Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla benim birbucuk yildir tek gecim kaynagim.
Bekar'a iyi de, sadece hayatını youtube üzerine kuran bir adama da kız mız vermezler. Yani devlet işi + youtube ballı kaymaklı olur. Yoksa zor yani.
Saçmalık ya bu işi adam akıllı 1 aydır yapıyorum önceden akşamları birkaç dizi atıp kazancıma bakıyordum şu 1 aydır 10-12 saat ilgileniyorum ama çok moktan bir is hayatını buna adamıs bi insan varsa büyük yazık eder kendine zira insan,insanlığını unutuyor bu işi yaparken yapılacaksada günlük 3-4 saati geçmemek sartıyla yapılma insan aç gözlüdür ne kadar kazanırsa kazansın doymaz bunun sonu gelmez yani her zaman yt işi ek iş olarak kabul edilmeli diğer türlü ne kadar kazanırsanız kazanın onun verdiği stres mutlu olmanızı sürekli engelleyecektir zaten yok para kazanma kapatıldı,yok kıyım oldu,yok dünya engeli geldi,yok telif geldi şeklinde bir sürü sorun kafayı yedirtir insana en azından benim için öyle![]()
Herşey paraya bakar hocam senin eline 100 bin geçer işinide kurarsın yatırımına yaparsın kız neden vermesinler vermeseler kaçırırsın![]()
Bekar'a iyi de, sadece hayatını youtube üzerine kuran bir adama da kız mız vermezler. Yani devlet işi + youtube ballı kaymaklı olur. Yoksa zor yani.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.