Youtube'den mail geldi acaba ban yicez

musticng06

Kayıtlı Üye
arkadaşlar kusura bakmayın konu açmak zorunda kaldım konu altına yazdığım mesajlara cevap alamadım
cumartesi sabahı 08 gibi bana şu mail geldi

Eğer son zamanlarda AdSense hesabınız durumu hakkında [email protected] bir e-posta almış olabilirsiniz. Geçerli bir AdSense hesabı olmadan, sen YouTube İş Ortağı Programı'na katılamazlar. Geçersiz tıklama etkinliği veya diğer politika nedenleriyle devre dışı bırakılmış olabilir AdSense hesapları hakkında daha fazla bilgi için, aşağıdaki makaleleri ziyaret edin:

Iyi sicilini hesapları tutulması
AdSense hesabınız geçersiz etkinlik nedeniyle devre dışı edilebilir
Neden benim uygulama onaylanmadı?

Eğer itiraz ve AdSense hesabınız yeniden edilirse, YouTube ortaklık iade edilecek ve işleme 48 saat sürebilir. Birden fazla AdSense hesabı oluşturmak için AdSense Şart ve Koşulları karşı olduğunu unutmayınız.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

şimdi kafamı karıştıran şu ben bu adsenseden düzenli ödeme alıyorum işleme girmedi diye bir sıkıntı yok işleme girmeyen 1 adsense banlandı ama bana mail felan gelmedi ban yiyen arkadaşlar hiç ödemesi düzenli hesaplardan ban yedinizmi birde banlanan arkadaşlar sizede böyle bir mesaj geldimi geldiyse ne kadar zaman ban yediniz çok önemli 48 saat diyor yoksa ban yemeden kanalları taşıcam

tüm kanalları taşı yeni adsenseye artık google bir den fazla adsense ye göz yummuyor

Aynı eposta bana da dün gece 1 gibi geldi hala banlanan hesabım yok. Tüm hesaplarımdan şu ana kadar sorunsuzca ödeme aldım.

Başka adsenseye taşıyacağın kanallara dikkat et, o kanallar yeni taşıyacağın adsenseninde bu gibi durumlarda kalmasına endike ediyor.

arkadaşlar bu mail acemiyken adsensenin gmaile açtığım eski alt kanalların adına gelmiş 10 kanal varmı 10 mail gelmiş kanalların ismene gelmiş kafamı karıştırdı benim gibi kaç kişi var

---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:56 ----------

Başka adsenseye taşıyacağın kanallara dikkat et, o kanallar yeni taşıyacağın adsenseninde bu gibi durumlarda kalmasına endike ediyor.
taşıyacağım hesap 65 tl kesinleşmiş pini yolda olan bir hesap yani kanal felan yok öyle yedek yapmıştım fazlada girmedim bilgisayardan

---------- Spam Engelliyici 12:11 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

Aynı eposta bana da dün gece 1 gibi geldi hala banlanan hesabım yok. Tüm hesaplarımdan şu ana kadar sorunsuzca ödeme aldım.
hocan mail gelen hesabında alt kanal varmı benim hesabımda alt kanal var 10 tane kanalların adına mail gelmiş

Hesap devre dışı kaldı deyip, o adsenseyi kullandırtabiliyor.
Fakat o adsense banlanabilirde.
Birazda şansa bağlı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri