YouTuber Coin Sitesi - Yardımlaşma Platformu | Görüşleriniz

BOZGUN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar.
Aklımda bir proje var sizlerle fikir alışverişinde bulunalım istedim. Şu izlenim satan siteleri falan az çok bilirsiniz sanırım. Bu tarz bir site yapacağım ancak hiçbir şekilde parayla bir şey satmayacağım. Aklımdaki projenin yüzeysel özelliklerini maddeler halinde basit bir şekilde açıklayayım;
  • Sitenin anasayfasında kullanıcıların yüklediği videolar olacak.
  • Siteye kayıt olduğunuzda atıyorum size 20 coin otomatik olarak verilecek.
  • Siteye video eklemek 10 coin olacak.
  • Sitede 1 dakika boyunca seyrettiğiniz video karşılığında 3 coin kazanacaksınız.
  • İsterseniz daha önceden 10 coin karşılığında eklediğiniz bir videoyu, 10 coin karşılığında 1. sıraya çıkarabileceksiniz.
Arkadaşlar projede hiçbir şekilde parayla coin satıp kaynağı belli olmayan sitelerden sizlere kullanıcı çekimi olmayacak. Organik bir şekilde birbirimizin videolarını seyredip coin kazancaz ve kazandığımız coinlerle bizde kendi izlenimlerimizi ve takipçi kitlemizi arttıracaz.
Tabi bu projenin dezavantajları da olacaktır. Kategorisini belli etmek istemeyen arkadaşlar bu tür bir projeye yanaşmayacaktır mesela. Her neyse projem bu arkadaşlar siz olsanız kullanır mısınız? Fikirleriniz ve önerilerinize açığım.
Teşekkürler.

boş işler peşinden koşacağınıza gidin kanal yapın

Sisteme burdan kullanici cikmayabilir ama youtubede herkes oyun videosu cekiyo onlara duyurursan kullanirlar.Facebookta minecraft gruplarindan ulasabilirsiniz kisilere

[MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION] Dostum böyle bir uygulama kullanılamıyabilir niye dersen izlenimleri çektiklerinde 2-3 saate geliyor buradan ise ne zaman geliceği belli olmaz o yüzden biraz kötü olur ve dediğin gibi kimse kategorisini belli etmek istemez daha değişik projeler bulabilirsin

Flag delisi olur o videolar.
Haklısınız sanırım bu forum kullanıcıları için böyle bir yardımlaşma platformu açmak olmaz. :)
boş işler peşinden koşacağınıza gidin kanal yapın
Boş boş konu gezip yorum yapacağınıza gidin kanal açın o zaman. Benim fikirlerime falan boş diyemezsiniz.
Sisteme burdan kullanici cikmayabilir ama youtubede herkes oyun videosu cekiyo onlara duyurursan kullanirlar.Facebookta minecraft gruplarindan ulasabilirsiniz kisilere
Bende zaten öyle düşündüm. Burda spam yapan kesim değilde böyle özgün veya fotoğraflarla falan yarı özgün takılan arkadaşlardan fikir almak istedim.
[MENTION=9118]BOZGUN[/MENTION] Dostum böyle bir uygulama kullanılamıyabilir niye dersen izlenimleri çektiklerinde 2-3 saate geliyor buradan ise ne zaman geliceği belli olmaz o yüzden biraz kötü olur ve dediğin gibi kimse kategorisini belli etmek istemez daha değişik projeler bulabilirsin
İzlenim çekmek o kadar da sağlıklı olmuyor nerden geldiği belli değil. Aslında bu projeyi bir nevi imleme sitesi gibi düşünebilirsin. Sosyal bir platform yani. Sen benim videomu izleyeceksin ve kendi videonu izleteceksin.
Her neyse sanırım bu projeyi bu forum kullanıcıları kullanmayacak. Yinede özgün veya yarı özgün çalışan kullanacak arkadaşlar olursa fikir belirtsinler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri