıkıp dikkat çekme ihtimali yok mu? Sonra her youtube'dan video izleyen, senin benim gibi youtube ile haşır neşir olan kimseler değil ki ? İlk sıralarda çıkan videolara tıklamaları bence gayet normal. Şikayet edersin olur biter.

Youtube valla çöplüğe dönmüş sahte başlıklar , sahte resim ,sahte film, vb. valla sadece ünlem değil daha değişik önlemler almaya zorluyolar adamları ...

ben denk geldikçe flaglıyorum.

Kimsenin ekmeğinde gözümüz yok ama bizim kazancımıza göz dikiyolar.Bundan sonra fake videoları flaglıcam.

Gördüğünüz yerde flaglayin. Bu bildiğin Sahtekarlık

Bittim ben :( :(

Şaka şaka ben de flaglıyorum bu tipleri elimden geldiğince :D

Benim anlamadığım fake video nasıl 220k izleniyor bunu izleyenlerin %0.1'i flaglasa o video kaldırılır kimse flaglamıyor mu

Demmekki kimse falglamıyor yoksa 220 k ne demek yaa hemd e sahte videoya yuh diyorum yaa :S

Benim anlamadığım fake video nasıl 220k izleniyor bunu izleyenlerin %0.1'i flaglasa o video kaldırılır kimse flaglamıyor mu
adamlar bilmiyor ki flag nasıl atılır. girip bakıyor film o film değil ne ana bırakıyor ne bacı sayıp, sövüp çıkıyor.

zaten bu konuda herkes bilgi sahibi olsa fake videoyu 10 dk barındıramazsınız. :D

Acımak yok flag.

Hayır bu yüzden adamlar daha sert kurallar getirecek. Yüklediğin her videoyu kanıtlaman gerek dese hadi buyuuuur

bu çok önemli bir taktikdir. gerçi yanıltıcı içerik ama bütün büyük siteler de dahil bunu yaparlar. film sekterönün kuralı budur. istesenizde istemesenizde film sekterönden para kazanmak aynen bu şekildedir.

aynen bende medcezir fragmanı yüklemiştim 3 ay önce falan

ana sayfada 4 medcezir videosu vardı , benim dışımda 3 kişinin videosu eski ve yeni bölüm fragmanı başlıklıydı.

4ümüzünde videosu +100k oldu..Ayyapim geldi bana çaktı telifi diğerleri duruyordu.

Garip bizim milletimiz valla ayyapimda bi acayip.

bu flag diyenlerin yarısı aynı şeyi yapıyordur valla bizim insanımız böyle :D:D

Gerçek soylemek gerekırse bır ara bende yaptım 1 hafta boyunca yapılcak iş degil fragman 98k da sahte telıf yedı dusun onuda yedırtmıyolar merak etmeyin .d

Sadece bizim milletimize özgü ne demek. Milyarlarca internet kullanan, video izleyen insan var. Dikkatli bir kişinin bile dalgınlık anına gelip de tıklamış olma ihtimali yok mu? Şak diye ilk sırada çıkıp dikkat çekme ihtimali yok mu? Sonra her youtube'dan video izleyen, senin benim gibi youtube ile haşır neşir olan kimseler değil ki ? İlk sıralarda çıkan videolara tıklamaları bence gayet normal. Şikayet edersin olur biter.
kardeş ama çıktı diye başlık yazanlardan bahsetmiş yapançılar çıktı diye başlık atacak değil ya ..

ya anlamadığım hepimiz baskasının milyon dolarlar harcadığı filmleri veya kocaman kocaman çizgi filmlerin yapımcılarını ayakta uyutup binlerci lira veya dolar kazanıp hak yemiş sahtekarlık yapmıs olmuyoruzda bu adamlarmı yapmış oluyor derdiniz bu olmasın ben o videolardan kazanç saglandıgına inanmıyorum adam alır 500 000 izlenimde alır ama dizi takip eden film serisi izleyen adamlar o kanallara ne abone olur nede 2 dkdan fazla izler bence sadece boş bir şekilde izlenim saglıyor ben maddi bir kazanc sagladıklarını düşünmüyorum Bence işinizi düzgün yapıp oluruna bırakın hocam düşünmeyin böyle şeyleri

esas dert o değil bazı adamlar maç video yayınlayıp 114p üzerine ek açıklamalar kısmından yazı yazyıp reklama tıklayın hd kaliteye dönsün video die yazı bırakıp yazmıslar :D esas dert buadamlar :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri