youtube'den geçinen kaç kişi var?

mustyy58

Kayıtlı Üye
ciddi ciddi işi gücü boşlayıp youtube sayesinde maddiyatını sürdüren arkadaşlarımız var mı? kısaca işi gücü youtube olan.

işi gücü bilmemde okulu iyice boşladım çok kazanıyor musun dersen hayır bu kapanmalar öldürdü

valla bir işimiz var ama youtube sigorta yapsa yarın bırakırım.diyeceksiniz ki sen yatır sigortanı,yt unda garantisi yok.bu işe başlamadan borç içinde kelebekleme yüzerdim neyse ki düze çıktık sayılır.

Saçmalık ya bu işi adam akıllı 1 aydır yapıyorum önceden akşamları birkaç dizi atıp kazancıma bakıyordum şu 1 aydır 10-12 saat ilgileniyorum ama çok moktan bir is hayatını buna adamıs bi insan varsa büyük yazık eder kendine zira insan,insanlığını unutuyor bu işi yaparken yapılacaksada günlük 3-4 saati geçmemek sartıyla yapılmali insan aç gözlüdür ne kadar kazanırsa kazansın doymaz bunun sonu gelmez yani her zaman yt işi ek iş olarak kabul edilmeli diğer türlü ne kadar kazanırsanız kazanın onun verdiği stres mutlu olmanızı sürekli engelleyecektir zaten yok para kazanma kapatıldı,yok kıyım oldu,yok dünya engeli geldi,yok telif geldi şeklinde bir sürü sorun kafayı yedirtir insana en azından benim için öyle :D

Son düzenleme:
ben yüksek lisans kovalıyorum şu anda.. üniversite son dönemimde bir işte çalışıyordum parttime olarak 500 lira alıyordum.. okul bitince adam tam zamanlı ol yazın 1000 lira veririm dedi. bende üni mezunu olduğumu ve 1000 liraya bu işi yapmayacağımı söyledim ve işi mayısta bıraktım.. o zamandan beri youtube sayesinde bu işi 10 aydır yapıyormuşum gibi para kazadım Allah'a şükür... normalde yazın çalışmayı düşünüyordum fakat bu iş varken açıkcası eve kapanıp en azından 2-3 ay daha bu şekilde tempolu çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum.. 2-3 senede reelde kazanacağım parayı 2-3 ayda çıkarıyim sonra reele başlarız bir şekilde :)

evimi arabamı her ay faturamı banka taksitlerini ev eşyasını hep youtube sayesinde aldım. kredi çektim tabi bazen banko 5 hane kazanıyorum arada 4 hane oluyor sabitlemek zor ...

Bekar'a iyi de, sadece hayatını youtube üzerine kuran bir adama da kız mız vermezler. Yani devlet işi + youtube ballı kaymaklı olur. Yoksa zor yani.

Adsenseden ev geçindirenler hatta işini bırakıp sadece bu işle ilgilenler var. Yakında bende aralarına katılabilirim kimbilir. :)

İşi gücü boşlamak çok çok büyük aptallık olur. Önce geçimini buradan sağlayacak şekilde bir düzen oturtulmalı, ondan sonra iş güç zorsa bırakılmalı. Yoksa 2-3 ay 5.000 lira kazanıp da işi gücü bırakmak geleceğinizi söndürebilir. Aman.

Bekar'a iyi de, sadece hayatını youtube üzerine kuran bir adama da kız mız vermezler. Yani devlet işi + youtube ballı kaymaklı olur. Yoksa zor yani.

Herşey paraya bakar hocam senin eline 100 bin geçer işinide kurarsın yatırımına yaparsın kız neden vermesinler vermeseler kaçırırsın :D

Saçmalık ya bu işi adam akıllı 1 aydır yapıyorum önceden akşamları birkaç dizi atıp kazancıma bakıyordum şu 1 aydır 10-12 saat ilgileniyorum ama çok moktan bir is hayatını buna adamıs bi insan varsa büyük yazık eder kendine zira insan,insanlığını unutuyor bu işi yaparken yapılacaksada günlük 3-4 saati geçmemek sartıyla yapılma insan aç gözlüdür ne kadar kazanırsa kazansın doymaz bunun sonu gelmez yani her zaman yt işi ek iş olarak kabul edilmeli diğer türlü ne kadar kazanırsanız kazanın onun verdiği stres mutlu olmanızı sürekli engelleyecektir zaten yok para kazanma kapatıldı,yok kıyım oldu,yok dünya engeli geldi,yok telif geldi şeklinde bir sürü sorun kafayı yedirtir insana en azından benim için öyle :D

kendi işini yapıp para kazanmak varken; milletin ağız kokusunu çekerek 1 ay boyunca tabiri caizse it gibi çalıştıktan sonra eline geçen miktar seni tatmin ediyorsa sıkıntı yok. haricen bi işe girip deli gibi çalışıp kazanacağın para sana bi ev araba aldırana dek yıllar yıllar geçer aradan fakat bu işte her şey emeğinle doğru orantıda katlanarak artar. evini arabanı garanti ettikten sonra da o stresi eskisi kadar yaşamazsın bence hocam.

ek iş olarak müthiş bi iş amma velakin

bi gerçek varki giderek zorlaşan bi sektör yt

yarın ne olacağı belli değil

normal bi işiniz olsun artan zamanı yt ile değerlendirin

bence en mantıklısı bu

yadsınamaz bi gerçek varki yt de de iyi para var ha :D

youtube sayesinde 2 aileye bakmaya çalışıyorum.

Öğrenciyim eskiden sadece bursu aldığımız hafta rahat ederdik.Çok şükür artık tüm ay rahat edebiliyoruz :)

Geçen bir bankaya hesap açmak gittim genç iki tane kız geldi yanıma dediler ne iş yapıyon USA'da bulunan büyük bir şirketin reklam departmanın da MBA Master Maneger Business Director olarak çalışıyorum aylık kazancım 10k dolar dedim ağızları açık kaldı. Kendini güzel pazarlayacan arkadaş uploadcuyum diye ortamlara girersen istersen 100k kazan böyle iş mi olur git doğru düzgün sigortalı işte çalış muamelesi görürsün :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri