Merhaba arkadaşlar, masaüstü pc mi satıyorum. Fiyatı uygun tutuyorum ihtiyacı olan bir arkadaşımız faydalansın diye. Youtube ye yeni başlayacak kişi için çok rahat kullanılacak bir sistem.
Sistem Özellikleri:
İntel Pentium Dual Cpu e2160 1.80 ghz
Asus P5B Anakart
HD 2600PRO 512 MB 128 Bit Ekran Kartı
2GB Ram
120 GB HDD
LG DVD Writer
15'' Hyundai CRT monitör
Avertv Televizyon kartı
Genel Tanıtım:
Yeni formatlandı , gayet güzel çalışıyor.Ekran kartı ,Anakart ve TV kartının sürücüleri verilecektir. TV kartı Kablotv analog yayın ile uyumludur. Sadece kasanın çok önemli olmayan birkaç sorunu var : yan kapak zor kapanıyor , resimde görüldüğü gibi plastik bölümde çatlak var ,ön taraftaki süs ışıkları ve usb-ses çıkışları yerinden çıktı kullanılmıyor.Hepimizin bildiği gibi bilgisayarın çalışmasına , performansına etkisi olmayan sorunlar bunlar. Ekran kartı için fan siparişi verdim bu hafta içi gelicek. Ekran kartı fanı çok ses yaptığı için yenisiyle değiştirip öyle vereceğim. Fiyatını uygun tutuyorum , aklınıza takılan sorular için mesaj atın cevaplarım.
Oynadığım oyunlar: Call of duty serisi, Splinter Cell, Crysis 1, Nfs MW
İstanbul içi elden satış tercihimizdir.
İstenilen Fiyat: 150TL
Monitörsüz Fiyat: 130TL
Sahibinden linki: TIKLA
İletişim için telefon: 0537 890 18 03 Süleyman Aydın
Not: Fiyatını uygun tuttum. 2.el olarak toplayınca daha fazla tutuyor. Benim amacım ihtiyacı olan birine satılsın. Hem onun işi görülsün hem benim.
Donanımhaber ve R10 multi konudur. İlk anlaştığım kişiye satarım. Daha yüksek fiyat verim yok konuşuyorduk vb konularına girmem hiç.
Fotoğrafları:
Sistem Özellikleri:
İntel Pentium Dual Cpu e2160 1.80 ghz
Asus P5B Anakart
HD 2600PRO 512 MB 128 Bit Ekran Kartı
2GB Ram
120 GB HDD
LG DVD Writer
15'' Hyundai CRT monitör
Avertv Televizyon kartı
Genel Tanıtım:
Yeni formatlandı , gayet güzel çalışıyor.Ekran kartı ,Anakart ve TV kartının sürücüleri verilecektir. TV kartı Kablotv analog yayın ile uyumludur. Sadece kasanın çok önemli olmayan birkaç sorunu var : yan kapak zor kapanıyor , resimde görüldüğü gibi plastik bölümde çatlak var ,ön taraftaki süs ışıkları ve usb-ses çıkışları yerinden çıktı kullanılmıyor.Hepimizin bildiği gibi bilgisayarın çalışmasına , performansına etkisi olmayan sorunlar bunlar. Ekran kartı için fan siparişi verdim bu hafta içi gelicek. Ekran kartı fanı çok ses yaptığı için yenisiyle değiştirip öyle vereceğim. Fiyatını uygun tutuyorum , aklınıza takılan sorular için mesaj atın cevaplarım.
Oynadığım oyunlar: Call of duty serisi, Splinter Cell, Crysis 1, Nfs MW
İstanbul içi elden satış tercihimizdir.
İstenilen Fiyat: 150TL
Monitörsüz Fiyat: 130TL
Sahibinden linki: TIKLA
İletişim için telefon: 0537 890 18 03 Süleyman Aydın
Not: Fiyatını uygun tuttum. 2.el olarak toplayınca daha fazla tutuyor. Benim amacım ihtiyacı olan birine satılsın. Hem onun işi görülsün hem benim.
Donanımhaber ve R10 multi konudur. İlk anlaştığım kişiye satarım. Daha yüksek fiyat verim yok konuşuyorduk vb konularına girmem hiç.
Fotoğrafları: