Youtubeden Web e çevrilmiş adsense hkk.

• Kullanıcı Gardiyan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Gardiyan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Çok önceleri tutan bir kanalım için adsense hesabı açmıştım. İlk ay kazanç düşük 6 tl kesinleşti. 2. ay kanal kapandı ve kazanç kesinleşmedi..

Bir web sitem için adsense başvurusu yapıyordum red geliyordu... Bir yt adsensemden yapayım dedim ki sonuçbaşarılı !!

Şimdi sorum şu Yt den çevirme adsensem, daha önce yt kanalı kapandğından kesinleşmedi. Şimdi web reklamlarından kazançeşiğine ulaştığında kesinleşir mi ödeme alırmı ? Reklamlar görünüyor.

Son düzenleme:
Web adsense başvurunuzu yt üzerinden yapığınızda 2 . bir onay daha gerekmekte o onay geldiğinde web adsense tam olarak aktifleşmiş olacaktır.

bu yüzden reklamlar gözükmüyor olabilir.

Web onayı gelmişse reklam görünür. Sıkıntısız ödemeni alırsın.

Vakti zamanında yt kanalı kapandığından kesinleşme olmadı. Şubat ayına ait 1000 küsür TL bakiye var kesinleşmeyen. Biraz sabıkalı yani. O yüzden korkuyorum.

---------- Spam Engelliyici 20:13 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Web adsense başvurunuzu yt üzerinden yapığınızda 2 . bir onay daha gerekmekte o onay geldiğinde web adsense tam olarak aktifleşmiş olacaktır.

bu yüzden reklamlar gözükmüyor olabilir.

Reklamlar görünüyor hocam. Adsense hesabı yt kanalı kapandığından kesinleşmedi. Korkum bu.

sıkıntı olmaz alırsınız ödemenizi reklam gözükmezse sıkıntı demektir.her türlü web adsense sorularınızı özelden sorabilirsiniz.

Reklamlar sitende gözüküyosa sorunsuz web adsensedir.istediğin yerde kullanabilir veya ödeme alabilirsiniz. Reklamlar sitenizde çıksın yeter. Kesinleşmeyen para sizin değildir.

Reklamlar sitende gözüküyosa sorunsuz web adsensedir.istediğin yerde kullanabilir veya ödeme alabilirsiniz. Reklamlar sitenizde çıksın yeter. Kesinleşmeyen para sizin değildir.

Reklamlar çıkıyor. 2017 Şubat raporlarında XXX rakam var ve kesinleşmedi. Adsense yt de kullanılırken lekelendi yani. Bu yüzden korkuyorum.

Reklamlar çıkıyor. 2017 Şubat raporlarında XXX rakam var ve kesinleşmedi. Adsense yt de kullanılırken lekelendi yani. Bu yüzden korkuyorum.
web site içinde kesinleşmediği oluyor veya blogger için. Normal bişey yani. O sadece o kanal için veya sadece o web sitesi için. Mesela gardiyan.com siten var, google'de sandbox a düştü kesinleşmedi ama gardiyan1.com sitesi kesinleşir. Eger youtube1.com kesinleşmedi ama youtube2 kesinleşir. Yani hepsi kendi içinde. Yeterki poletika ihlalin olmasın o zaman sorun olur, ona da adsenseden bakıcaksın

web site içinde kesinleşmediği oluyor veya blogger için. Normal bişey yani. O sadece o kanal için veya sadece o web sitesi için. Mesela gardiyan.com siten var, google'de sandbox a düştü kesinleşmedi ama gardiyan1.com sitesi kesinleşir. Eger youtube1.com kesinleşmedi ama youtube2 kesinleşir. Yani hepsi kendi içinde. Yeterki poletika ihlalin olmasın o zaman sorun olur, ona da adsenseden bakıcaksın

Çok tşk ederim. Aydınlattığınız için Allah razı olsun.

Pardon merhaba. Yeni konu açmak istemedim. Böyle bir http://prntscr.com/gvf2w2 mail geldiğinde bu Adsense Onaylı Web Adsense'ı mı oluyor? Youtube kazancından dolayı pini onaylanmış bir Adsense fakat Webden de böyle siteler var. Başka birisinden aldığım için site falan bende değil. Bu yüzden reklam var mı yok mu göremiyorum. Sonuç olarak bu Adsense'a hem YT onaylı hem de Web Onaylı Adsense diyebilir miyiz?

Pardon merhaba. Yeni konu açmak istemedim. Böyle bir http://prntscr.com/gvf2w2 mail geldiğinde bu Adsense Onaylı Web Adsense'ı mı oluyor? Youtube kazancından dolayı pini onaylanmış bir Adsense fakat Webden de böyle siteler var. Başka birisinden aldığım için site falan bende değil. Bu yüzden reklam var mı yok mu göremiyorum. Sonuç olarak bu Adsense'a hem YT onaylı hem de Web Onaylı Adsense diyebilir miyiz?

Diyebilirsiniz. Hayırlı olsun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri