bysetoll
Yasaklanmış
Arkadaşlar belirttigim sistemlerden birini alıcagım hangisini almalıyım bana +. Ve - yönlerini söyleyin?? Ve. Kullandıgınız sistemi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsini kullandım, şuanda kullandığım faster. Son oturmamış hali ile bile hepsinden iyi
hocam banko zaten o ayrı bi konu faster suankiler arasında elbette çok ii bi secenek ama kaynak konusunda oturmadıqını belirttim ben ...Faster banko
hocam banko zaten o ayrı bi konu faster suankiler arasında elbette çok ii bi secenek ama kaynak konusunda oturmadıqını belirttim ben ...
youtubefaster upload yaparken vds mi kullanıyor yoksa kendi internet hızımızı mı kullanıyor ?_
zaten b utür programlar kendi sunucuları üzerinde barını yani sizin tek yapmanız gereken komut vermek up-down işlemleri kendi sunucusu üzerinden yapar.
2 gündür fasterdan video yükleyemiyorum. Şuan için sıkıntı söz konusu. Bakalım ne zaman düzelecek![]()
Faster banko
Hepsini kullandım, şuanda kullandığım faster. Son oturmamış hali ile bile hepsinden iyi
şahsi görüşümdürki youtube için en güzel kaynak youtubenin kendisidir söyleki; milyonlarca hit almaya aday videolar o kadar sacma acıklama ve isimlerle yayınlanıyorki hit dahi alamıyor iş size kalıyor o videoyu alıp en güzel isim ve etiket-acıklamayla upload etmek. tavsiyem fasterden yanadır en azından ilgili bir arkadaş .
YoutubeFaster'ın botları ve şuanda az da olsa kalan hataları giderildikten sonra karşısında hiçbirinin duramayacağından emin olabilirsiniz.![]()
youtubefaster upload yaparken vds mi kullanıyor yoksa kendi internet hızımızı mı kullanıyor ?_
youtubefaster dün kendi hatalarımı giderdikten sonra memnun kaldım genel anlamda otomatik botlarda bu gün yarın oturursa farkı var derim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.